Loading...
Buitenmatten 2018-09-13T11:09:30+00:00
Maatwerk voor uw mat mogelijk Maatwerk mogelijk
Uw deurmat past precies!
Altijd een ontwerp vooraf Ontwerp vooraf
Kiezen of zelf aanleveren!
Stoffering mogelijk Stoffering mogelijk
Wij komen het leggen!
Alle soorten matten Alle soorten matten
Van binnen tot buiten
Speciale vormen mogelijk Hoge klanttevredenheid!
5-sterren beoordeling!

3 verschillende lijnen buitenmatten

Gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde buitenmatten.
Ook erg geschikt voor binnengebruik!

Spaghettimat
(met logo)

Spaghettimat (met logo)


VANAF:
76,-incl. BTW

 • Buitenmat

 • 31 Kleuren

 • Wasbaar met hoge druk
 • Gedetailleerd design

Offerte aanvragen
Naar stap 2


Borstelmat
(met logo)

Borstelmat (met logo)


VANAF:
167,-incl. BTW

 • Buitenmat

 • 16 Kleuren

 • Wasbaar met hoge druk
 • Eenvoudig design

Offerte aanvragen
Naar stap 2


Grindmatten
zonder logo

Grindmatten


VANAF:
46,-incl. BTW

 • Buitenmat

 • 8 Kleuren

 • Wasbaar met hoge druk

 • geen design

Offerte aanvragen
Binnenkort meer info


Onze matten liggen o.a. bij:

Buitenmatten

Buitenmatten zijn vooral schoonlopers en in mindere mate drooglopers. Wij verkopen verschillende lijnen buitenmatten met daaronder weer verschillende kwaliteiten. Iedere lijn en kwaliteit heeft zo zijn eigen sterke punten.

De voordelen

 • Sterk geprijsd – Zeer sterke prijs / kwaliteit verhouding!

 • Stopt vooral vuil – Bescherm uw vloer!

 • Professionele uitstraling – Degelijke look!
 • Eenvoudig te reinigen – Door middel van een hogedrukreiniger.
 • Door weer en wind – Daar zijn deze matten voor gemaakt!

Buitenmatten van de betere kwaliteit

De buitenmatten die wij leveren zijn uitsluitend van de betere kwaliteit. Wij zien graag dat onze klanten langdurig profijt hebben van hun aankoop en daarom hebben we er ook voor gekozen om niet elke mogelijke kwaliteit aan te bieden. Deze kwaliteiten buitenmatten zullen niet spontaan hevig slijten en daardoor zal de schoonloopfunctie en uitstraling langdurig goed blijven.

Uw buitenmat personaliseren

Het personaliseren van uw buitenmat is met een aantal eenvoudige stappen te realiseren. Wanneer u in de offerteaanvraag aangeeft dat u uw mat wil personaliseren, vragen wij u om een ontwerp mee te sturen. Wij kijken wat de mogelijkheden zijn en sturen u, voordat de mat in productie gaat, een digitale proefdruk zodat u precies kunt zijn hoe uw buitenmat er uit komt te zien. Wij zullen er natuurlijk alles aan doen om de mat precies naar uw wensen te laten produceren.

Let op: U kunt niet altijd een buitenmat personaliseren.

Benaming Personalisatie?
[Naam] met logo Alle kwaliteiten personalisatie*
[Naam] zonder logo Alle kwaliteiten geen personalisatie
[Naam] (met logo) Sommige kwaliteiten personalisatie*

*ook verkrijgbaar zonder personalisatie

Gepersonaliseerde buitenmatten (spaghettimatten) voor een bioscoop

afb. 1 Gepersonaliseerde buitenmatten (spaghettimatten) voor een bioscoop

Buitenmatten zijn ook geschikt voor binnen!

Het wordt vaker gedaan dan u zou denken, een buitenmat binnen gebruiken. Door de professionele look van de buitenmatten kan het een prachtige uitstraling geven aan uw entree wanneer u een buitenmat binnen gebruikt. Wanneer u de ruimte heeft is het bijvoorbeeld erg mooi om daar een grote borstelmat of spaghettimat te leggen. Het nadeel daarentegen is dat een buitenmat niet goed droogloopt. Dit zal betekenen dat er achter deze buitenmat nog een binnenmat gelegd moet worden voor schone én droge voeten van uw bezoekers.

Wij maken uw buitenmat op maat

U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een geschikte buitenmat voor. Wij maken deze mat precies op maat, en dan bedoelen we niet alleen de maatvoering maar ook de personalisering. Geef in de offerteaanvraag precies uw wensen aan. Heeft u nu bijzondere wensen of staat uw gewenste buitenmat niet tussen onze producten? Twijfel dan niet om ons eens te bellen. Wij streven naar perfect maatwerk en willen dat u 100% tevreden bent met uw buitenmat.

Buitenmat grindmatten voor op een loopbrug

afb. 2 Grindmatten voor op een loopbrug

Zijn onze deurmatten voor buiten wasbaar?

Een buitenmat is van zichzelf niet flexibel genoeg om wasbaar te zijn. Wilt u een wasbare mat? Dan komt u bij een binnenmat. De buitenmatten zijn in veel gevallen wel te reinigen door middel van een hogedrukreiniger. Voer de druk niet te hoog op omdat u dan kans hebt dat de mat stuk gaat. Reinig uw mat altijd met logisch verstand. Water onder hogedruk kan ontzettend sterk zijn.

Zo kunt u er toch voor zorgen dat u nooit met een bevuilde buitenmat hoeft te zitten en u kunt het eenvoudig zelf doen. Tevens kost het niet veel tijd en na het reinigen is het een kwestie van drogen in de zon.

Combineer een buitenmat met een binnenmat!

We hebben het er al eerder over gehad; buitenmatten zijn goede schoonlopers maar geen goede drooglopers. Wilt u het beste voor uw winkel of onderneming? Onze klanten kiezen vaak voor het beste van twee werelden. Buiten een buitenmat en binnen een binnenmat. Bijvoorbeeld een borstelmat gecombineerd met een deurmat met logo. Het is wel belangrijk dat u kijkt of u hier de ruimte voor hebt.

Op de buitenmat staan mensen spontaan even stil om hun voeten te vegen. Op een binnenmat gebeurd dit minder vaak en lopen mensen gewoon door. Wanneer de binnenmat niet lang genoeg is, beland er maar 1 voet op de mat en loopt uw bezoeker het pand nog steeds nat. Wij raden onze klanten aan om de binnenmat minimaal 2 meter diep te maken voor 100% effectiviteit.

De combinatie van een sterke schoonloper met een sterke droogloper geeft u een groot voordeel. Het vocht en vuil wordt niet door de hele winkel gelopen en blijft daardoor representatief. Wanneer u (één van) de matten ook nog gaat personaliseren is het plaatje compleet. Daar willen uw bezoekers binnenlopen!

Een borstelmat als buitenmat bij een Citroën autogarage

afb. 3 Een borstelmat als buitenmat bij een Citroën autogarage. Binnen ligt een ‘deurmat met logo’

Een borstelmat als buitenmat bij een Citroën autogarage

afb. 4 De binnenmat bij dezelfde Citroën autogarage

Een hele goede waardering

Niet alleen wij vinden onze producten, prijzen en service helemaal top, onze klanten denken er ook zo over!

Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kleding winkel nog een bedrukte logo mat kon krijgen. ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. dit was niet nodig want het is logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. top service en dat mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice. The Mancave Nijverdal
brandon prinssen
brandon prinssen
16:35 27 Feb 18
Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van AD logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.
vincent groothedde
vincent groothedde
08:33 13 Feb 18
Perfect geholpen en een snelle levering. De mat is zo geworden zoals wij het graag willen zien
Frank Nijhuis
Frank Nijhuis
09:01 18 Mar 18
Topkwaliteit, mooie kleuren op de mat. Keurige prijzen. Alleen levertijd zou iets sneller mogen, maar dat is geen noemenswaardig probleem.
Frans Slot
Frans Slot
12:02 22 Feb 18
Zeer tevreden over onze logomat. Top kwaliteit en uitstekend meedenkend personeel. Complimenten!
Paul Tekce
Paul Tekce
12:02 22 Feb 18
Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld.We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken.Hij is prachtig geworden! Geweldige service!
Ona Pots
Ona Pots
09:35 06 Apr 18
Stomerij van Boordt in Driebergen heeft een Logomat en die is al heel lang heel mooi, we zijn er blij mee.
Joke Hald
Joke Hald
12:34 11 Apr 18
A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.
Stephano Linger
Stephano Linger
12:31 13 Apr 18
Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen.er werd goed advies gegeven welke kleuren de beste op de mat zouden passen.
rampieable
rampieable
21:20 18 Apr 18
Mat ziet er keurig uit, inmiddels is de tweede binnen. Keurige afhandeling, precies geleverd op genoemde tijdstip. Al met al zeer tevreden.
R. van der Veer
R. van der Veer
10:06 20 Apr 18
Op zoek naar een deurmat met logo...Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte's aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit!!! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) ook qua service en niet vergeten de mat zelf!!! Echt fantastisch ziet deze MAT eruit en er wordt ook goed met je meegedacht, hoe je logo het beste tot zijn recht komt!!! Ik ga zeker deze gegevens bewaren om in de toekomst nog eens gebruik te maken...
Mier Steevens
Mier Steevens
14:52 28 May 18
Meerdere borstelmatten gekocht. GROTE voordeel t.o.v. Hornbach etc. is dat de borstelmat bij A&D Logomat 90 cm breed zijn, en dit is de standaard breedte van buitendeuren in nieuwbouw. De borstelmatten van Hornbach etc. kosten hetzelfde of zelfs meer, maar zijn 10 cm smaller!Ook binnenmatten besteld. Doen perfect hun werk en zijn mooi op maat.Zeer tevreden over de levering/service/advies/prijs van alle matten die ik heb besteld.
Marc Wouters
Marc Wouters
15:29 25 Jun 18
Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper
Toerisme Rijssen-Holten
Toerisme Rijssen-Holten
09:28 05 Sep 18
Kies direct uw buitenmat
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers staan u graag te woord wanneer u meer wil weten over onze matten.
Stuur een bericht
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
Alle deurmatten op een rij
Alle deurmatten
Navigeer snel tussen al onze verschillende kwaliteiten matten.
Direct bellen

Wij maken gebruik van Cookies

A&D Logomat B.V. gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Bijvoorbeeld voor analyse en verbeteringen, voor social media en om er voor te zorgen dat u en anderen relevante informatie en advertenties te zien krijgen door middel van tracking cookies. Meer weten over al onze cookies of niet alle cookies toestaan? Klik op "Cookie instellingen aanpassen". Door op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van onze cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan.

Privacyverklaring | Sluiten