Home>Blog
 • hoe een ontwerp maken voor een deurmat

  TIPS

  We willen in enkele stappen diverse aandachtspunten uitleggen bij het maken van een drukklaar ontwerpbestand voor de Logomat. Veel ontwerpers zijn gewend om hoge resolutie en fullcolour afbeeldingen te maken. Het maken van een ontwerp voor de Logomat gaat net even anders.

  Lees dit artikel
 • Franchise voordelen bij het kopen van een deurmat

  NIEUWS

  Door de jarenlange ervaring die wij op hebben gedaan met het leveren van entreematten aan franchise bedrijven, is het voor bedrijven die nog geen afnemer bij ons zijn, zeker interessant om eens contact met ons op te nemen.

  Lees dit artikel
 • Professionele deurmat 3 cent

  NIEUWS

  Het is een misvatting dat professionele producten altijd duur zijn. Er dient natuurlijk niet alleen naar de prijs gekeken te worden maar ook naar de levensduur. Bij het maken van de rekensom kom je erachter dat onze professionele deurmatten nog geen eens drie cent per dag kosten.

  Lees dit artikel
 • NIEUWS

  A&D Logomat kan u helpen met de bewegwijzering door het leveren van speciale vloerstickers met daarop een looproute, pijlen of waarschuwing.

  Lees dit artikel
 • Matten gids welke mat op maat

  TIPS

  Een mat op maat bestellen is niet iets wat u dagelijks doet. Het is dan ook niet altijd even makkelijk om de juiste mat te kiezen. Want hoe weet u wat u nodig hebt? Op deze pagina proberen wij u hierbij te helpen.

  Lees dit artikel
 • Goedkope vloerkleden vintage featured image

  TIPS

  Goedkope vloerkleden zijn niet makkelijk te vinden – zeker niet als het gaat om vloerkleden met de mooiste designs. Wellicht komt u ergens bij toeval een vloerkleden-outlet tegen, maar doorgaans is dat zoeken naar een speld in de welbekende hooiberg.

  Lees dit artikel