Maatwerk voor uw mat mogelijk Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Altijd een ontwerp vooraf Snelle communicatie
Via telefoon en e-mail
Stoffering mogelijk Breed assortiment
Kwaliteit staat voorop!
Alle soorten matten Maatwerk
Formaat, kleur en vorm
Speciale vormen mogelijk Hoge klanttevredenheid!
Door goede service!

4 verschillende lijnen buitenmatten

Gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde buitenmatten.
Ook erg geschikt voor binnengebruik!

Logomat
Pro Buiten

Deurmat met logo - Logomat Pro buiten


VANAF:
110,-incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droog en schoonloopscore Logomat Pro buiten
 • Wasbaar met hoge druk

 • 44 standaard kleuren

 • Maatwerk (tot 200 cm breed)
 • Levertijd: 2 tot 3 weken

Direct bestellen


Spaghettimat
(met logo)

Spaghettimat (met logo)


VANAF:
74,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie spaghettimat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 31 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Gedetailleerd design

Naar stap 2


Borstelmat
(met logo)

Borstelmat (met logo)


VANAF:
79,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie borstelmat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 16 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Eenvoudig design

Naar stap 2


Grindmat
zonder logo

Grindmatten


VANAF:
65,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie grindmatten
 • Buitenmat

 • 8 kleuren
 • Wasbaar met water

 • geen design

Offerte aanvragen


Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Buitenmatten met logo

Een buitenmat met eigen logo is bedoeld voor het schoonlopen van schoenzolen. Daarnaast heeft de buitenmat natuurlijk nog een andere functie. Met deze mat wordt de uitstraling van het bedrijf krachtig overgebracht op het publiek.

Wij verkopen verschillende kwaliteiten buitenmatten met logo. Elke kwaliteit buitenmat heeft zijn eigen sterke punten. Wij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze productselector. Deze vindt u op onze homepagina.

Mogelijkheden

• Borstelmat met logo
• Spaghettimat met logo
• Logomat pro buiten

De voordelen

 • Sterk geprijsd – Zeer sterke prijs/kwaliteitverhouding!
 • Stopt vooral vuil – Bescherm uw vloer!
 • Professionele uitstraling – Degelijke look!

 • Eenvoudig te reinigen – Door middel van een hogedrukreiniger.

 • Door weer en wind – Daar zijn deze matten voor gemaakt!

 • Aanloopprofiel – mogelijk met of zonder aanloopprofiel!

Kwaliteit

Onze buitenmatten met logo zijn van professionele kwaliteit en erg duurzaam. Wij hebben ervoor gekozen om uitsluitend buitenmatten met logo aan te bieden, die van goede kwaliteit zijn. Daardoor heeft u als klant langdurig profijt van uw buitenmat. Wij garanderen dan ook dat de schoonloopfunctie en de uitstraling van uw mat langdurig goed blijven!

Garantie

Wij geven op onze buitenmatten met logo vijf jaar garantie, mits u de mat goed onderhoudt. In de praktijk blijven onze buitenmatten met logo vaak wel tien jaar lang bij onze afnemers liggen, voordat ze vervangen worden. Ze zijn met vijf jaar dus niet ‘op’.

Uw buitenmat personaliseren

Het personaliseren van uw buitenmat kunt u in een aantal eenvoudige stappen realiseren. Wanneer u in de offerteaanvraag aangeeft dat u uw mat wilt personaliseren, vragen wij u om een ontwerp mee te sturen. Wij bekijken de beste mogelijkheden voor uw mat en sturen u – voordat de mat in productie gaat – een digitale proefdruk. Op die manier kunt u precies zien hoe uw buitenmat met eigen logo eruit komt te zien.

Let op: niet elk type buitenmat kan worden gepersonaliseerd.

De buitenmat met logo is erg mooi en heeft een goede uitstraling. Het is helaas niet mogelijk om uw logo op élke kwaliteit buitenmat te plaatsen.

Waarom niet?

Mogelijkheden

Zoals hiervoor aangegeven kan niet elk logo op elke kwaliteit buitenmat worden geplaatst. Op sommige buitenmatten is het een stuk moeilijker om een logo te plaatsen dan op een binnenmat. Op een binnenmat kunnen de logo’s namelijk worden ‘geprint’, wat niet mogelijk is op een buitenmat.

Op een borstelmat moeten alle haartjes individueel een kleur krijgen. Daarnaast wordt de borstelmat gemaakt door rijen borstels af te wisselen met latjes van pvc. Omdat niet de hele mat uit ‘haartjes’ bestaat, is het noodzakelijk dat de letters op de borstelmat minstens 10 cm groot zijn. Wanneer deze letters kleiner worden gemaakt, zijn ze niet meer (goed) leesbaar.

Bij een spaghettimat wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende kleuren matten, laten we zeggen mat y en mat x. Wij snijden uw logo zowel uit mat x als uit mat y. Daarna wordt het uit logo dat uit mat x is gesneden, in mat y gelegd. Vervolgens lijmen we deze delen aan elkaar, zodat de mat weer één geheel wordt.

Aangezien er rekening gehouden moet worden met de snijlijnen, is het niet mogelijk om gedetailleerde logo’s op de spaghettimat te maken.

De Logomat Pro Buiten is onze nieuwste buitenmat met eigen logo. Deze mat heeft de uitstraling van een soort grasmat of ‘gras look’.

Op deze mat kunnen logo’s met meer detail gemaakt worden dan op de spaghettimat en de borstelmat. De Logomat Pro Buiten is echter niet te vergelijken met onze binnenmatten.

Kleuren

Mogelijke kleuren borstelmat met logo
Wanneer u kiest voor een borstelmat, kunt u kiezen uit 16 kleuren.

Mogelijke kleuren spaghettimat met logo
Wanneer u kiest voor een spaghettimat, kunt u kiezen uit acht kleuren.

Mogelijke kleuren Logomat Pro Buiten
Wanneer u de voorkeur geeft aan de Logomat Pro Buiten, heeft u keuze uit maar liefst 44 kleuren! Daarnaast worden de mogelijke kleuren met betrekking tot deze kwaliteit mat nog uitgebreid!

Gepersonaliseerde buitenmatten (spaghettimatten) voor een bioscoop

afb. 1 Gepersonaliseerde buitenmatten (spaghettimatten) voor een bioscoop

Buitenmat met eigen logo geschikt voor binnen?

Het wordt vaker gedaan dan u zou denken: een buitenmat binnen gebruiken. Door de professionele look van onze buitenmatten kunnen deze een prachtige uitstraling geven aan uw entree. Ook wanneer u deze matten binnen gebruikt. Wanneer u de ruimte heeft, is het bijvoorbeeld erg mooi om daar een grote borstelmat of spaghettimat neer te leggen. Het nadeel van deze buitenmat is dat deze niet goed droogloopt. Hierdoor zal er achter deze buitenmat nog een binnenmat gelegd moet worden voor schone én droge schoenen van uw bezoekers.

Daarnaast zijn onze spaghettimatten ook uiterst geschikt om te gebruiken in ruimtes die vochtig zijn of dat kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwembaden of sauna’s.

Aangezien de ruggen van onze spaghettimatten beschikken over een open structuur, valt water door de mat heen op de grond.

Buitenmat grindmatten voor op een loopbrug

afb. 2 Grindmatten voor op een loopbrug.

Wij maken uw buitenmat met logo op maat

Voor bijna elke aangelegenheid hebben wij een geschikte buitenmat met logo! Deze buitenmat met logo kan voor u op maat worden gemaakt. Dit betekent niet alleen dat het formaat van de mat op maat gemaakt kan worden, maar ook dat uw mat gepersonaliseerd kan worden met een logo of met de door u gewenste tekst.

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, is het handig dat u uw wensen zo specifiek mogelijk aangeeft. Stuur alvast uw logo mee als dat mogelijk is. Aan de hand van uw logo kunnen wij een design maken van uw buitenmat met logo.

Wij streven naar perfectie. We zullen u dan ook helder adviseren over de kwaliteit en het gewenste logo/de tekst die u op de buitenmat met logo wilt hebben.

Is mijn buitenmat met eigen logo wasbaar?

Een buitenmat met eigen logo is van zichzelf niet flexibel genoeg om wasbaar te zijn. Wilt u een wasbare mat? Dan komt u uit bij een binnenmat. Onze buitenmatten met logo kunt u wel reinigen met een hogedrukreiniger. Voer de druk alleen niet te hoog op, omdat u anders het risico loopt dat de mat stuk gaat. Reinig uw mat dus altijd met gezond verstand.

Op die manier hoeft u nooit tegen een vuile buitenmat met logo aan te kijken. U kunt de mat eenvoudig zelf reinigen met een hogedrukreiniger. Dit neemt niet veel tijd in beslag. Nadat u de mat gereinigd heeft, kunt u de mat in de zon laten opdrogen voordat u deze teruglegt op zijn plek.

Een borstelmat als buitenmat met logo bij een Citroën-garage. Binnen ligt een 'binnenmat met logo'.

afb. 3 Een borstelmat als buitenmat met logo bij een Citroën-garage. Binnen ligt een ‘binnenmat met logo’.

Een borstelmat als buitenmat bij een Citroën autogarage

afb. 4 De binnenmat met logo bij dezelfde Citroën autogarage.

Kies direct uw buitenmat
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Stuur een bericht
Whatsapp chat!
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
Op dinsdagmiddag bestelde ik een deurmat bij Logomat zonder gekeken te hebben naar de levertijd. Ik heb toen telefonisch contact met ze gehad en ze beloofden dat de mat dezelfde dag nog verstuurd zou worden. De volgende ochtend om half 10 werd de mat al bezorgd. Wat een super goede service en ook de mat ziet er heel mooi uit. De volgende bestelling doe ik zeker weer bij A&D Logomat!
Facebook reviewPeter Dirksen, Facebook Review
Mat was een cadeautje voor iemand. Ze is zeer blij met de mat! Goede kwaliteit en bij het regelen een goede service!
Facebook reviewMireille Bathoorn, Facebook Review
Zeer tevreden! Vriendelijk contact en snelle service.

Facebook reviewAdmira Softic, Facebook Review
Al heel wat jaren laten we onze bekende kreet “wij rollen voor u de rode loper uit” bij A&D logomat onze entreemat maken. Natuurlijk zijn ze na een paar jaar aan vervanging toe maar ze geven een goede service voor een correcte prijs. Ze zijn ook nog eens aardig! Goeie lui uit Twente.

Facebook reviewWalle Tempelman, Facebook Review
De logomatten zien er strak uit en er is door A&D goed meegedacht en geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader! -Belsimpel
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBerber Boonstra, Google Review
Deurmat met logo ziet er superstrak uit en ook de communicatie om aan onze wensen tegemoet te komen was uitstekend.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTwan Salimans, Google Review
De geleverde droogloopmatten (2) in zwart werd door ze voorzien van een automerklogo en uitgevoerd in prachtige warme kleuren.

Ben er blij mee!! Een aanrader deze firma!

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPeter van der Veen, Google Review
Ik heb voor mijn kapsalon een mat besteld met mijn logo erop, super blij mee. Het is heel mooi geworden!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBarbershop& Kapsalon Kamal, Google Review
Super mat. Prima service, fijn contact. Heel blij mee. Met de prijs ook.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsIngrid Klumper, Google Review
Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsToerisme Rijssen-Holten, Google Review
Meerdere borstelmatten gekocht. GROTE voordeel t.o.v. Hornbach etc. is dat de borstelmat bij A&D Logomat 90 cm breed zijn, en dit is de standaard breedte van buitendeuren in nieuwbouw. De borstelmatten van Hornbach etc. kosten hetzelfde of zelfs meer, maar zijn 10 cm smaller! Ook binnenmatten besteld. Doen perfect hun werk en zijn mooi op maat.

Zeer tevreden over de levering/service/advies/prijs van alle matten die ik heb besteld.

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarc Wouters, Google Review
Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) maar ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om in de toekomst nog eens gebruik te maken…
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMier Steevens, Google Review
Geweldige mat! Echt topkwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsThomas Pessers, Google Review
Blij met de mat! Bedankt
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArthur Verwoerd, Google Review
Mat ziet er keurig uit, inmiddels is de tweede binnen. Keurige afhandeling, precies geleverd op genoemde tijdstip. Al met al zeer tevreden.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews R. van der Veer, Google Review
Stomerij van Boordt in Driebergen heeft een Logomat en die is al heel lang heel mooi, we zijn er blij mee.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJoke Hald, Google Review
Prima en snelle afhandeling. Mooie mat.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsSimson Tapijt, Google Review
Onze logomat is binnen ziet er super uit. Bedankt A&D Logomat team ???
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJohannes Kangus, Google Review
A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsStephano Linger, Google Review
Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen. Er werd goed advies gegeven welke kleuren het beste op de mat zouden passen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsRampie, Google Review
Perfect geholpen en een snelle levering. De mat is zo geworden zoals wij het graag willen zien.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrank Nijhuis, Google Review
Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kledingwinkel nog een bedrukte logomat kon krijgen. Ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. Er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. Dit was niet nodig want het is A&D Logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. Topservice en de mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice. -The Mancave Nijverdal
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrandon Prinssen, Google Review
Topkwaliteit, mooie kleuren op de mat. Keurige prijzen. Alleen levertijd zou iets sneller mogen, maar dat is geen noemenswaardig probleem.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrans Slot, Google Review
Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld. We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken. Hij is prachtig geworden! Geweldige service!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsOna Pots, Google Review
Zeer tevreden over onze logomat. Top kwaliteit en uitstekend meedenkend personeel. Complimenten!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPaul Tekce, Google Review
Prachtige entree! Goed ingeschat op afstand! Kleur en materiaal is top!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsKirstin Poort, Google Review
Keurig geregeld en zelfs de mat erin gesneden. Ik zeg topservice.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrian Hudepol, Google Review
Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van A&D Logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviewsvincent groothedde, Google Review
prima contact en prima service.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarije Heidi, Google Review
Correcte levering, geen moeite teveel.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArnold Labohm, Google Review
Prima service! Goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews Sylvia Pauw, Google Review
Goede communicatie en mooie mat geleverd. Dankjewel!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMcali01, Google Review
Snelle nette levering. Mat van goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTjah Dinge, Google Review
Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews HY Mirza, Google Review