Maatwerk voor uw mat mogelijk Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Altijd een ontwerp vooraf Snelle communicatie
Via telefoon en e-mail
Stoffering mogelijk Breed assortiment
Kwaliteit staat voorop!
Alle soorten matten Maatwerk
Formaat, kleur en vorm
Speciale vormen mogelijk Hoge klanttevredenheid!
Door goede service!

Welke deurmat past het beste bij u?

Wij hebben veel verschillende soorten schoonloopmatten en droogloopmatten in ons assortiment. Geen enkele deurmat is hetzelfde en elke deurmat heeft dan ook zijn eigen, sterke punten. Voor u is het belangrijk om te weten waar u op moet letten, als u een deurmat kiest. Met onze deurmat selectie tool ziet u aan de hand van een aantal vragen direct welke deurmat het meest geschikt is voor uw situatie.

Ga naar de deurmat selectietool

Spaghettimat
(met logo)

Spaghettimat (met logo)


VANAF:
74,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie spaghettimat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 31 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Gedetailleerd design

Naar stap 2


Borstelmat
(met logo)

Borstelmat (met logo)


VANAF:
79,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie borstelmat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 16 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Eenvoudig design

Naar stap 2


Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Kies uw schoonloopmat zonder personalisering

Deze schoonloopmatten kunnen niet bedrukt/gepersonaliseerd worden.
De matten worden in de juiste maatvoering geleverd, met of zonder rand rondom.

Multicolor
droogloopmat

Multicolor deurmat / vloerkleed


VANAF:
40,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie multicolor
 • Binnenmat

 • 17 multicolor kleuren
 • Wasbaar tot 60º

 • geen design

Naar stap 2


Grindmat
zonder logo

Grindmatten


VANAF:
65,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie grindmatten
 • Buitenmat

 • 8 kleuren
 • Wasbaar met water

 • geen design

Offerte aanvragen


Deurmat

A&D Logomat is gespecialiseerd in de productie van deurmatten. De deurmatten die u op onze pagina vindt, zijn van professionele kwaliteit! U kunt uiteraard ook informeren naar andere kwaliteiten, als u de door u gewenste kwaliteit niet direct op onze site ziet staan. Wij zullen ons best doen om de gewenste kwaliteit te leveren.

Een deurmat kopen die bij u past

Een groot aantal van onze deurmatten zijn geheel te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Daarnaast kunnen wij u uiteraard ook multicolor deurmatten leveren, of juist deurmatten in effen kleuren.

Verschillende deurmatten

Deurmatten bestaan in veel maten en kwaliteiten. Er zijn ook heel veel verschillende winkel(keten)s waar u een deurmat kunt aanschaffen. Als u kijkt naar de kwaliteit van deze deurmatten, bestaan er grote verschillen in de markt. Zo verkoopt een prijsstunter u een deurmat voor bijvoorbeeld € 10, maar die mat heeft weinig functie. De mat zorgt er niet voor dat u uw schoenen droogloopt en hij helpt evenmin om die schoenen schoon te lopen.

Bij een bouwcentrum of tuincentrum kunt u ook deurmatten kopen. Die matten zullen duurder zijn dan de matten van de prijsstunter en ze zullen kwalitatief ook beter zijn. De deurmatten van de bouw- en tuincentra kunnen echter niet tippen aan de deurmatten die A&D Logomat verkoopt. Onze deurmatten zijn écht van professionele kwaliteit en we geven u garantie op de deurmat of loper die u bij ons koopt.

Garantie van onze deurmatten

A&D Logomat biedt vijf jaar garantie op de deurmat(ten) die u bij ons koopt. U komt alleen voor deze garantie in aanmerking als u uw mat in die periode goed onderhoudt. Legt u de mat alleen neer en maakt u deze nooit schoon, dan heeft uw mat onnodig te lijden. In dat geval kunt u dus geen beroep doen op de garantie.

Vooral onze binnenmatten kunt u zeer gemakkelijk reinigen. Deze kunnen niet alleen grondig worden gestofzuigd, maar ze kunnen ook op een temperatuur tot 60 graden Celcius worden gewassen in de wasmachine. Als u uw buitenmatten wilt laten reinigen, kunt u een wascontract afsluiten.

Deurmat voor binnen

Voor binnen biedt A&D Logomat verschillende producten aan, waaronder een deurmat met logo. De producten die wij standaard aanbieden als binnenmatten met logo en/of tekst zijn de Logomat PVC Lite, de Logomat Pro Lite, de Logomat Pro en de Logomat Pro XL.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een deurmat voor binnen te bestellen zónder deze te bedrukken. Wanneer u dit wenst, is het verstandig om eerst te bedenken of u een deurmat in multicolor (meerdere kleuren zonder logo) wenst, of een effen deurmat in een specifieke kleur.

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een multicolor deurmat, kunt u kiezen uit de volgende producten: de Multicolor Pro, de Multicolor Pro Luxe, de Multicolor Pro Katoen en de Multicolor Pro Plus.

Wilt u liever een mat die geheel uit één kleur bestaat? In dat geval bieden wij de Effen Pro en de Effen Pro Full Color aan.

De producten die wij standaard aanbieden als deurmat met logo en/of tekst zijn de Logomat PVC Lite, de Logomat Pro Lite, de Logomat Pro, Logomat Pro Green (levertijd 5 werkdagen)  en de Logomat Pro XL.

Deurmat voor buiten

A&D Logomat verkoopt natuurlijk niet alleen deurmatten die bestemd zijn voor binnen, maar ook deurmatten die juist bedoeld zijn voor gebruik buiten. Zo bieden wij drie verschillende soorten buitenmatten aan, met een geheel eigen uitstraling; de Logomat Pro Buiten, de spaghettimat en de borstelmat. U heeft ook de mogelijkheid om deze deurmatten te bedrukken.

De logomat Pro Buiten

De Logomat Pro Buiten is een deurmat voor buiten, die een beetje een ‘kunstgraseffect’ heeft. Het grote voordeel van deze deurmat voor buiten is dat het (eventueel) gewenste logo in dezelfde kleuren kan worden bedrukt als de Logomat Pro voor binnen. De Logomat Pro Buiten kunnen wij voor u bedrukken met een selectie van de 44 kleuren in ons assortiment. Dit kleurenpalet wordt nog uitgebreid.

De spaghettimat

De spaghettimat is te verkrijgen in meerdere kwaliteiten. Op deze website kunt u de verschillende kwaliteiten van deze mat goed met elkaar vergelijken. Het betreft hier de Spaghettimat Lite, de Spaghettimat Standaard en de Spaghettimat Pro. Deze laatste kunnen we u ook leveren mét logo.

Spaghettimatten zijn ook ideaal wanneer u ze wilt gebruiken als (rode) lopers. Het water loopt ook goed weg door deze deurmat, waardoor u zo goed als altijd over een droge deurmat c.q. loper kunt lopen.

De borstelmat

De borstelmat wordt gemaakt door rijen borstels en pvc-latjes met elkaar af te wisselen. De borstelmat is een zeer goede schoonloopmat, die ideaal is voor buitengebruik. De borstelharen passen zich aan bij elke stap die iemand zet, om zo het vuil, zand of de sneeuw van de schoenzolen te schrapen. De mat is extreem duurzaam en heavy duty, waardoor hij ook goed op zijn plaats blijft liggen.

Wanneer u deze deurmat wenst, kunnen wij u deze ook bedrukken met logo. Wel moet u er in dat geval rekening mee houden dat de letters in het logo minimaal 10 cm dik moeten zijn, om nog goed leesbaar te zijn.

Wilt u graag een nieuwe deurmat aanschaffen voor uw bedrijf, voor thuis of voor een keten met veel vestigingen? Geen probleem! A&D Logomat is de juiste keuze wanneer het gaat om uw deurmat!

Kies uw deurmat
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Stuur een bericht
Whatsapp chat!
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
Op dinsdagmiddag bestelde ik een deurmat bij Logomat zonder gekeken te hebben naar de levertijd. Ik heb toen telefonisch contact met ze gehad en ze beloofden dat de mat dezelfde dag nog verstuurd zou worden. De volgende ochtend om half 10 werd de mat al bezorgd. Wat een super goede service en ook de mat ziet er heel mooi uit. De volgende bestelling doe ik zeker weer bij A&D Logomat!
Facebook reviewPeter Dirksen, Facebook Review
Mat was een cadeautje voor iemand. Ze is zeer blij met de mat! Goede kwaliteit en bij het regelen een goede service!
Facebook reviewMireille Bathoorn, Facebook Review
Zeer tevreden! Vriendelijk contact en snelle service.

Facebook reviewAdmira Softic, Facebook Review
Al heel wat jaren laten we onze bekende kreet “wij rollen voor u de rode loper uit” bij A&D logomat onze entreemat maken. Natuurlijk zijn ze na een paar jaar aan vervanging toe maar ze geven een goede service voor een correcte prijs. Ze zijn ook nog eens aardig! Goeie lui uit Twente.

Facebook reviewWalle Tempelman, Facebook Review
De logomatten zien er strak uit en er is door A&D goed meegedacht en geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader! -Belsimpel
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBerber Boonstra, Google Review
Deurmat met logo ziet er superstrak uit en ook de communicatie om aan onze wensen tegemoet te komen was uitstekend.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTwan Salimans, Google Review
De geleverde droogloopmatten (2) in zwart werd door ze voorzien van een automerklogo en uitgevoerd in prachtige warme kleuren.

Ben er blij mee!! Een aanrader deze firma!

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPeter van der Veen, Google Review
Ik heb voor mijn kapsalon een mat besteld met mijn logo erop, super blij mee. Het is heel mooi geworden!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBarbershop& Kapsalon Kamal, Google Review
Super mat. Prima service, fijn contact. Heel blij mee. Met de prijs ook.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsIngrid Klumper, Google Review
Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsToerisme Rijssen-Holten, Google Review
Meerdere borstelmatten gekocht. GROTE voordeel t.o.v. Hornbach etc. is dat de borstelmat bij A&D Logomat 90 cm breed zijn, en dit is de standaard breedte van buitendeuren in nieuwbouw. De borstelmatten van Hornbach etc. kosten hetzelfde of zelfs meer, maar zijn 10 cm smaller! Ook binnenmatten besteld. Doen perfect hun werk en zijn mooi op maat.

Zeer tevreden over de levering/service/advies/prijs van alle matten die ik heb besteld.

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarc Wouters, Google Review
Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) maar ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om in de toekomst nog eens gebruik te maken…
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMier Steevens, Google Review
Geweldige mat! Echt topkwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsThomas Pessers, Google Review
Blij met de mat! Bedankt
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArthur Verwoerd, Google Review
Mat ziet er keurig uit, inmiddels is de tweede binnen. Keurige afhandeling, precies geleverd op genoemde tijdstip. Al met al zeer tevreden.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews R. van der Veer, Google Review
Stomerij van Boordt in Driebergen heeft een Logomat en die is al heel lang heel mooi, we zijn er blij mee.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJoke Hald, Google Review
Onze logomat is binnen ziet er super uit. Bedankt A&D Logomat team ???
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJohannes Kangus, Google Review
Prima en snelle afhandeling. Mooie mat.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsSimson Tapijt, Google Review
A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsStephano Linger, Google Review
Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kledingwinkel nog een bedrukte logomat kon krijgen. Ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. Er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. Dit was niet nodig want het is A&D Logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. Topservice en de mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice. -The Mancave Nijverdal
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrandon Prinssen, Google Review
Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld. We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken. Hij is prachtig geworden! Geweldige service!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsOna Pots, Google Review
Perfect geholpen en een snelle levering. De mat is zo geworden zoals wij het graag willen zien.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrank Nijhuis, Google Review
Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen. Er werd goed advies gegeven welke kleuren het beste op de mat zouden passen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsRampie, Google Review
Topkwaliteit, mooie kleuren op de mat. Keurige prijzen. Alleen levertijd zou iets sneller mogen, maar dat is geen noemenswaardig probleem.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrans Slot, Google Review
Keurig geregeld en zelfs de mat erin gesneden. Ik zeg topservice.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrian Hudepol, Google Review
Zeer tevreden over onze logomat. Top kwaliteit en uitstekend meedenkend personeel. Complimenten!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPaul Tekce, Google Review
Snelle nette levering. Mat van goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTjah Dinge, Google Review
prima contact en prima service.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarije Heidi, Google Review
Prima service! Goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews Sylvia Pauw, Google Review
Prachtige entree! Goed ingeschat op afstand! Kleur en materiaal is top!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsKirstin Poort, Google Review
Goede communicatie en mooie mat geleverd. Dankjewel!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMcali01, Google Review
Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van A&D Logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviewsvincent groothedde, Google Review
Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews HY Mirza, Google Review
Correcte levering, geen moeite teveel.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArnold Labohm, Google Review