Deurmat Haarlemmermeer

Deurmat Amsterdam
 • Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid

Deurmat voor uw winkel, hotel of kantoor in Haarlemmermeer

Een professionele deurmat met logo voor uw bedrijf, winkel, hotel of kantoor in Haarlemmermeer.

A&D Logomat B.V. is dé leverancier voor professionele deurmatten in Nederland en België. Wij staan al jaren bekend als topleverancier voor op maat gemaakte entreematten. Onze deurmatten leveren wij aan hotels, kantoren, autobedrijven, etc. in Haarlemmermeer en omstreken. Wij kunnen voor u de deurmat bedrukken met uw eigen logo, ontwerp of tekst. A&D Logomat biedt enkel professionele kwaliteit entreematten aan. De verschillende soorten deurmatten die wij leveren in Haarlemmermeer, zijn onze logomatten, spaghettimatten en borstelmatten.

Bent u op zoek naar een design dat typisch voor Haarlemmermeer is? Dat is natuurlijk ook mogelijk bij ons! Heeft u zelf een design gemaakt of heeft u andere wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deurmatten geleverd in Haarlemmermeer

Deurmat Amsterdam - Zuid

Five City Spa

Amsterdam – Zuid

Deurmat Church Amsterdam - Centraal

Church

Amsterdam – Centraal

Deurmat Amsterdam Isa Bears

Isa Bears

Amsterdam

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

 • Hoge kwaliteit

  "Hoge kwaliteit"

  A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.

  Stephano Linger

 • Topservice

  "Topservice"

  Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kledingwinkel nog een bedrukte Logomat kon krijgen. Ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. Er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. Dit was niet nodig want het is A&D Logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. Topservice en de mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice.

  Brandon Prinssen

 • Een aanrader!

  "Een aanrader!"

  De geleverde droogloopmatten (2) in zwart werd door ze voorzien van een automerklogo en uitgevoerd in prachtige warme kleuren. Ben er blij mee!! Een aanrader deze firma!

  Peter van der Veen

 • Correcte prijs

  "Correcte prijs"

  Al heel wat jaren laten we onze bekende kreet “wij rollen voor u de rode loper uit” bij A&D Logomat onze entreemat maken. Natuurlijk zijn ze na een paar jaar aan vervanging toe maar ze geven een goede service voor een correcte prijs. Ze zijn ook nog eens aardig! Goeie lui uit Twente.

  Walle Tempelman