ARTIKEL

Deurmat met foto

Wij kunnen het voor u realiseren!

Er zullen niet veel mensen zijn die verwachten dat het mogelijk is om een deurmat met foto te bestellen, maar dit kan wel degelijk. Wij beschikken zelfs over meerdere kwaliteiten deurmatten waarbij het mogelijk is een foto op de deurmat te plaatsen. Vaak zien we dat deurmatten waarbij foto’s als achtergrond worden gebruikt te koop zijn bij winkels die in iedere stad zijn te vinden. Deze deurmatten zien er misschien leuk uit, maar zijn qua kwaliteit vaak niet zo goed.

Wij beschikken naast promotionele kwaliteit deurmatten, waarbij het mogelijk is om een foto te bedrukken ook over een professionele kwaliteit Fotomat. Deze is zelfs tot 60 graden wasbaar in de wasmachine!

Gepersonaliseerde deurmat met foto

Het is mogelijk om een geheel gepersonaliseerde deurmat te bestellen. Deze gepersonaliseerde deurmat kan bedrukt worden met een foto van uw huisdier, gezin of eigen gemaakt portret. Veel mensen kiezen ervoor om een gepersonaliseerde deurmat met hun hond te bestellen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen foto van de natuur of uw gezin op de deurmat te laten bedrukken.

Deurmat met foto gemaakt met onze promotionele kwaliteit.

afb. 1 Deurmat gemaakt met onze promotionele kwaliteit.

Fotomat Pro

Onze Fotomat Pro is van professionele kwaliteit. Deze Fotomat beschikt over een antislip rubberen rug, waardoor hij goed op de vloer blijft liggen en deze deurmat is op maat (met foto!) te bestellen. Daarnaast is de kwaliteit van deze mat zó goed dat hij zelfs wasbaar is tot 60 graden!

Onze Fotomat Pro is een professionele kwaliteit voor langdurig gebruik.

afb. 2 Onze Fotomat Pro is een professionele kwaliteit voor langdurig gebruik.

Doeleinden

Een deurmat heeft voor een ieder een ander doeleinde. Vaak wordt de promotionele deurmat gebruikt om een foto van het gezin of het huisdier op af te beelden en wordt de mat dan binnen bij de voordeur gelegd als ‘welkom’. Daarnaast is de mat uitermate geschikt om cadeau te geven of om een leuke grap mee uit te halen. Geef bijvoorbeeld een deurmat met een extreem slechte foto cadeau aan uw vriend of vriendin die binnenkort jarig is.

Ook zien we vaak dat mensen hun hobby’s terug laten komen op een deurmat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mat met een afbeelding van een oude auto die u zelf hebt gerestaureerd of een deurmat met een foto van uw voetbalteam die u in de kantine van de voetbalclub legt.

Evenementen

Dit soort deurmatten zijn ook uitermate geschikt voor evenementen. Het grote voordeel van deze matten ten opzichte van stickers is dat ze veel gemakkelijker weer te verwijderen zijn en dat ze herbruikbaar zijn. Zo kunnen de matten meerdere evenementen of beurzen mee. Stickers moeten telkens opnieuw worden besteld en het duurt een eeuwigheid om de plakresten van de vloer te verwijderen. Een deurmat is gemakkelijk op te rollen en mee te nemen.

Displays

Wanneer u een nieuw product wil introduceren of een product onder de aandacht wil brengen is een deurmat met foto ook een zeer goede optie. Mensen zijn tegenwoordig (door het vele gebruik van de mobiele telefoon) laag georiënteerd en hierdoor wordt er veel naar beneden gekeken. Het is dus verstandig om uw reclame hier ook op aan te passen. Door een foto van het product op een Fotomat te plaatsen en deze in uw winkel te leggen, kunt u vrij gemakkelijk de aandacht van bezoekers trekken en zo mensen kennis laten maken met uw nieuwe product of aanbieding.

Houd altijd rekening met het feit dat hoe strakker uw foto of tekst op de deurmat staat, des te minder werking de deurmat zal hebben met betrekking tot het opnemen van vocht en het schoonlopen van de schoenzolen. Wanneer u een goede schoon- of droogloopmat wenst, is het niet verstandig om te kiezen voor een deurmat met foto.

Ook een deurmat met foto bestellen?

Wilt u een deurmat op maat laten maken met eigen logo, tekst of ontwerp? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!