De deurmat van Schadeoplossing – contra expertise

//De deurmat van Schadeoplossing – contra expertise

Vandaag mochten wij een ontwerp maken voor expertisebureau: Schadeoplossing Nederland B.V. – voor uw contra expertise. Schadeoplossing helpt klanten die het niet meteen eens zijn met de schadevergoeding die de verzekeraar aanbiedt. Schadeoplossing heeft eigen experts in dienst en gaat zelf de schade bij klanten inventariseren en doet een contra expertise van de brandschade of waterschade. Daar wordt vervolgens een complete rapportage van gemaakt en de expert neemt contact op met de verzekeraar van de klant. De klant betaald hiervoor niets omdat Schadeoplossing de kosten declareert bij de verzekeraar. Een mooi concept waarbij de klanten werkelijk verder worden geholpen.

Ga voor professionaliteit!

Behalve dat de experts van Schadeoplossing bij de klanten langskomen voor een contra expertise, komen de klanten ook langs op het kantoor. Het is belangrijk dat het kantoor professionaliteit uitstraalt waardoor er onder andere vertrouwen ontstaat. Dit kan op verschillende manieren worden bereikt maar de eerste indruk is vaak de belangrijkste en laat dat de entree zijn. Niet alleen voor Schadeoplossing maar wellicht ook voor uw onderneming!

Er is hier gekozen voor een deurmat op maat met een schoonloop– en droogloopfunctie. Deze deurmat zorgt voor een professionele uitstraling naar de klanten bij het binnenlopen van het kantoor. De mat is 178 x 200 cm met 8 mm poolhoogte en een rubberen rug van 1,5 mm. Deze mat slipt niet weg en is van duurzame kwaliteit! Ze kunnen er straks dus een mooie tijd mee vooruit. Er is gekozen voor een kleurenlogo op een antraciete achtergrond die direct opvalt bij het binnenlopen.

“Doordat de mat 2 meter diep is worden beide voeten op de mat gezet waardoor de functionaliteit van de mat optimaal wordt benut. We hebben het volgende ontwerp gemaakt en doorgestuurd naar de klant. De mat is op dit moment in productie:”

Het ontwerp van de deurmat van Schade expertise Schadeoplossing, het bureau voor uw contra expertise
  • Uitstraling – Een professionele eerste indruk
  • Schoonloopfunctie – Schone voeten
  • Droogloopfunctie – Droge voeten
  • Vloerbescherming – Minder krassen op uw vloer door vuil

Schadeoplossing is er straks weer helemaal klaar voor maar ook u kunt kiezen voor een prachtige schoon- en droogloop mat van A&D Logomat. De deurmat op maat leveren wij u met de juiste afmetingen en met uw eigen gekozen bedrukking. Wilt u ook door ons een ontwerp voor de bedrukking laten maken? Dat kan! Wij kunnen u zelfs helpen wanneer u speciale vormen wenst. Het kan eigenlijk niet gek genoeg of wij hebben er een oplossing voor. Is u iets niet duidelijk? Dan kunt u er ook voor kiezen om ons vrijblijvend te bellen op 088 – 888 5050.

Foto’s van de uiteindelijke deurmat in het kantoorpand volgen nog. Kies ook voor uw eigen deurmat op maat van A&D Logomat B.V.!

2018-02-14T16:38:51+00:00