• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid

4 verschillende lijnen buitenmatten

Deze buitenmatten kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo.
Ook erg geschikt voor binnengebruik!

Deurmat met logo - Logomat Pro buiten

Logomat
Pro Buiten

VANAF:

104,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar
Hoogte 8 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Spaghettimat met logo

Spaghettimat
Pro met logo

VANAF:

Op aanvraag

incl. BTW (bij 120 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 16 mm
Max afm. 120 x 850 cm (B x L)
ADmat Borstelmat 90 x 60 cm

ADmat Borstelmat

VANAF:

104,-

incl. BTW (90 x 60 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk nvt
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 22 mm
Max afm. 90 x 60 cm (B x L)
Borstelmat zonder logo

Borstelmat
Standaard

VANAF:

203,-

incl. BTW (op maat gemaakt)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk nvt
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 22 mm
Max afm. 370 x 400 cm (B x L)

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Alles over de buitenmat

Een buitenmat, met of zonder logo, is ontworpen om het vuil van schoenen te verwijderen. Bovendien heeft de mat uiteraard nog een extra doel. De uitstraling van de onderneming wordt met deze deurmat voor buiten nadrukkelijk gecommuniceerd naar het publiek.

Wij bieden een divers assortiment aan buitenmatten in verschillende kwaliteitsniveaus. Elke soort buitenmat beschikt over unieke voordelen. Wij staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de perfecte mat om het vuil goed buiten de deur te houden.

Professionele deurmat voor buiten (borstelmat)

afb. 1 Professionele deurmat voor buiten (borstelmat)

De voordelen

 • Sterk geprijsd – Uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit!

 • Stopt met name vuil – Bescherm uw vloer!

 • Professionele looks – Solide uitstraling!

 • Gemakkelijk schoon te maken – Met behulp van een hogedrukspuit.

 • Weer of geen weer – deze matten zijn ervoor ontworpen!

 • Aanloopprofiel – De buitenmatten kunnen met of zonder aanloopprofiel worden geleverd

Kwaliteit

Onze buitenmatten zijn van professionele kwaliteit en zeer slijtvast. Daarmee zijn het duurzame buitenmatten. We hebben een selectie gemaakt uit het grote aanbod in de markt, om alleen een buitenmat van hoge kwaliteit te verstrekken. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten langdurig kunnen genieten van hun aankoop. Wij garanderen u dat de vuilopvangcapaciteit van uw mat voor een lange tijd goed zal blijven, maar ook de visuele aantrekkingskracht! Buitenmatten, op maat gemaakt, zijn bestand tegen de meeste weersinvloeden. Ze houden het vuil buiten de deur, zorgen voor een geweldige eerste indruk en hebben een lange levensduur.

Garantie

We bieden u vijf jaar garantie op onze matten voor buitengebruik, op voorwaarde dat u ze goed verzorgt. In werkelijkheid blijven onze buitenmatten vaak tot wel tien jaar in gebruik bij onze klanten, voordat ze aan vervanging toe zijn. Dit betekent dat ze na vijf jaar doorgaans nog (lang) niet versleten zijn. Bij A&D Logomat koopt u de beste deurmat voor buiten.

Uw buitenmat met logo, tekst of ontwerp

Een buitenmat met logo is een gepersonaliseerde buitenmat, die past bij uw stijl. U kunt tijdens de offerteaanvraag aangeven of u een gepersonaliseerde mat wilt. Als dat zo is, vragen wij u vervolgens om uw logo, tekst of ontwerp aan te leveren. We beoordelen wat de beste opties zijn voor uw mat en sturen u een digitale proef toe, voordat we beginnen met de productie. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw buitenmat met logo eruit zal zien.

Let op Niet elke kwaliteit buitenmat is geschikt voor een logo, tekst of ontwerp.

Mogelijkheden

Zoals eerder vermeld, is het niet mogelijk om élk logo op een buitenmat aan te brengen. Dit hangt onder meer af van de complexiteit van het logo en de mogelijkheden van de buitenmat. In het algemeen is het zo dat het plaatsen van een logo op een buitenmat lastiger is dan op een binnenmat. Logo’s, teksten en ontwerpen kunnen namelijk ‘geprint’ worden op binnenmatten, maar deze techniek is helaas niet bruikbaar voor buitenmatten.

De borstelmat, een dikke buitenmat

De borstelmat wordt vervaardigd door aan elk afzonderlijk haartje een kleurtoevoeging te geven. Deze mat wordt samengesteld door borstelrijen te combineren met stroken pvc. Aangezien de mat niet volledig uit ‘haartjes’ bestaat, is het belangrijk dat de letters op de mat een minimale grootte van 10 centimeter hebben. Indien de letters kleiner worden uitgevoerd, zijn ze niet langer (duidelijk) zichtbaar.

De borstelmat kan worden gezien als een relatief dikke buitenmat. Dat komt door de pvc-blokjes en daarboven de uitstekende borstels. U dient hiermee rekening te houden als de mat in een uitsparing komt te liggen. De deur moet nog wel gemakkelijk geopend en gesloten kunnen worden over de mat.

Een borstelmat als buitenmat bij een Citroën-garage. Dit is een relatief dikke buitenmat, maar werkt erg goed.

afb. 1 Een borstelmat als buitenmat bij een Citroën-garage. Dit is een relatief dikke buitenmat, maar werkt erg goed.

Een spaghettimat is een dunne buitenmat

In een spaghettimat passen we twee onderscheidende kleuren toe. Uw logo wordt daarvoor uit twee matten gesneden, namelijk zowel uit mat x als uit mat y. Het deel van het logo dat uit mat x komt, plaatsen we daarna in mat y. Aansluitend verlijmen we de stukken zorgvuldig met elkaar, waardoor de mat opnieuw een samenhangend geheel vormt.

Omdat de snijlijnen in acht moeten worden genomen, is het onmogelijk om gedetailleerde logo’s op de spaghettimat te produceren.

De spaghettimat is een relatief dunne buitenmat. Onze spaghettimat Pro is 16 millimeter dik. Ook hier dient u rekening te houden met openslaande deuren. Zorg ervoor dat de deur zonder weerstand over de mat kan draaien.

Een spaghettimat uitgevoerd met logo. Dit is een relatief dunne buitenmat.

afb. 2 Een spaghettimat uitgevoerd met logo. Dit is een relatief dunne buitenmat.

De Logomat Pro Buiten als dunste buiten deurmat

De Logomat Pro Buiten is onze meest recente deurmat voor buiten. Het is mogelijk om deze te voorzien van uw logo, tekst of ontwerp. Deze deurmat vertoont het uiterlijk van een type kunstgras of een ‘grasachtige’ verschijning.

Op deze mat is het mogelijk om logo’s te creëren met meer verfijning dan op de spaghetti- of borstelmat. De Logomat Pro Buiten kan alleen niet gelijk gesteld worden aan onze binnen gelegen matten.

Deze buitenmat is de dunste buitenmat die u bij ons kunt bestellen. Aangezien de mat slechts 10 millimeter hoog is, draait in principe bijna elke deur probleemloos over deze mat.

Buitenmat op rol

Wenst u een buitenmat op rol? Dan is onze spaghettimat of Logomat Pro Buiten een goede keuze. Deze rolt u simpelweg op en u kunt deze eventueel ook binnen bewaren, bijvoorbeeld wanneer de winkel gesloten is. De buitenmat op rol biedt u ook de mogelijkheid om een buitenmat in groot formaat te creëren, een soort loper. Een grote buitenmat trekt zeker de aandacht!

Mogelijke kleuren

Borstelmat met logo
Als u besluit om een borstelmat aan te schaffen, heeft u de keuze uit zestien verschillende kleuren.

Spaghettimat met logo
Als u besluit voor een spaghettimat te gaan, heeft u de mogelijkheid om uit acht verschillende kleurtinten te kiezen.

Logomat Pro Buiten
Wanneer u kiest voor de Logomat Pro Buiten, kunt u een keuze maken uit een indrukwekkend aanbod van 44 verschillende kleuren!

Is een buitenmat ook geschikt voor binnengebruik?

Het wordt vaker gedaan dan u zou denken: een buitenmat binnen gebruiken. Door de professionele look van onze buitenmatten kunnen deze een prachtige zakelijke uitstraling geven aan uw entree. Ook wanneer u deze matten binnen gebruikt. Wanneer u de ruimte heeft, is het bijvoorbeeld erg mooi om daar een grote borstelmat of spaghettimat neer te leggen. Het nadeel van deze buitenmat is dat deze niet goed droogloopt. Hierdoor zal er achter deze buitenmat nog een binnenmat gelegd moet worden voor schone én droge schoenen van uw bezoekers.

Bovendien zijn onze spaghettimatten zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die vochtig zijn of kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwembaden of sauna’s.

Gezien het feit dat onze spaghettimatten zijn voorzien van een achterkant met een open ontwerp, stroomt het water door de mat op de vloer. Het vocht wordt dus niet vastgehouden.

Wij maken uw buitenmat op maat

Voor bijna elke gelegenheid hebben wij een geschikte buitenmat op maat! Al onze buitenmatten kunnen wij namelijk voor u op maat maken. U mag dus afwijken van de standaardmaten die wij verkopen. Behalve het leveren van een mat met een specifieke afmeting, kunnen we uw buitenmat op maat ook personaliseren met een logo of met de door u gewenste tekst.

Buitenmat bestellen

Wilt u uw buitenmat bestellen? In het geval van maatwerk is het belangrijk dat u eerst een offerte opvraagt. Het is dan raadzaam om uw wensen zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven. Indien mogelijk, vragen wij ook ook om uw logo toe te voegen. Met uw gewenste soort buitenmat én uw logo, tekst of ontwerp als uitgangspunt kunnen we een gerichte offerte maken. Wanneer dit door u akkoord is, kunt u uw buitenmat bestellen.

Wij streven naar perfectie. Daarom zullen we u een duidelijke aanbeveling doen met betrekking tot de kwaliteit en het gewenste logo, of de tekst die u op de buitenmat wenst aan te brengen. 

Kan ik mijn deurmat voor buiten wassen?

Elke buitenmat die wij verkopen, is in principe niet soepel genoeg om in de wasmachine te kunnen. Zoekt u een mat die wasbaar is? Dan bent u aangewezen op een binnenmat. Onze matten voor buitengebruik, voor alle weersomstandigheden, kunnen echter wel schoongemaakt worden met een hogedrukspuit. Zorg er wel voor dat u de druk niet te ver opvoert, om schade te vermijden. Gebruik dus altijd uw gezond verstand bij het reinigen van uw buitenmat.

Op die manier hoeft u nooit tegen een vuile buitenmat met logo aan te kijken. U kunt de mat eenvoudig zelf reinigen met een hogedrukreiniger. Dit neemt niet veel tijd in beslag. Nadat u de mat gereinigd heeft, kunt u de mat in de zon laten opdrogen voordat u deze teruglegt op zijn plek.

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
 • Goed ingeschat op afstand!

  "Goed ingeschat op afstand!"

  Prachtige entree! Goed ingeschat op afstand! Kleur en materiaal is top!

  Kirstin Poort

 • Geweldige service!

  "Geweldige service!"

  Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld. We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken. Hij is prachtig geworden! Geweldige service!

 • Prima contact

  "Prima contact"

  prima contact en prima service.

  Marije Heidi

 • Superstrak

  "Superstrak"

  Deurmat met logo ziet er superstrak uit en ook de communicatie om aan onze wensen tegemoet te komen was uitstekend.

  Twan Salimans