Home>Blog
 • Droogloopmat in de hal uitgelicht

  ARTIKEL

  Veel mensen kiezen voor een droogloopmat in de hal als verlengde van de deurmat. Dit is een goed idee wanneer er erg veel inloop is bij u thuis of op het werk of als u uw woonkamer, kantoor of andere plek goed droog en schoon wil houden.

  Lees dit artikel
 • ARTIKEL

  Vaak zien we bedrijven adverteren met de term ‘deurmat op rol’, maar wat houdt dit nou precies in? Een deurmat op rol wordt veelal gebruikt door bedrijven die zich bezig houden met het stofferen van grote(re) projecten waar veel vierkante meters van dezelfde kleur mat nodig zijn.

  Lees dit artikel
 • ARTIKEL

  Het schoonmaken van een deurmat is niet iets waar veel mensen aan denken of iets waar mensen zin in hebben om te doen, maar het is wel belangrijk om een deurmat te reinigen om zijn volledige functionaliteit te (blijven) benutten.

  Lees dit artikel
 • Deurmat met foto uitgelicht

  ARTIKEL

  Er zullen niet veel mensen zijn die verwachten dat het mogelijk is om een deurmat met foto te bestellen, maar dit kan wel degelijk. Wij beschikken zelfs over meerdere kwaliteiten deurmatten waarbij het mogelijk is een foto op de deurmat te plaatsen.

  Lees dit artikel
 • Matten op maat

  ARTIKEL

  U wenst een nieuwe mat in een speciale vorm, in een speciale maat of met een eigen logo? Dit kan! Wanneer standaard formaten matten niet passen of altijd net te groot of te klein zijn dan bent u op zoek naar een mat op maat. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

  Lees dit artikel
 • Deurmat bedrukken

  ARTIKEL

  Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om het logo te laten bedrukken op de deurmat. Een deurmat draagt niet alleen bij aan de hygiëne binnen het pand, maar is ook een van de eerste dingen die bezoekers zien. Waarom dan niet direct uw logo en/of eventueel een persoonlijke welkomsttekst op de deurmat zichtbaar?

  Lees dit artikel
 • Deurmat in de vloer

  ARTIKEL

  Een deurmat in de vloer is zeer functioneel. De deurmat kan met geen mogelijkheid wegslippen en het ziet er ook nog eens ontzettend strak uit. Zo'n deurmat loopt namelijk gelijk met de rest van de vloer. Althans, als u voor de juiste dikte kiest.

  Lees dit artikel
 • Gepersonaliseerde deurmatten met logo

  ARTIKEL

  Een gepersonaliseerde deurmat is een echte binnenkomer. Het is het visitekaartje voor uw onderneming dus dat wilt u goed voor elkaar hebben! Waar u aan kunt denken bij een gepersonaliseerde deurmat is bijvoorbeeld het personaliseren met een specifieke tekst, een logo, een ontwerp of zelfs een afbeelding!

  Lees dit artikel
 • hoe een ontwerp maken voor een deurmat

  TIPS

  We willen in enkele stappen diverse aandachtspunten uitleggen bij het maken van een drukklaar ontwerpbestand voor de Logomat. Veel ontwerpers zijn gewend om hoge resolutie en fullcolour afbeeldingen te maken. Het maken van een ontwerp voor de Logomat gaat net even anders.

  Lees dit artikel
 • Franchise voordelen bij het kopen van een deurmat

  NIEUWS

  Door de jarenlange ervaring die wij op hebben gedaan met het leveren van entreematten aan franchise bedrijven, is het voor bedrijven die nog geen afnemer bij ons zijn, zeker interessant om eens contact met ons op te nemen.

  Lees dit artikel
 • Professionele deurmat 3 cent

  NIEUWS

  Het is een misvatting dat professionele producten altijd duur zijn. Er dient natuurlijk niet alleen naar de prijs gekeken te worden maar ook naar de levensduur. Bij het maken van de rekensom kom je erachter dat onze professionele deurmatten nog geen eens drie cent per dag kosten.

  Lees dit artikel
 • NIEUWS

  A&D Logomat kan u helpen met de bewegwijzering door het leveren van speciale vloerstickers met daarop een looproute, pijlen of waarschuwing.

  Lees dit artikel
 • Matten gids welke mat op maat

  TIPS

  Een mat op maat bestellen is niet iets wat u dagelijks doet. Het is dan ook niet altijd even makkelijk om de juiste mat te kiezen. Want hoe weet u wat u nodig hebt? Op deze pagina proberen wij u hierbij te helpen.

  Lees dit artikel
 • Goedkope vloerkleden vintage featured image

  TIPS

  Goedkope vloerkleden zijn niet makkelijk te vinden – zeker niet als het gaat om vloerkleden met de mooiste designs. Wellicht komt u ergens bij toeval een vloerkleden-outlet tegen, maar doorgaans is dat zoeken naar een speld in de welbekende hooiberg.

  Lees dit artikel