• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid
Promomat Lite

Promomat
Lite

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 6,5 mm
Max afm. 190 x 762 cm (B x L)
Promomat Standaard

Promomat
Standaard

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 6,5 mm
Max afm. 190 x 762 cm (B x L)
Promomat Luxe

Promomat
Luxe

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 8 mm
Max afm. 180 x 762 cm (B x L)

Beurstapijt

Wat is beurstapijt en waarom het bedrukken van tapijt?

Een op maat gemaakt beurstapijt is een essentieel element dat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid en uitstraling van een stand tijdens evenementen en beurzen. Dit type evenemententapijt is speciaal ontworpen om snel en eenvoudig gelegd te kunnen worden, vaak in grote ruimtes. A&D Logomat B.V. biedt op maat gemaakte evenementen- en beurstapijten aan in vele kleuren, verschillende afmetingen en kwaliteiten, waaronder standaard en luxe opties. Met dit assortiment kan aan alle behoeften worden voldaan. Onze beurstapijten, zijn niet alleen sterk, maar ook wasbaar. Dit maakt ze ideaal voor langdurige, promotionele toepassingen. Vraag per e-mail onze offerte aan.

Waarom is bedrukken van beurstapijt op maat belangrijk?

Bedrukt beurstapijt speelt een cruciale rol in de positionering van een merk op een evenement. Het biedt unieke mogelijkheden voor bedrijven om hun merkidentiteit op aantrekkelijke wijze kracht bij te zetten en de zichtbaarheid te vergroten. Een op maat gemaakt tapijt, bedrukt met uw logo of bedrijfsboodschap, kan niet alleen de aandacht van voorbijgangers trekken, maar maakt ook een blijvende indruk achterlaten. A&D Logomat B.V. biedt de mogelijkheid om vloerbedekkingen, zoals beurstapijten, in grote oplages te bedrukken. Kiezen voor bedrukte beurstapijten is een effectieve manier om een professionele en samenhangende look te creëren die de waarden en het imago van een bedrijf op een goede manier uitdraagt.

Voordelen van op maat gemaakt beurstapijt bedrukken

Een beurstapijt bedrukken bij A&D Logomat is een strategische zet voor iedere ondernemer die zijn merk wilt versterken op beurzen en evenementen. Wij begrijpen het belang van eerste indrukken en zorgen ervoor dat elk beurstapijt bijdraagt aan een onvergetelijke ontmoeting met uw publiek.

Professionele uitstraling

A&D Logomat zorgt ervoor dat het beurstapijt niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch waarde toevoegt aan uw stand. Met een keuze uit standaard of luxe tapijten, verkrijgbaar in de afmetingen 190 x 762 cm (B x L) en 180 x 762 cm (B x L) en met een dikte tot 8 mm, kunt u verzekerd zijn van een kwalitatief hoogwaardig en opvallend tapijt dat bijdraagt aan de professionele uitstraling van uw onderneming. Door de tapijten te bedrukken met scherpe, heldere afbeeldingen of uw bedrijfslogo, zetten we uw merk letterlijk en figuurlijk in de spotlights.

Merkbekendheid vergroten

Het consequent gebruiken van bedrukte beurstapijten met uw merkboodschap verhoogt de kans dat bezoekers uw merk herkennen en onthouden. Daardoor is het een geweldige manier om merkbekendheid op te bouwen en te onderhouden.

Materialen en kwaliteit van beurstapijten

Beurstapijt bedrukken bij A&D Logomat staat garant voor hoge kwaliteit en professionaliteit, wat terug te zien is in de zorgvuldig gekozen materialen. De tapijten zijn ontworpen om een krachtige visuele impact te maken en gelijktijdig langdurige duurzaamheid te bieden.

Duurzaamheid van het beurstapijt

Naast de visuele aantrekkingskracht van de beurstapijten is duurzaamheid een kernaspect bij A&D Logomat. De beurstapijten zijn wasbaar, wat betekent dat ze eenvoudig te onderhouden en te reinigen zijn. Dit zorgt ervoor dat uw beurstapijt, zelfs na herhaald gebruik, representatief blijft voor uw merk. Met een beurstapijt van A&D Logomat investeert u in een duurzaam product dat de kracht van uw merk op langere termijn steunt.

Beurstapijt voor evenementen en beurzen kunt u laten personaliseren door A&D logomat

afb. 1 Beurstapijt voor evenementen en beurzen kunt u laten personaliseren door A&D logomat

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

 • Met kop en schouders bovenuit!

  "Met kop en schouders bovenuit!"

  Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om er in de toekomst nog eens gebruik van te maken.

  Mier Steevens

 • Goede communicatie

  "Goede communicatie"

  Goede communicatie en mooie mat geleverd. Dankjewel!

  Mcali01

 • Aanrader!

  "Aanrader!"

  Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!

  HY Mirza

 • Super goede service

  "Super goede service"

  Op dinsdagmiddag bestelde ik een deurmat bij Logomat zonder gekeken te hebben naar de levertijd. Ik heb toen telefonisch contact met ze gehad en ze beloofden dat de mat dezelfde dag nog verstuurd zou worden. De volgende ochtend om half 10 werd de mat al bezorgd. Wat een super goede service en ook de mat ziet er heel mooi uit. De volgende bestelling doe ik zeker weer bij A&D Logomat!

  Peter Dirksen