• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid

4 verschillende lijnen buitenmatten

Gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde buitenmat.
Ook erg geschikt voor binnengebruik!

Logomat
Pro Buiten

Deurmat met logo - Logomat Pro buiten


VANAF:
104,-incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droog en schoonloopscore Logomat Pro buiten
 • Wasbaar met hoge druk

 • 44 standaard kleuren

 • Maatwerk (tot 200 cm breed)
 • Levertijd: 2 tot 3 weken


Spaghettimat
(met logo)

Spaghettimat (met logo)


VANAF:
104,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie spaghettimat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 31 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Gedetailleerd design


Borstelmat
(met logo)

Borstelmat (met logo)


VANAF:
104,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie borstelmat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 16 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Eenvoudig design


Grindmat
zonder logo

Grindmatten


VANAF:
65,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie grindmatten
 • Buitenmat

 • 8 kleuren
 • Wasbaar met water

 • geen design


Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Buitenmatten met logo

Een buitenmat met eigen logo is bedoeld voor het schoonlopen van schoenzolen. Daarnaast heeft de buitenmat natuurlijk nog een andere functie. Met deze mat wordt de uitstraling van het bedrijf krachtig overgebracht op het publiek.

Wij verkopen verschillende kwaliteiten buitenmatten met logo. Elke kwaliteit buitenmat heeft zijn eigen sterke punten. Wij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze productselector. Deze vindt u op onze homepagina.

De voordelen

 • Sterk geprijsd – Zeer sterke prijs/kwaliteitverhouding!
 • Stopt vooral vuil – Bescherm uw vloer!
 • Professionele uitstraling – Degelijke look!

 • Eenvoudig te reinigen – Door middel van een hogedrukreiniger.

 • Door weer en wind – Daar zijn deze matten voor gemaakt!

 • Aanloopprofiel – mogelijk met of zonder aanloopprofiel!

Kwaliteit

Onze buitenmatten met logo zijn van professionele kwaliteit en erg duurzaam. Wij hebben ervoor gekozen om uitsluitend buitenmatten met logo aan te bieden, die van goede kwaliteit zijn. Daardoor heeft u als klant langdurig profijt van uw buitenmat. Wij garanderen dan ook dat de schoonloopfunctie en de uitstraling van uw mat langdurig goed blijven!

Garantie

Wij geven op onze buitenmatten met logo vijf jaar garantie, mits u de mat goed onderhoudt. In de praktijk blijven onze buitenmatten met logo vaak wel tien jaar lang bij onze afnemers liggen, voordat ze vervangen worden. Ze zijn met vijf jaar dus niet ‘op’.

Uw buitenmat personaliseren

Het personaliseren van uw buitenmat kunt u in een aantal eenvoudige stappen realiseren. Wanneer u in de offerteaanvraag aangeeft dat u uw mat wilt personaliseren, vragen wij u om een ontwerp mee te sturen. Wij bekijken de beste mogelijkheden voor uw mat en sturen u – voordat de mat in productie gaat – een digitale proefdruk. Op die manier kunt u precies zien hoe uw buitenmat met eigen logo eruit komt te zien.

Let op: niet elk type buitenmat kan worden gepersonaliseerd.

De buitenmat met logo is erg mooi en heeft een goede uitstraling. Het is helaas niet mogelijk om uw logo op élke kwaliteit buitenmat te plaatsen.

Waarom niet?

Mogelijkheden

Zoals hiervoor aangegeven kan niet elk logo op elke kwaliteit buitenmat worden geplaatst. Sommige buitenmatten zijn een stuk moeilijker om een logo te plaatsen dan op een binnenmat. Op een binnenmat kunnen de logo’s namelijk worden ‘geprint’, iets wat niet mogelijk is op een buitenmat.

Het bedrukken van een borstelmat gebeurt door alle haartjes individueel een kleur te geven. Daarnaast wordt de borstelmat gemaakt door rijen borstels af te wisselen met latjes van pvc. Omdat niet de hele mat uit ‘haartjes’ bestaat, is het noodzakelijk dat de letters op de borstelmat minstens 10 cm groot zijn. Wanneer deze letters kleiner worden gemaakt, zijn ze niet meer (goed) leesbaar.

Bij een spaghettimat wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende kleuren matten, laten we zeggen mat y en mat x. Wij snijden uw logo zowel uit mat x als uit mat y. Daarna wordt het uit logo dat uit mat x is gesneden, in mat y gelegd. Vervolgens lijmen we deze delen aan elkaar, zodat de mat weer één geheel wordt.

Aangezien er rekening gehouden moet worden met de snijlijnen, is het niet mogelijk om gedetailleerde logo’s op de spaghettimat te maken.

De Logomat Pro Buiten is onze nieuwste buitenmat met eigen logo. Deze mat heeft de uitstraling van een soort grasmat of ‘gras look’.

Op deze mat kunnen logo’s met meer detail gemaakt worden dan op de spaghettimat en de borstelmat. De Logomat Pro Buiten is echter niet te vergelijken met onze binnenmatten.

Mogelijke kleuren

Borstelmat met logo
Wanneer u kiest voor een borstelmat, kunt u kiezen uit 16 kleuren.

Spaghettimat met logo
Wanneer u kiest voor een spaghettimat, kunt u kiezen uit acht kleuren.

Logomat Pro Buiten
Heeft u de voorkeur aan de Logomat Pro Buiten, heeft u keuze uit maar liefst 44 kleuren! Daarnaast worden de mogelijke kleuren met betrekking tot deze kwaliteit mat nog uitgebreid!

Gepersonaliseerde buitenmatten (spaghettimatten) voor een bioscoop

afb. 1 Gepersonaliseerde buitenmatten (spaghettimatten) voor een bioscoop

Buitenmat met eigen logo geschikt voor binnen?

Het wordt vaker gedaan dan u zou denken: een buitenmat binnen gebruiken. Door de professionele look van onze buitenmatten kunnen deze een prachtige uitstraling geven aan uw entree. Ook wanneer u deze matten binnen gebruikt. Wanneer u de ruimte heeft, is het bijvoorbeeld erg mooi om daar een grote borstelmat of spaghettimat neer te leggen. Het nadeel van deze buitenmat is dat deze niet goed droogloopt. Hierdoor zal er achter deze buitenmat nog een binnenmat gelegd moet worden voor schone én droge schoenen van uw bezoekers.

Daarnaast zijn onze spaghettimatten ook uiterst geschikt om te gebruiken in ruimtes die vochtig zijn of dat kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwembaden of sauna’s.

Aangezien de ruggen van onze spaghettimatten beschikken over een open structuur, valt water door de mat heen op de grond.

Buitenmat grindmatten voor op een loopbrug

afb. 2 Grindmatten voor op een loopbrug.

Wij maken uw buitenmat met logo op maat

Voor bijna elke aangelegenheid hebben wij een geschikte buitenmat met logo! Deze buitenmat met logo kan voor u op maat worden gemaakt. Dit betekent niet alleen dat het formaat van de mat op maat gemaakt kan worden, maar ook dat uw mat gepersonaliseerd kan worden met een logo of met de door u gewenste tekst.

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, is het handig dat u uw wensen zo specifiek mogelijk aangeeft. Stuur alvast uw logo mee als dat mogelijk is. Aan de hand van uw logo kunnen wij een design maken van uw buitenmat met logo.

Wij streven naar perfectie. We zullen u dan ook helder adviseren over de kwaliteit en het gewenste logo/de tekst die u op de buitenmat met logo wilt hebben.

Is mijn buitenmat met eigen logo wasbaar?

Een buitenmat met eigen logo is van zichzelf niet flexibel genoeg om wasbaar te zijn. Wilt u een wasbare mat? Dan komt u uit bij een binnenmat. Onze buitenmatten met logo kunt u wel reinigen met een hogedrukreiniger. Voer de druk alleen niet te hoog op, omdat u anders het risico loopt dat de mat stuk gaat. Reinig uw mat dus altijd met gezond verstand.

Op die manier hoeft u nooit tegen een vuile buitenmat met logo aan te kijken. U kunt de mat eenvoudig zelf reinigen met een hogedrukreiniger. Dit neemt niet veel tijd in beslag. Nadat u de mat gereinigd heeft, kunt u de mat in de zon laten opdrogen voordat u deze teruglegt op zijn plek.

Een borstelmat als buitenmat met logo bij een Citroën-garage. Binnen ligt een 'binnenmat met logo'.

afb. 3 Een borstelmat als buitenmat met logo bij een Citroën-garage. Binnen ligt een ‘binnenmat met logo’.

Een borstelmat als buitenmat bij een Citroën autogarage

afb. 4 De binnenmat met logo bij dezelfde Citroën autogarage.

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
 • zeker een aanrader!

  "zeker een aanrader!"

  De Logomatten zien er strak uit en er is door A&D goed meegedacht en geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader!

  Berber Boonstra - Belsimpel

 • Topservice

  "Topservice"

  Keurig geregeld en zelfs de mat erin gesneden. Ik zeg topservice.

  Brian Hudepol

 • Snelle levering

  "Snelle levering"

  Perfect geholpen en een snelle levering. De mat is zo geworden zoals wij het graag willen zien.

  Frank Nijhuis

 • Prima contact

  "Prima contact"

  prima contact en prima service.

  Marije Heidi