ARTIKEL

Deurmat met tekst

Plaats een leuke boodschap op de mat

Een deurmat is er in veel verschillende formaten en natuurlijk kwaliteiten. Wanneer u op zoek bent naar een deurmat met tekst dan is het verstandig om voor u zelf eerst na te gaan naar wat voor een kwaliteit u op zoek bent, welke afmeting u wenst en wat u bereid bent te betalen voor een deurmat met tekst.

Wanneer we zwart-wit kijken dan kunnen we twee verschillende kwaliteiten deurmatten onderscheiden; dure deurmatten en goedkope deurmatten. De grootste verschillen tussen deze deurmatten zijn natuurlijk de kwaliteit en de levensduur van deze deurmatten met tekst.

Goedkope deurmat met tekst

Wanneer u kiest voor een goedkope, promotionele kwaliteit deurmat of een deurmat die u bij een bekende winkelketen koopt, bent u misschien maximaal €30,- kwijt.

U dient er wel rekening mee te houden dat deze deurmat niet de werking (qua schoon- en droogloopfunctie) heeft die u verwacht. Daarnaast is de kans vrij groot dat u over zes maand toe bent aan een nieuw exemplaar.

Deurmat met tekst welkom

afb. 1 Deurmat met tekst: welkom

Duurdere deurmat met tekst

Wanneer u kiest voor een duurdere deurmat met tekst, een professionele kwaliteit, bent u natuurlijk duurder uit dan wanneer u kiest voor een goedkope deurmat met tekst. Echter heeft de aanschaf van een duurder exemplaar een aantal voordelen ten opzichte van een goedkope(re) kwaliteit;

  • U kunt zelf beslissen welke tekst u op de deurmat wenst
  • Het gaat veel langer mee
  • Beschikt over een antislip rubberen rug
  • Heeft een goede droog- en schoonloopfunctie

Zelf de tekst op de deurmat bepalen

Wanneer u kiest voor een professionele kwaliteit deurmat draagt dit direct bij aan de hygiëne in uw huis of op het kantoor en aan de veiligheid bij uw entree. Onze professionele deurmatten beschikken namelijk over een Nitril rubberen rug, waardoor de mat goed op de vloer blijft liggen en de mat niet onder uw voeten vandaan glijdt.

Daarnaast is het mogelijk om een eigen tekst te bedenken en deze op de deurmat te laten drukken. Deze tekst kan ook in een bepaald lettertype worden gedrukt óf u kunt een eigen design aanleveren! Deze deurmat kan geleverd worden tot wel 80 verschillende standaard kleuren.

Grote afnames

Onze deurmat met tekst kan per stuk worden besteld. Echter is het ook mogelijk om grote aantallen matten af te nemen voor bijvoorbeeld de opening van een bedrijf waar u reclame voor wil maken of wanneer u bij iedere voordeur in een flat dezelfde deurmat met tekst zou willen neerleggen. Wanneer u grote aantallen bestelt, kijken we graag voor u naar een gepaste prijs per stuk!

Grote afnames, promotionele kwaliteit

Ook is het mogelijk om grotere aantallen deurmatten met tekst af te nemen in een van onze promotionele kwaliteiten. Hier wordt vaker voor gekozen wanneer de matten niet perse bedoeld zijn om te dienen als goede droog- of schoonloopmat, maar meer dienen als reclame of marketing. Wanneer u vragen voor ons heeft met betrekking tot uw eigen deurmat dan kunt u ons bereiken via sales@adlogomat.nl of op ons telefoonnummer 088 – 888 50 50.

Ook een deurmat met tekst bestellen?

Wilt u een deurmat op maat laten maken met eigen logo, tekst of ontwerp? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!