ARTIKEL

Deurmat op rol

Ook deze lange matten zijn bij ons verkrijgbaar

Vaak zien we bedrijven adverteren met de term ‘deurmat op rol’, maar wat houdt dit nou precies in? Een deurmat op rol wordt veelal gebruikt door bedrijven die zich bezig houden met het stofferen van grote(re) projecten waar veel vierkante meters van dezelfde kleur mat nodig zijn.

Wij kunnen deze deurmat op rol voor binnen gebruik, binnen een week leveren in verschillende afmetingen en kleuren. Daarnaast hebben we een kwaliteit buitenmat op rol, namelijk de Spaghettimat zonder logo. Deze spaghettimat op rol kan in verschillende kleuren en formaten af worden genomen en is, aangezien deze op voorraad ligt, snel te leveren. De Spaghettimat kan zowel met als zonder aanlooprand worden geleverd. De kleuren van de Spaghettimat op rol die wij hebben liggen en dus snel kunnen leveren zijn rood, zwart en oranje.

Onze focus ligt niet op deurmatten op rol

Deurmatten op rol zijn veelal van dezelfde kwaliteit en zijn vooral geschikt voor projectstoffeerders. De rug van deze matten is gemaakt van pvc, waardoor de matten niet antislip zijn aan de onderkant. Projectstoffeerders maken gebruik van erg veel vierkante meters en kunnen op deze manier gemakkelijker en sneller werken.

Wij leveren voornamelijk deurmatten van professionele kwaliteit, met een antislip rubberen rug die tot 60 graden in de wasmachine gewassen kunnen worden. Daarnaast kunt u bij ons al een professionele mat mét uw eigen logo per stuk bestellen!

De deurmat op rol kan ook als loper gebruikt worden.

afb. 1 De deurmat op rol kan ook als loper gebruikt worden.

Kunnen jullie mij helpen met deurmatten op rol?

Wanneer u een kwaliteit deurmat op rol bij ons wil bestellen, met een pvc rug dan is dit natuurlijk mogelijk! Wij kunnen deze deurmat op rol binnen een week leveren!

Hetgeen we kunnen leveren zijn deurmatten op rol van 135 of 200 cm breed. Deze zijn leverbaar tot 20 meter in lengte. De matten die we kunnen leveren hebben een effen kleur of zijn gemêleerd en er zijn twee opties qua materiaal; zacht materiaal voor een zo goed mogelijke droogloopfunctie en hard/zacht materiaal, waardoor de droogloopfunctie iets wordt verminderd, maar de schoonloopfunctie wordt verbeterd.

Door de harde, stugge rug gemaakt van pvc is het snijden in deze mat eenvoudiger en is deze mat ideaal om te gebruiken in een put/uitsparing. Wanneer de mat óp de vloer komt te liggen dient er rekening gehouden te worden met het feit dat de mat over de vloer kan glijden. Het reinigen van de mat dient te gebeuren door deze met regelmaat te stofzuigen en eventueel goed uit te kloppen of een tapijtreiniger te gebruiken.

Kan een deurmat op rol gepersonaliseerd worden?

Wij kunnen verschillende soorten deurmatten op rol leveren die wél gepersonaliseerd kunnen worden. We hebben het dan voornamelijk over promotionele kwaliteiten, maar óók over een professionele kwaliteit deurmat die geleverd kan worden tot 20 meter lang! Deze kwaliteit beschikt over een rug van pvc en u kunt kiezen uit wel 80 standaard kleuren en uw logo hier (meermaals) op laten maken!

Wanneer u vragen heeft over onze deurmatten op rol dan kunt u contact met ons opnemen via het formulier op deze pagina of ons bellen op 088 – 888 50 50.

Ook een deurmat op rol bestellen?

Wilt u een deurmat op maat laten maken met eigen logo, tekst of ontwerp? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!