ARTIKEL

Deurmat bedrukken

Met logo, tekst, foto of ontwerp

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om het logo te laten bedrukken op de deurmat. Een deurmat draagt niet alleen bij aan de hygiëne binnen het pand, maar is ook een van de eerste dingen die bezoekers zien. Waarom dan niet direct uw logo en/of eventueel een persoonlijke welkomsttekst op de deurmat zichtbaar maken?

Welke deurmatten kunnen bedrukt worden?

In eerste instantie kunnen we onderscheid maken tussen een aantal verschillende kwaliteiten. Al deze matten hebben een andere werking en zijn geschikt voor andere doeleinden.

Schoonloopmat met bedrukking

Een schoonloopmat is een deurmat die bedoeld is om buiten neer te leggen. De schoonloopmat heeft als voornaamste functie het ergste vuil onder de zolen van uw schoenen weg te schrapen zodat u dit niet mee naar binnen loopt.

Wij bieden verschillende schoonloopmatten met bedrukking aan. De meest bekende schoonloopmat die bedrukt kan worden is de Borstelmat. Daarnaast kunnen ook onze Spaghettimat en onze Logomat Pro Buiten bedrukt worden met uw logo of persoonlijke tekst.

Hier is een spaghettimat schoonloopmat bedrukt.

afb. 1 Hier is een spaghettimat deurmat bedrukt.

Droogloopmat met bedrukking

Een droogloopmat is een deurmat die bedoeld is voor binnen. Zijn voornaamste functie is om het vocht van de schoenzolen te absorberen zodat de vloer achter de deurmat schoon en droog blijft.

Het is bij veel kwaliteiten mogelijk om de droogloopmat te bedrukken met logo of de deurmat anderzijds te personaliseren.

Onze deurmatten, van zeer goede kwaliteit, die u kunt laten bedrukken zijn onze Logomat Pro, Logomat Pro Lite, Logomat Pro Green en onze Logomat Pro XL. Al deze matten zijn van professionele kwaliteit, zijn wasbaar tot 60 graden en zijn geschikt voor jarenlang plezier!

Hier is een spaghettimat schoonloopmat bedrukt.

afb. 2 Hier is een Logomat deurmat bedrukt.

Fotomat met bedrukking

Indien u een foto op een deurmat wil laten bedrukken dan is dit mogelijk bij onze Fotomat. Op deze mat kan een foto vrij realistisch worden bedrukt. Hoe groter de mat is die u bestelt, hoe realistischer de foto op de mat zal komen.

De Fotomat is gemaakt met een nitril rubberen rug, waardoor ook deze professionele mat tot 60 graden wasbaar is. Houd er rekening mee dat door de lage garens het absorptievermogen van deze kwaliteit niet erg hoog is.

Promotionele deurmat met bedrukking

Promotionele deurmatten zijn zeer geschikt wanneer u veel deurmatten nodig bent voor een zakelijk event, een opening van een bedrijf of wanneer u veel naamsbekendheid in de regio wil genereren.

We beschikken over drie verschillende kwaliteiten promotionele deurmatten; de Promomat Lite, Promomat Standaard en de Promomat Luxe.

Alle drie deze promotionele deurmatten zijn ook geschikt om foto’s op af te beelden.
Vanaf 50 vierkante meter zijn de prijzen voor promotionele deurmatten zeer aantrekkelijk.

Deurmat personaliseren

Een deurmat personaliseren kan op verschillende manieren. Veel bedrijven kiezen ervoor om hun logo en eventueel een welkomsttekst op de deurmat te laten bedrukken, maar ook steeds meer particulieren vinden het leuk om de deurmat te personaliseren. Zo is het mogelijk om een deurmat met uw achternaam, plaatsnaam of favoriete voetbalclub te bestellen.

Een gepersonaliseerde deurmat wordt ook steeds vaker als cadeau gegeven. Vraag naar uw aanbieding!

Deurmat op maat bedrukken

Bijna al onze deurmatten beschikken over standaard maten. Dat betekent echter niet dat we uw deurmat niet op maat kunnen bedrukken. Bijna alle deurmatten kunnen op maat worden bedrukt met uw logo of persoonlijke tekst. Wel moet er rekening gehouden worden met het maximaal mogelijke formaat. Dit is bij de Logomat Pro bijvoorbeeld 200cm bij 700cm inclusief de rubberen rand. Wanneer u een grotere mat wenst, moeten we de mat in meerdere delen leveren.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van bovenstaande dan staan wij voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 09:00uur – 17:00uur. U kunt ons bereiken op 088 – 888 50 50 en via het offerteformulier hiernaast.

Ook een deurmat op maat bestellen?

Wilt u een deurmat op maat laten maken met eigen logo, tekst of ontwerp? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!