• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid

Welke deurmat voor uw bedrijf?

Wij hebben veel verschillende soorten schoonloopmatten en droogloopmatten in ons assortiment. Geen enkele deurmat is hetzelfde en elke deurmat heeft dan ook zijn eigen, sterke punten. Voor u is het belangrijk om te weten waar u op moet letten, als u een deurmat kiest. Met onze deurmat selectie tool ziet u aan de hand van een aantal vragen direct welke deurmat het meest geschikt is voor uw situatie.

Spaghettimat
(met logo)

Spaghettimat (met logo)


VANAF:
104,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie spaghettimat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 31 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Gedetailleerd design


Borstelmat
(met logo)

Borstelmat (met logo)


VANAF:
104,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie borstelmat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 16 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Eenvoudig design


Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Kies uw inloopmat zonder personalisering

Deze matten kunnen niet bedrukt/gepersonaliseerd worden. 
De matten kunnen wel in de juiste maatvoering geleverd worden, met en zonder rand rondom.

Multicolor
droogloopmat

Multicolor deurmat / vloerkleed


VANAF:
38,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie multicolor
 • Binnenmat

 • 17 multicolor kleuren
 • Wasbaar tot 60º

 • geen design


Grindmat
zonder logo

Grindmatten


VANAF:
65,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie grindmatten
 • Buitenmat

 • 8 kleuren
 • Wasbaar met water

 • geen design


Inloopmat met logo

Een inloopmat voor uw winkel of bedrijf maakt de uitstraling compleet. U kunt ervoor kiezen om de mat wel of niet te personaliseren. Het is overigens minstens zo belangrijk dat u de juiste inloopmat kiest voor het gewenste schoon- en droogloopresultaat. U kunt aan de hand van de droog- en schoonloopscores zien welke mat voor uw situatie het beste is. Hierin kunnen wij u ook adviseren.

De voordelen

 • Concurrerende prijs – Heel goede prijs/kwaliteitverhouding
 • Inloopmat op rol – Bestel de mat zo lang als u deze wenst!

 • Wasbare inloopmatten – De meeste textiele matten kunnen wij wassen op 60º

 • Inloopmat op maat – Personaliseer uw mat en laat deze op de juiste maat maken!

 • Tevreden klanten – Dat noemen wij écht tevreden!

Inloopmat hal

De entree is het visitekaartje van een bedrijf. Een goed gekozen inloopmat in de hal is daarbij onmisbaar. Niet alleen houdt het vuil en vocht buiten, maar het zorgt ook voor een verzorgde eerste indruk. Kies voor een mat die bij uw stijl en de praktische behoeften past. Doordat onze inloopmat vochtabsorberend én vuil kan opnemen, is de inloopmat zeer geschikt voor de hal.

Inloopmat laminaat

Om de duurzaamheid van uw laminaatvloer te garanderen, is het plaatsen van een inloopmat op het laminaat een slimme keuze. Een inloopmat beschermt uw laminaat tegen krassen en vuil dat onder schoenzolen kan zitten. Met een ruim assortiment van materialen en kleuren vindt u makkelijk de perfecte match bij uw laminaat. Zo houdt u niet alleen het vuil tegen, maar verlengt u ook de levensduur van uw prachtige laminaatvloer.

Inloopmat per meter

Als u op zoek bent naar een praktische en een lange mat voor uw entree, dan is een inloopmat per meter de ideale keuze. U kiest zelf de breedte en het aantal meters van de mat, zodat deze naadloos aansluit bij uw entree.

Inloopmat op rol

Een inloopmat op rol is een functioneel en praktisch item dat bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf. U kunt de inloopmat op rol bijvoorbeeld gebruiken als een prachtige loper. Het voorkomt uitglijden en ongevallen op gladde vloeren. Bij A&D Logomat vindt u een ruim assortiment inloopmatten op rol. Rol de mat uit, snijd deze bij met een stanleymes en voilà, uw inloopmat op rol is klaar en pas perfect! Een mooie manier om uw vloer te beschermen en uw ruimte een verzorgde uitstraling te geven.

Inloopmat op maat

Het bijzondere aan een inloopmat van A&D Logomat B.V. is dat deze veel meer is dan een standaardmat uit de winkel. U kunt de inloopmat namelijk geheel naar eigen op maat laten maken. Als eerste kiest u het soort inloopmat uit de categorieën, zoals: droogloopmat, schoonloopmat, binnenmat, buitenmat, spaghettimat, etc. Vervolgens heeft u de keuze uit verschillende kwaliteiten. Van elke soort inloopmat verkopen wij meerdere kwaliteiten. Hierdoor is er altijd een mat die precies bij uw situatie past en doet waarvoor deze bedoeld is.

Vervolgens heeft u de mogelijkheid om de inloopmat op maat te personaliseren. U kunt de deurmat laten bedrukken met uw tekst, logo of ontwerp. Ook hier kunnen wij u bij helpen. Voordat de mat daadwerkelijk wordt geproduceerd, zullen wij het ontwerp ter accordering aan u voorleggen.

Wilt u een inloopmat op maat snijden? Lees dan hier verder 

mat op maat als binnenmat (Logomat Pro)

afb. 1 Inloopmat op maat als binnenmat (Logomat Pro).

Inloopmat met logo

Kiest u voor een inloopmat met logo? Let dan vooral op de hoeveelheid details die de verschillende soorten matten en kwaliteiten bieden. Onze ‘Deurmat met logo‘ biedt bijvoorbeeld een ‘gedetailleerd +’ drukkwaliteit. Veel details van uw logo zijn dan zichtbaar. Kiest u voor een borstelmat, dan zal deze slechts met een ‘eenvoudig design’ kunnen worden gepersonaliseerd. Dat komt doordat elk borsteltje van de mat overeenkomt met 1 pixel van het logo/ontwerp; daardoor verliest u veel detail.

Inloopmat voor buiten of binnen?

Als het gaat om het netjes en schoon houden van uw entree, is een kwalitatieve inloopmat voor buiten belangrijk. Deze buitenmatten zijn speciaal ontworpen om vuil en vocht buiten de deur te houden. Doordat ze zijn gemaakt om alle weersomstandigheden te weerstaan, van felle zonneschijn tot vrieskou en hevige regenval, kunt u vertrouwen op hun duurzaamheid.

Voor een inloopmat met logo die gebruikt wordt als binnenmat adviseren wij onze kwaliteit ‘Logomat Pro‘. Voor een mat met logo die als buitenmat wordt gelegd, adviseren wij voor een hoge schoonloopscore een borstelmat of een spaghettimat. Beide kunt u personaliseren, maar de spaghettimat kan met meer detail worden gepersonaliseerd.

Inloopmat voor een winkel (Logomat Pro)

afb. 2 Inloopmat voor een winkel (Logomat Pro).

De meeste inloopmatten zijn wasbaar

Niet al onze matten zijn wasbaar, maar ze zijn wel allemaal te reinigen. Vaak zijn onze textiele matten tot 60 graden wasbaar. Onze spaghettimatten en borstelmatten zijn wasbaar met hoge druk. Let daarbij wel goed op dat u de druk niet te hoog instelt, omdat er anders schade kan ontstaan aan uw mat.

Inloopmat schoonmaken

Wanneer uw inloopmat behoefte heeft aan een opfrisbeurt, begin dan met een grondige stofzuigbeurt. Het regelmatig stofzuigen is erg belangrijk om zowel het aanzicht als de functionaliteit van de mat te behouden. Vooral voor matten die zwaar belopen worden, is het aanbevolen om dit meerdere keren per week te doen. Een stofzuiger met roterende borstels werkt het beste om vuil los te maken en de vezels van de mat te herstellen, waardoor deze er weer als nieuw uitziet.

Professionele inloopmatten

Het is belangrijk om uw zakelijke entree uit te rusten met professionele inloopmatten die niet alleen esthetisch aangenaam zijn, maar ook een krachtige eerste indruk achterlaten. Deze inloopmatten zijn ontworpen om vuil en vocht bij de deur te stoppen, waardoor uw ruimtes schoon en professioneel ogen. Met mogelijkheden zoals het op maat laten maken en om uw logo toe te voegen, kunt u een unieke en professionele uitstraling creëren. Dit zal het image van uw organisatie versterken!

Inloopmat met logo

Door te kiezen voor een inloopmat met jouw logo, maakt u direct een professionele indruk. Bij binnenkomst valt het oog meteen op het unieke ontwerp, wat bijdraagt aan de bedrijfsidentiteit. Zo’n gepersonaliseerde inloopmat straalt gastvrijheid uit en versterkt de branding van uw onderneming.

Onze inloopmatten zijn overal te vinden!

U bent vast weleens bij de HEMA, Etos, ICI Paris XL, de Keurslager of de Trekpleister geweest. Dan heeft u ongetwijfeld over een mat van A&D Logomat B.V. gelopen. De lijst met tevreden klanten blijft continu groeien en wij vragen onze klanten steeds vaker om hun ervaring te delen. U kunt de ervaringen van klanten onder aan deze pagina lezen.

Grote inloopmat

Een grote inloopmat biedt niet alleen ruimte voor meerdere voetstappen, maar draagt ook bij aan een exclusievere uitstraling van uw ingang. Het is een visitekaartje op zichzelf: ruim, uitnodigend en professioneel. Zulke grote inloopmatten vangen effectief meer vuil en vocht op, en houden de binnenkomende schoenen schoner. Dat resulteert in een nettere vloer en een verzorgde eerste indruk.

Direct een inloopmat kopen

Uw eigen inloopmat kopen is zo gedaan! U vraagt als eerste een offerte op. Wij gaan uw wensen inventariseren en indien nodig helpen wij u een keuze te maken uit het aanbod in ons assortiment. Wij sturen onze offerte zo snel mogelijk naar u toe en gaan bij akkoord direct aan de slag met uw bestelling. Afhankelijk van de mat leveren wij deze tussen 1 werkdag en 3 weken.

Wacht dus niet en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw mat op maat!

Lange inloopmat met logo (Logomat Pro)

afb. 3 Lange inloopmat met logo (Logomat Pro).

Borstelmat als mat voor buiten

afb. 4 Borstelmat als inloopmat voor buiten (Borstelmat met logo).

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
 • Heel mooi geworden!

  "Heel mooi geworden!"

  Ik heb voor mijn kapsalon een mat besteld met mijn logo erop, super blij mee. Het is heel mooi geworden!

  Barbershop & Kapsalon Kamal

 • Goede service!

  "Goede service!"

  Mat was een cadeautje voor iemand. Ze is zeer blij met de mat! Goede kwaliteit en bij het regelen een goede service!

  Mireille Bathoorn

 • Hoge kwaliteit

  "Hoge kwaliteit"

  A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.

  Stephano Linger

 • Snelle nette levering

  "Snelle nette levering"

  Snelle nette levering. Mat van goede kwaliteit.

  Tjah Dinge