Bespaar geld door zelf goedkope vloerkleden te maken. Bijvoorbeeld een vintage design!
Covid-19 oplossingen

Covid-19 oplossingen

Sinds COVID-19 zijn er allerlei maatregelen getroffen door het kabinet, waaronder de anderhalve meter maatregel. Veel bedrijven hebben uiteenlopende manieren gevonden om hieraan te kunnen voldoen.

Dit zijn o.a. snelle, eenvoudige oplossingen zoals het gebruik van plakband om de afstand van 1,5 meter aan te duiden en door looproutes te creëren. Het gebruik van speciale vloerstickers met een boodschap is ook steeds populairder en dit ziet er veel netter en professioneler uit dan het werken met plakband.

Een 1,5 meter samenleving is er al en alle ondernemers moeten plannen maken voor de toekomst. Hoe gaan zij hun bedrijven inrichten en rekening houden met de anderhalve meter? Hoe zorgen winkeliers, kappers, fitnesscentra en natuurlijk ook het ziekenhuis ervoor dat klanten en personeel de anderhalve meter afstand bewaren?

Over alles moet worden nagedacht en veel ruimtes moeten anders worden ingedeeld om aan de regels te voldoen.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat ook bezoekers zich aan de regels houden. Te denken valt aan het integreren van looproutes, zodat het verkeer in ieder geval niet tegen elkaar in loopt of het integreren van waarschuwingsmateriaal.

Vloerstickers

A&D Logomat kan u helpen met de bewegwijzering door het leveren van speciale vloerstickers met daarop een looproute, pijlen of waarschuwing.

Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Er kan gekozen worden om zelf het een en ander te maken met tape om zodoende uw werknemers en klanten de juiste kant op te sturen, maar er kan ook gekozen worden voor een duurzamere en nettere oplossing.

Een van deze mogelijkheden zijn vloerstickers, een ideale bewegwijzering in een winkel of ander pand. Het materiaal waarop de stickers worden geprint is antislip en daardoor veilig voor uw personeel en klanten.

De vloerstickers zijn geschikt voor montage op een vlakke, stofvrije, droge en niet poederende ondergrond. De tijdelijke sticker is erg makkelijk te positioneren.

U kunt kiezen voor een print die maximaal 3 maanden mee gaat, maar als uw print wat langer mooi moet blijven kunnen we ook een vloersticker leveren die maximaal 12 maanden mooi blijft.

Echter hangt de levensduur natuurlijk ook af van de plaatsing en van het gebruik van de sticker. In het looppad van een drukbezochte winkel zal de sticker minder lang mee gaan dan in een hoek van een gangpad waar weinig mensen over de vloersticker lopen.

Covid 19 oplossingen stickers

afb. 1 Covid 19 oplossingen stickers deel 1

Vloermatten

Stickers en tape zijn niet overal toepasbaar. Daarnaast passen stickers niet altijd bij de inrichting van een chique winkel. Het is daarom ook mogelijk om vloermatten te gebruiken als methode voor bewegwijzering, looproute of andere reclame. Deze mat kunt u ook al deels buiten plaatsen. U kunt een welkomstboodschap opnemen en meteen al duidelijk maken welke route gevolgd dient te worden.

Het voordeel van deze bewegwijzering in de vorm van vloermatten is dat deze gemakkelijk op te rollen zijn. Tevens zijn ze gemakkelijk elders neer te leggen, maar blijven ze goed liggen zonder enige schade aan uw vloer. Deze matten beschermen juist uw vloer door vuil en zand vast te houden. Hetgeen deze vloermatten helemaal bijzonder maakt, is dat ze tot 60 graden wasbaar zijn!

U kunt dus kiezen voor vloerstickers wanneer u deze voor een paar maanden tot een jaar wil gebruiken. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor vloermatten voor een korte periode. De vloermatten kunnen echter jarenlang gebruikt worden.

afb. 2 Covid 19 oplossingen door middel van matten

anderhalve meter matten

afb. 3 matten die attenderen op de hygiëne

Wij kunnen ons voorstellen dat bedrijven zoals hotels, wellness centra, musea en restaurants een combinatie wensen van beide oplossingen. Een goede deurmat met welkomstboodschap voor buiten en matten met bewegwijzering bij bepaalde vertrekken. Dit kan verder uitgebreid worden met pijlen op matten, vloerstickers of tape. Wij bieden daarom een totaal pakket aan van deze producten.

Een aantal design die zijn gemaakt voor de vloermatten vindt u hieronder. Deze designs kunnen geleverd worden in 44 verschillende kleuren. Dit geldt voor zowel de achtergrondkleur van de matten als de ‘logokleur’ .Welke kleuren dit zijn vindt u op onze kleurenpagina.

Deel dit artikel!