• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid
Promomat Lite

Promomat
Lite

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 6,5 mm
Max afm. 190 x 762 cm (B x L)
Promomat Standaard

Promomat
Standaard

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 6,5 mm
Max afm. 190 x 762 cm (B x L)
Promomat Luxe

Promomat
Luxe

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 8 mm
Max afm. 180 x 762 cm (B x L)
Deurmat met logo

Logomat
Pro

MEEST BESTELD

VANAF:

77,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 10 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Spaghettimat met logo

Spaghettimat
Pro met logo

VANAF:

Op aanvraag

incl. BTW (bij 120 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 16 mm
Max afm. 120 x 850 cm (B x L)
Borstelmat met logo

Borstelmat
met logo

VANAF:

433,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 22 mm
Max afm. 370 x 400 cm (B x L)

Deurmat met foto of tekst

Wat is een deurmat met foto of tekst?

Een deurmat met foto of tekst is een speciaal ontworpen deurmat die personaliseerbaar is met uw eigen afbeeldingen, logo’s of teksten. Deze deurmatten zijn gemaakt van duurzame materialen zoals rubber en nylon en zijn vaak antislip uitgevoerd om te voorkomen dat ze wegglijden.

Door het toevoegen van een foto of tekst aan uw deurmat, kunt u een unieke en opvallende entree creëren voor uw winkel, kantoor of ander bedrijf. Het biedt u de mogelijkheid om uw merkidentiteit te versterken en een positieve indruk achter te laten bij bezoekers.

Met een deurmat met foto of tekst kunt u ook belangrijke boodschappen communiceren aan klanten of bezoekers. U kunt bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf tonen, welkom heten of waarschuwingen geven. Dit maakt het niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en informatief.

U kunt kiezen uit verschillende formaten, vormen en kleuren voor uw deurmat met foto of tekst, zodat deze perfect past bij uw bedrijfsinterieur en branding. Het personaliseren van de deurmat is eenvoudig en kan online worden gedaan door simpelweg uw gewenste afbeelding of tekst te uploaden.

Kortom, een deurmat met foto of tekst is een praktische en creatieve manier om uw entree te verbeteren en tegelijkertijd uw merkidentiteit te versterken. Met deze gepersonaliseerde deurmatten laat u een blijvende indruk achter bij uw bezoekers en laat u zien dat u oog heeft voor detail en kwaliteit.

Waarvoor gebruikt u een deurmat met foto of tekst

Zoals besproken heeft een deurmat met foto of tekst verschillende decoratieve toepassingen voor uw bedrijf. Het helpt echter ook om vuil en vocht van buitenaf tegen te houden, waardoor uw vloeren schoon blijven en slipgevaar wordt verminderd. Dit zorgt niet alleen voor een veilige omgeving voor zowel medewerkers als klanten, maar verlengt ook de levensduur van uw vloer.

Hoe werkt het personaliseren van een deurmat met foto of tekst?

Bij het personaliseren van een deurmat met foto of tekst zijn er verschillende methoden die gebruikt kunnen worden, afhankelijk van het type deurmat en het gewenste ontwerp. Hier zijn de belangrijkste stappen om uw deurmat te personaliseren:

 1. Kies een geschikte deurmat: Er zijn verschillende soorten en kwaliteiten deurmatten beschikbaar. Kies een deurmat die geschikt is voor het beoogde doel. Wij kunnen u hierin adviseren.
 2. Vraag een offerte aan: Stuur uw foto of tekst mee die u op uw deurmat wilt hebben. Houd rekening met het formaat en de resolutie van uw foto om ervoor te zorgen dat deze duidelijk zichtbaar is wanneer deze wordt verwerkt op de mat.
 3. U ontvangt een voorstel en proefdruk: Wij zullen een voorbeeldontwerp maken op basis van uw specificaties. Bekijk dit ontwerp zorgvuldig en ga na of alles correct is voordat u uw goedkeuring geeft. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat uw deurmat er precies zo uitziet als u voor ogen hebt.
 4. Levering: Nadat u onze offerte en ontwerp heeft goedgekeurd, zullen we de deurmat produceren en naar u verzenden.

Het personaliseren van een deurmat met foto of tekst biedt een unieke manier om uw bedrijf of merk te promoten, terwijl u ook praktische voordelen behaalt zoals het tegenhouden van vuil en vocht. Gepersonaliseerde deurmatten zijn een investering die bijdraagt aan een professionele uitstraling en klantbeleving.

Tips en ideeën voor het kiezen van de perfecte foto

Bij het kiezen van de perfecte foto voor een gepersonaliseerde deurmat met foto, zijn er een paar tips en ideeën die u kunt overwegen. Hier zijn enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

 1. Relevantie: Kies een foto die relevant is voor uw bedrijf of merk. Denk na over wat u wilt communiceren met uw deurmat en selecteer een afbeelding die past bij uw boodschap. Dit kan een logo zijn, productafbeeldingen, teamfoto’s of zelfs landschapsfoto’s van uw locatie.
 2. Hoge resolutie: Zorg ervoor dat de gekozen foto in hoge resolutie is. Dit zorgt voor een scherpe weergave en voorkomt onnodige vervaging of pixelering wanneer deze wordt afgedrukt op de deurmat.
 3. Contrast: Overweeg het contrast tussen de foto en de achtergrondkleur van uw mat. Een foto met donkere kleuren komt mogelijk beter tot zijn recht op een lichte achtergrond en vice versa.
 4. Eenvoudig ontwerp: Houd het ontwerp van uw foto eenvoudig, vooral als u ook tekst wilt toevoegen aan de mat. Een drukke of gecompliceerde foto kan moeilijk leesbare tekst veroorzaken.
 5. Seizoensgebondenheid: Overweeg om seizoensgebonden foto’s te gebruiken om uw mat aan te passen aan verschillende tijden van het jaar of speciale gelegenheden zoals kerst of pasen. 

Onderhoud en reiniging

Het onderhoud en de reiniging van een deurmat met foto of tekst zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat deze er altijd fris en uitnodigend uitziet. Hier zijn enkele tips over hoe u uw deurmat in topconditie kunt houden:

 1. Regelmatig stofzuigen: Stofzuig de mat regelmatig om vuil, stof en haren te verwijderen. Dit helpt ook om het oppervlak schoon en netjes te houden.
 2. Vlekverwijdering: In geval van morsen of vlekken, is het belangrijk om snel te handelen. Dep voorzichtig over de vlek met een schone doek of keukenpapier om overtollige vloeistoffen op te nemen. Vermijd wrijven, omdat dit de vlek verder in de vezels kan duwen.
 3. Reinigen met water: Als er hardnekkige vlekken optreden, kunt u een mild reinigingsmiddel mengen met water en voorzichtig op de vlek aanbrengen. Gebruik een zachte borstel om voorzichtig te schrobben en spoel grondig af met schoon water. Laat de mat volledig drogen voordat u hem weer gebruikt.
 4. Preventieve maatregelen: Om ervoor te zorgen dat uw deurmat langer meegaat, kunt u overwegen om een schoonloopzone voor uw entree te creëren waar mensen hun schoenen kunnen afvegen voordat ze op de droogloopmat stappen. Dit minimaliseert vuil en vuil op de mat. Ook op de schoonloopmatten kunt u teksten plaatsen. Een foto is hierop niet mogelijk.
 5. Bescherming tegen weersinvloeden: Als u een droogloopmat van textiel buiten gebruikt, zorg er dan voor dat deze is beschermd tegen direct zonlicht, regen of extreme weersomstandigheden. Breng de mat naar binnen tijdens slecht weer om schade te voorkomen.

Door regelmatig onderhoud en reiniging toe te passen, kunt u ervoor zorgen dat uw deurmat met foto of tekst er altijd professioneel en uitnodigend uitziet, wat een positieve indruk zal maken op uw bezoekers en klanten.

Deurmatten met foto of tekst in verschillende kwaliteiten.

afb. 1 Deurmatten met foto of tekst in verschillende kwaliteiten.

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

 • Goede kwaliteit

  "Goede kwaliteit"

  Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van A&D Logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.

  vincent groothedde

 • Blij

  "Blij"

  Blij met de mat! Bedankt

  Arthur Verwoerd

 • Topservice

  "Topservice"

  Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kledingwinkel nog een bedrukte Logomat kon krijgen. Ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. Er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. Dit was niet nodig want het is A&D Logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. Topservice en de mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice.

  Brandon Prinssen

 • Mooie mat

  "Mooie mat"

  Prima en snelle afhandeling. Mooie mat.

  Simson Tapijt