• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid

Welke deurmat past het beste bij u?

Wij hebben veel verschillende soorten schoonloopmatten en droogloopmatten in ons assortiment. Geen enkele deurmat is hetzelfde en elke deurmat heeft dan ook zijn eigen, sterke punten. Voor u is het belangrijk om te weten waar u op moet letten, als u een deurmat kiest. Met onze deurmat selectie tool ziet u aan de hand van een aantal vragen direct welke deurmat het meest geschikt is voor uw situatie.

Spaghettimat
(met logo)

Spaghettimat (met logo)


VANAF:
104,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie spaghettimat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 31 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Gedetailleerd design


Borstelmat
(met logo)

Borstelmat (met logo)


VANAF:
104,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie borstelmat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 16 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Eenvoudig design


Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Entreemat

A&D Logomat is de grootste leverancier van deurmatten met logo van Nederland! Bij ons vindt u een ruim assortiment entreematten met én zonder logo! Onze producten zijn van professionele kwaliteit en u krijgt (bij goed onderhoud) vijf jaar garantie op onze producten!

De voordelen

 • De beste eerste indruk – Zorgt voor een representatieve uitstraling
 • Altijd een schone vloer – Stopt inloopvuil en -vocht

 • Precies naar uw wensen – Helemaal op maat gemaakt

 • Een indrukwekkende mat – Beelden in hoge resolutie, met een ongelooflijke precisie en uitstekende kleuren!

 • Alleen de 4 betere kwaliteiten – Verkrijgbaar in diverse structuren

Antislip Entreematten

Een mooie, schone entreemat draagt bij aan de uitstraling en professionaliteit van uw pand – en daarmee van uw bedrijf. Daarnaast dragen onze entreematten bij aan de hygiëne en veiligheid van uw pand. Veel entreematten uit ons assortiment zijn namelijk antislip, waardoor ze niet verschuiven op de vloer. Daarnaast zijn onze entreematten antislip van professionele kwaliteit, waardoor ze veel vocht en vuil opnemen. Hierdoor blijft uw vloer schoner.

Wij hebben antislip entreematten

afb. 1 Wij hebben antislip entreematten.

Verschillende mogelijkheden

Wij beschikken over entreematten van verschillende kwaliteiten, die aan de (eveneens) verschillende behoeftes van onze klanten voldoen. Dit betekent dat wij ook een passende entreemat aan u kunnen leveren, die aan uw wensen en behoeftes voldoet. Het is mogelijk om een entreemat met óf zonder logo bij ons te bestellen. Daarnaast beschikken wij over meerdere soorten binnen- én buiten entreematten.

Een binnenmat heeft natuurlijk een andere functie dan een buitenmat. Een binnenmat is met name bedoeld voor het drooglopen van de zolen, waar een buitenmat voornamelijk is bedoeld voor het schoonlopen van de zolen. Wij zien dan ook vaak dat afnemers deze twee verschillende soorten producten combineren. Een buitenmat vóór de entree en een binnenmat in het pand. De buitenmat zorgt ervoor dat het meeste vuil van de schoenen van uw klanten wordt verwijderd, voordat ze uw pand betreden. Als uw klanten binnenkomen, neemt de binnenmat het nog resterende vocht van de schoenzolen op.

Entreemat op maat

Als bedrijf wilt u natuurlijk een goede eerste indruk achterlaten bij uw klanten en bezoekers. Een entreemat op maat kan daarbij helpen! Bij A&D Logomat bieden wij verschillende opties aan om uw bedrijf te voorzien van een unieke en persoonlijke entreemat op maat. Zo bieden wij schoonloopmatten en droogloopmatten op maat aan.

Onze matten zijn niet alleen op maat gemaakt in de letterlijke zin van het woord, maar ook in de zin van personalisering. Geef ons uw ontwerp door en wij gaan voor u aan de slag.

Een goede entreemat past niet alleen perfect bij de uitstraling van uw bedrijf, maar zorgt ook voor veiligheid en comfort voor uw klanten en medewerkers. Investeer in een zakelijke entreemat op maat en laat uw bedrijf opvallen bij de eerste indruk!

Garantie

Wanneer u bij ons uw nieuwe entreemat aanschaft, geven wij u daar een entreemat garantie op voor een periode van vijf jaar. Zoveel vertrouwen hebben wij in onze producten! Dit betekent natuurlijk wel dat u uw entreemat goed moet (blijven) onderhouden.

Entreemat binnen

Wij kunnen verschillende soorten Entreematten voor binnen aan u leveren. Voor het gemak hebben we deze binnenmatten in drie hoofdcategorieën verdeeld. Deze categorieën zijn: multicolor zonder logo, effen zonder logo en entreematten mét logo. In deze drie categorieën vindt u verschillende producten, met alle bijbehorende specificaties.

Een entreemat met tekst

afb. 2 Een entreemat met tekst.

Entreemat buiten

Als u op zoek bent naar een geschikte entreemat voor buiten, kunt u bij ons kiezen uit drie verschillende soorten entreematten. Als eerste is er de borstelmat, die iedereen wel kent. Daarnaast bestaat de spaghettimat, die ook kan worden gebruikt als (bijvoorbeeld) rode loper. Deze kunnen wij u ook leveren als entreemat op rol. Als derde soort bieden wij de Logomat Pro Buiten aan, onze nieuwste buitenmat.

Entreemat met logo

Een logo laten bedrukken op een entreemat is tegenwoordig voor veel bedrijven een must. Een entreemat met logo is niet alleen mooi, maar draagt ook bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Wanneer bezoekers uw pand betreden, zien zij als eerste uw entree. Een eerste indruk kunt u maar één keer maken, dus laat dit gelijk een goede indruk zijn. Onze entreematten met logo dragen hieraan hun steentje bij. A&D Logomat kan overigens bijna elke deurmat bedrukken die in ons assortiment zit.

Een entreemat met logo

afb. 3 Een entreemat met logo.

Meer over het logo

Het is helaas niet altijd mogelijk om uw logo op elke gewenste kwaliteit entreemat te plaatsen. Dit komt doordat we rekening moeten houden met het aantal pixels. Wanneer uw logo erg gedetailleerd is en uit dunne lijnen bestaat, is de kans aanwezig dat het logo niet goed op de mat komt te staan. Wanneer dit het geval is, zullen wij dit altijd naar u communiceren. We zullen echter eerst altijd proberen om uw design zo aan te passen, dat het logo wel goed zichtbaar wordt. Dit doen we door letters of lijnen te verdikken.

Op een entreemat voor buiten is het moeilijker om een logo te maken dan op een entreemat voor binnen. We beschikken over drie soorten entreematten voor buiten, die geschikt zijn om geleverd te worden met logo, namelijk: de Logomat Pro Buiten, de borstelmat en de spaghettimat Pro met logo. Op elke kwaliteit mat wordt het logo anders gemaakt. Zo wordt het logo op de Logomat Pro Buiten ‘gedrukt’, zoals dit gebruikelijk is op binnenmatten. Hierdoor kunnen er op de Logomat Pro Buiten meer gedetailleerde logo’s worden gemaakt dan op de overige kwaliteit buitenmatten.

Bij de borstelmat met logo moet er rekening mee worden gehouden dat de letters minimaal 10 centimeter hoog en breed zijn. Dit komt doordat er rijen borstel worden afgewisseld met pvc-latten.

Bij de spaghettimat Pro met logo wordt het logo uit een andere mat ‘gesneden’ en in de juiste entreemat gelijmd. Bestaat uw logo uit extreem dunne lijnen? In dat geval is het voor ons dus niet mogelijk om dat te verwerken in dit type mat.

Een entreemat in grote aantallen

afb. 4 Een entreemat in grote aantallen.

Entreemat zonder logo

Niet iedereen vindt het fijn om een logo op de entreemat te laten drukken. Sommige bedrijven willen liever juist géén logo op de entreemat. Ook dit is geen probleem bij A&D Logomat. Wij beschikken over een aantal verschillende entreematten zonder logo. Bij de ene kwaliteit is het ook niet mogelijk om er een logo op te maken. Bij de andere kwaliteit kunt u ervoor kiezen of we deze voor u in een effen kleur leveren of met logo bedrukken.

Klantervaring; matten van kwaliteit!

Wij laten graag onze klanten aan het woord om u meer te vertellen over hun ervaring met A&D Logomat.

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
 • Goede prijs kwaliteit verhouding

  "Goede prijs kwaliteit verhouding"

  Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper

  Toerisme Rijssen-Holten

 • Goede service!

  "Goede service!"

  Mat was een cadeautje voor iemand. Ze is zeer blij met de mat! Goede kwaliteit en bij het regelen een goede service!

  Mireille Bathoorn

 • Superstrak

  "Superstrak"

  Deurmat met logo ziet er superstrak uit en ook de communicatie om aan onze wensen tegemoet te komen was uitstekend.

  Twan Salimans

 • Mooie mat

  "Mooie mat"

  Prima en snelle afhandeling. Mooie mat.

  Simson Tapijt