• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid

Welke deurmat voor uw bedrijf?

Wij hebben veel verschillende soorten schoonloopmatten en droogloopmatten in ons assortiment. Geen enkele deurmat is hetzelfde en elke deurmat heeft dan ook zijn eigen, sterke punten. Voor u is het belangrijk om te weten waar u op moet letten, als u een deurmat kiest. Met onze deurmat selectie tool ziet u aan de hand van een aantal vragen direct welke deurmat het meest geschikt is voor uw situatie.

Deurmat met logo

Logomat
Pro Lite

VANAF:

65,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 7 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Deurmat met logo

Logomat
Pro Green

LEVERTIJD 5 DAGEN!

VANAF:

103,-

incl. BTW (bij 85 x 60 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 10 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Deurmat met logo

Logomat
Pro

MEEST BESTELD

VANAF:

77,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 10 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Deurmat met logo

Logomat
Pro XL

VANAF:

105,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 12/13 mm
Max afm. 240 x 500 cm (B x L)
Deurmat met logo - Logomat Pro buiten

Logomat
Pro Buiten

VANAF:

104,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar
Hoogte 8 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Andere soorten deurmatten met logo

Niet alleen onze Logomatten zorgen voor een representatieve entree. Ook onderstaande
matten zijn uitstekend geschikt om bedrukt te worden met uw logo.

Spaghettimat
(met logo)

Spaghettimat (met logo)


VANAF:
104,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie spaghettimat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 31 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Gedetailleerd design


Borstelmat
(met logo)

Borstelmat (met logo)


VANAF:
104,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie borstelmat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 16 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Eenvoudig design


Deurmat met logo

Elke entree heeft wel een soort deurmat. Er zijn speciale deurmatten voor binnen (droogloopmatten) en er zijn speciale deurmatten voor buiten (schoonloopmatten). Deze deurmatten hebben elk hun eigen specifieke functie. A&D Logomat adviseert om een combinatie te nemen van een binnen- en een buitenmat voor een optimaal schone vloer. Kijk daarom ook op de specifieke buitenmatten en binnenmatten-pagina voor een geschikte deurmat.

De voordelen

 • De beste eerste indruk – Zorgt voor een representatieve uitstraling
 • Altijd een schone vloer – Stopt inloopvuil en -vocht

 • Precies naar uw wensen – Helemaal op maat gemaakt

 • Een indrukwekkende mat – Beelden in hoge resolutie, met een ongelooflijke precisie en uitstekende kleuren!
 • Alleen de 4 betere kwaliteiten – Verkrijgbaar in diverse structuren

Een deurmat met logo voor particulieren.

Deurmatten met en zonder tekst zijn in alle vormen, maten en kleuren te verkrijgen bij speciaalzaken, maar ook bij de bouwmarkt, tuincentra en zelfs bij discountwinkels. De deurmatten in de winkel volstaan vaak voor thuisgebruik. Dit assortiment kent veel kwaliteitsverschillen, met prijzen die variëren van € 20,00 tot € 80,00. Dit mag ruim voldoende zijn voor consumenten, maar niet voor bedrijven.

We zien ook steeds vaker dat particulieren kiezen voor een geheel gepersonaliseerde deurmat met logo of tekst. Bijzondere deurmatten die we voor particulieren hebben gemaakt, zijn matten voor de babykamer, een geboortekaartje, jubilea, of gewoon een deurmat met tekst of logo.

Deurmat met logo van De Echte Bakker

afb. 1 Deurmat met logo van De Echte Bakker

Onze creatieve afdeling heeft ook een aantal designs voor u bedacht! Deze kunt u hier vinden Er zijn zeer veel designs beschikbaar, voor een breed publiek. Geef uw voorkeur aan ons door en we zorgen ervoor dat we de webshop aanvullen met nieuwe designs.

Voor de echte creatieveling is het ook mogelijk om zelf een design te maken voor een deurmat met logo. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice voor tips en adviezen.

De deurmatten met logo zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze zijn ook nog eens functioneel. De nylon garens die in de mat zijn verwerkt, zorgen voor een goede vuil- en vochtabsorptie. Wanneer u een deurmat met logo van ons gebruikt, bespaart u hierdoor ook op uw tijd en kosten voor het schoonmaken. Daarnaast beschikt onze deurmat met logo over een 100% antislip rubberen rug. Deze mat is wasbaar tot wel 60 graden. Op de deurmat met logo geven wij vijf jaar garantie!

Een deurmat met logo ter promotie van een Aston Martin

afb. 2 Een deurmat met logo ter promotie van een Aston Martin

Waarom particuliere deurmatten niet geschikt zijn voor bedrijven

De deurmatten die u kunt kopen bij de bouwmarkt, tuincentra en discountwinkels zijn vaak voordelig, maar niet altijd geschikt voor bedrijven. Er zijn drie belangrijke redenen waarom deze deurmatten niet geschikt zijn voor bedrijven. Hieronder leggen we u uit waarom dit zo is.

 • Afmetingen van de deurmat
 • Kwaliteit van de deurmat
 • Personalisatie van de deurmat/deurmat met eigen logo

Afmetingen van de deurmat

De entrees van bedrijven zijn vaak breder dan de entrees bij woningen, waardoor maatwerk wenselijk is. A&D Logomat levert dit maatwerk. Wij hebben veel grote standaardformaten beschikbaar, maar we kunnen deurmatten ook voor u op maat maken. Afhankelijk van het product, kunnen we deurmatten maken van 200 × 2000 cm of deurmatten mét logo, met een grootte van 240×500 cm, uit één stuk. Als dit formaat nog te klein is, kunnen meerdere delen tegen elkaar worden gelegd.

Kwaliteit van de deurmat

Ook de kwaliteit van de deurmat is van groot belang voor bedrijven. De deurmatten moeten vuil en vocht effectief opnemen voor een optimaal resultaat. Entrees van bedrijven worden veel intensiever gebruikt dan de entrees bij particulieren thuis. De duurzaamheid van deze matten is daarom belangrijker voor bedrijven. De deurmatten van A&D Logomat voldoen volledig aan deze eisen. Onze deurmatten zijn allemaal getest en voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden. Daarnaast blijkt uit testen en – nog belangrijker – uit de praktijk, dat onze deurmatten jarenlang meegaan. Afnemers hebben onze matten doorgaans langer dan acht jaar in gebruik.

Personalisatie van de deurmat / deurmat met logo

Bedrijven willen dat hun winkels opvallen, om zo klanten aan te trekken. Na de etalage is de entree het eerste wat de klant ziet. Een goede binnenkomer is daarom heel belangrijk. Door een bijzondere deurmat met een design, uitnodigende tekst, het bedrijfslogo of een welkomstboodschap kan de klant uitgenodigd/getriggerd worden om de winkel te bezoeken.

De drie bovengenoemde punten zorgen samen voor een duurzame, luxe en representatieve uitstraling van een bedrijf. Het maken van een deurmat met logo is tegenwoordig overigens niet alleen bestemd voor de grote bedrijven. Door nieuwe productietechnieken is het voor iedereen mogelijk om een deurmat met logo te kopen, voor een betaalbare prijs.

Vroeger werden matten en tapijt geweven en elke kleur kreeg een ander garen om teksten of logo’s te maken. Daarnaast werden logo’s in deurmatten gemaakt door delen uit verschillende matten te snijden en samen te voegen tot één geheel. Deze zeer arbeidsintensieve techniek gebruiken we nog steeds bij de spaghettimat pro.

Nu worden onze deurmatten met speciale printtechnieken gemaakt, waarbij erg secuur, in heldere kleuren, teksten en logo’s op een mat gezet kunnen worden. Dit kan dus ook bij afname van slechts één mat.

Deurmat met logo in detail

afb. 3 Deurmat met logo – Logomat Pro Lite – poolhoogte: 6mm

Welke deurmat met logo is geschikt voor bedrijven?

Elk bedrijf heeft wel een deurmat bij de entree liggen. En dan maakt het niet uit of het een mat is voor de slager, de bakker, een kledingwinkel, een fabriek, enzovoorts. Alle matten die we verkopen, zijn geschikt voor professioneel gebruik – en daarmee dus ook voor alle bedrijven. Slechts een beperkt deel van deze professionele deurmatten staat op onze website, maar A&D Logomat kan alle beschikbare producten in de markt leveren. Stuur ons daarom een bericht als uw gewenste deurmat er niet tussen staat. We maken dan voor u een passende offerte.

A&D Logomat is gespecialiseerd in het leveren van logomatten. Bedrijven kiezen ook steeds meer voor een deurmat met logo, om zich te kunnen onderscheiden. Dit gebeurt niet alleen om de bedrijfsnaam terug te laten komen, maar ook om kwaliteit uit te stralen.

De Logomat Pro heeft een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Het is daarom onze best verkochte logomat. Deze mat voldoet aan eisen voor intensief gebruik en absorbeert zowel vuil als vocht goed. Dit product heeft uitgebreide mogelijkheden voor bedrukking. De vele, heldere standaardkleuren laten de designs er echt uitspringen. Klik hier voor een overzicht van onze standaard kleuren. Bedrijven besteden veel tijd aan het ontwerpen en implementeren van hun huisstijl. Het is wenselijk om die huisstijl ook gelijk door te trekken naar de entree met de deurmat. Bij A&D Logomat is het daarom ook mogelijk om speciale PMS-kleuren te gebruiken. Daarnaast is de Logomat Pro tot 60 graden wasbaar. Alles bij elkaar genomen, maakt dit de Logomat Pro tot de ideale mat voor bedrijven.

Onze klanten

A&D Logomat heeft zeer veel deurmatten met bedrijfslogo’s geleverd en we zijn blij met de vele positieve reacties van onze klanten. Hierna ziet u een (per plaats) gemaakte selectie van deurmatten, die u een indruk geven. Indien u in de gelegenheid bent, kunt u onze klanten bezoeken. Stel hun daarbij gerust de vraag wat hun ervaringen zijn met de door ons geleverde deurmat met logo. En als u daar toch bent, kijk dan met name ook even naar de bijzondere producten die onze klanten hebben. Kijk op de portfoliopagina naar meer deurmatten met logo’s.

Deurmat met logo, voorbeelden in Amsterdam.

afb. 4 Deurmat met logo, voorbeelden in Amsterdam.

Deurmat met logo, voorbeelden in Den Haag.

afb. 5 Deurmat met logo, voorbeelden in Den Haag.

Deurmat met logo, voorbeelden in Utrecht.

afb. 6 Deurmat met logo, voorbeelden in Utrecht.

Deurmat met logo, voorbeelden in Rotterdam.

afb. 7 Deurmat met logo, voorbeelden in Rotterdam.

Klantervaring; matten van kwaliteit!

Wij laten graag onze klanten aan het woord om u meer te vertellen over hun ervaring met A&D Logomat.

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
 • Keurige afhandeling

  "Keurige afhandeling"

  Mat ziet er keurig uit, inmiddels is de tweede binnen. Keurige afhandeling, precies geleverd op genoemde tijdstip. Al met al zeer tevreden.

  R. van der Veer

 • Mooie kleuren

  "Mooie kleuren"

  Topkwaliteit, mooie kleuren op de mat. Keurige prijzen. Alleen levertijd zou iets sneller mogen, maar dat is geen noemenswaardig probleem.

  Frans Slot

 • Hoge kwaliteit

  "Hoge kwaliteit"

  A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.

  Stephano Linger

 • Correcte prijs

  "Correcte prijs"

  Al heel wat jaren laten we onze bekende kreet “wij rollen voor u de rode loper uit” bij A&D Logomat onze entreemat maken. Natuurlijk zijn ze na een paar jaar aan vervanging toe maar ze geven een goede service voor een correcte prijs. Ze zijn ook nog eens aardig! Goeie lui uit Twente.

  Walle Tempelman