• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid

Welke deurmat voor uw bedrijf?

Wij hebben veel verschillende soorten schoonloopmatten en droogloopmatten in ons assortiment. Geen enkele deurmat is hetzelfde en elke deurmat heeft dan ook zijn eigen, sterke punten. Voor u is het belangrijk om te weten waar u op moet letten, als u een deurmat kiest. Met onze deurmat selectie tool ziet u aan de hand van een aantal vragen direct welke deurmat het meest geschikt is voor uw situatie.

Deurmat met logo

Logomat
Pro Lite

VANAF:

65,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 10 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Deurmat met logo

Logomat
Pro

MEEST BESTELD

VANAF:

77,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 10 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Deurmat met logo

Logomat
Pro Green

LEVERTIJD 5 DAGEN!

VANAF:

103,-

incl. BTW (bij 85 x 60 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 10 mm
Max afm. 200 x 550 cm (B x L)
Deurmat met logo

Logomat
Pro XL

VANAF:

105,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 12/13 mm
Max afm. 240 x 550 of 200 x 1000 cm
Deurmat met logo - Logomat Pro buiten

Logomat
Pro Buiten

VANAF:

104,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar
Hoogte 8 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Logomatten

Een logomat draagt bij aan een professionele en opvallende entree van uw bedrijf. Het aanschaffen van een gepersonaliseerde entreemat heeft vele voordelen op het gebied van bedrijfsuitstraling, hygiëne en veiligheid.

Wij bieden u een ruim assortiment van logomatten aan. Enkele voorbeelden zijn onze schoonloopmat met logo en onze buitenmat met logo. Daarnaast is het ook mogelijk om een logomat op maat te laten maken!

De voordelen

 • Sterk geprijsd – Zeer sterke prijs/kwaliteitverhouding!

 • Stopt vuil en vocht – Bescherm uw vloer!
 • Antislip – Dankzij een rubberen of pvc-rugzijde

 • Hoogpolig en laagpolig – U kiest de kwaliteit!

 • Vintage vloerkleed? – De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Logomatten voor uw winkel of onderneming

Door een logomat aan te schaffen, maakt u uw bedrijf zichtbaar voor de buitenwereld en geeft u uw klanten, gasten of relaties het gevoel dat zij welkom zijn in uw bedrijfspand. U heeft maar één kans om een goede eerste indruk te maken en de uitstraling van uw bedrijfspand draagt hier in grote mate aan bij. Het is namelijk het eerste wat men ziet en dit zal zeker niet onopgemerkt blijven bij uw bezoekers.

Naast het maken van een goede eerste indruk zorgt een logomat er ook voor dat uw bedrijfspand opvalt en gezien wordt. Als u een logomat bij uw entree of voor de deur heeft liggen, valt dit op, waarmee u zich onderscheidt van eventuele concurrenten. Doordat uw pand meer onder de aandacht komt, is de kans groter dat er mensen naar binnen gaan. Dit kan uw verkoop gunstig beïnvloeden. Een logomat draagt dus positief bij, zowel aan de uitstraling van uw pand als aan de verkopen van uw producten.

Logomat voor de entree van uw slager. Onze logomatten kenmerken zich door hun detail en stralende kleuren!

afb. 1 Logomat voor de entree van uw slager. Onze logomatten kenmerken zich door hun detail en stralende kleuren!

Een logomat tegen slijtage van uw vloer

Als u dagelijks veel bezoekers over de vloer krijgt, kan dit zorgen voor zichtbare slijtage van uw vloer. Dit is slecht voor uw representativiteit en geeft geen goede indruk. Wanneer u een logomat aanschaft, is dit probleem verleden tijd. Onze logomatten hebben uitstekende schraapfuncties en vangen bijna al het binnenkomende vuil en vocht op. Hierdoor blijft uw vloer veel langer in de gewenste staat.

Doordat er nu minder vocht en vuil binnenkomen, hoeft u minder tijd en financiële middelen te investeren om uw vloer droog en schoon te houden. Een groot voordeel van onze logomatten is dat ze wasbaar zijn tot 60 graden. Als de mat dus veel vuil heeft geabsorbeerd – en dit zichtbaar begint te worden – kunt u deze gemakkelijk wassen, zodat deze er weer als nieuw uit zal zien. Wij bieden ook wascontracten aan, zodat u uw mat professioneel bij ons kunt laten reinigen.

Een van de Logomatten van Inqar

afb. 2 Een van de Logomatten van Inqar.

Een hele veilige logomat

Veel van onze producten zijn voorzien van een 100% nitril rubberen rug, die antislip werkt. Zo weet u zeker dat uw bezoekers niet uitglijden wanneer ze uw pand binnenlopen. Als de mat niet in een uitsparing komt te liggen, is deze normaliter ook altijd voorzien van een aflopende rubberen rand. Hierdoor zal er nooit iemand struikelen over de mat en zullen ook eventuele rolstoel- of rollatorbezoekers geen hinder ondervinden als ze uw winkel (of hotel) willen betreden.

Allerlei soorten ontwerpen, logo’s en teksten

Bij A&D Logomat is haast geen ontwerp onmogelijk. Dit is te danken aan onze manier van bedrukken van de deurmatten. Wij maken gebruik van full color bedrukking. Door deze techniek toe te passen, kan bijna elk logo of elke tekst met hoge resolutie op de mat geprint worden. De kleuren worden geprint tot in de kern van de mat. Hierdoor heeft de mat uitzonderlijk mooie kleuren en blijft de slijtage nihil. Wij zijn zo overtuigd van het kunnen van onze matten dat u maar liefst 5 jaar garantie krijgt bij het aanschaffen van een Logomat. De gemiddelde levensduur is overigens vaak nog een stuk langer.

Een logomat kun u in grote aantallen bestellen

afb. 3 Een logomat kun u in grote aantallen bestellen.

Verschillende soorten en kwaliteiten deurmatten

Wij beschikken over 7 soorten logomatten:

Daarnaast hebben wij een collectie voor thuis opgezet. Hier vindt u een aantal door ons bedachte designs. Heeft u andere wensen? We kijken graag naar de mogelijkheden!

Elke Logomat heeft verschillende specificaties. Hierdoor is er voor elke soort entree een geschikte mat beschikbaar. Zo zit er verschil in de hoogte van de mat, de drukkwaliteit van de mat en de schoon- en droogloopfuncties van de mat.

De buitenvariant van de Logomat Pro is special ontworpen om buiten voor een winkel of bedrijfspand te liggen. De Logomat Pro Buiten heeft een open rug, wat betekent dat er kleine gaatjes in de rubberen rug van de mat zijn geboord. Hierdoor kan het eventuele regenwater wegstromen in plaats van dat het boven op de mat blijft liggen.

Een Logomat heeft dus vele positieve aspecten en daarmee is deze mat een grote aanwinst voor de aankleding van uw entree.

A&D Logomat is bij uitstek dé logomattenexpert! Wanneer u vragen heeft, twijfel dan niet en neem contact met ons op via sales@adlogomat.nl of door te bellen met 088 – 888 5050.

De producten en service van A&D Logomat: 5 sterren!

Laat u overtuigen van de kwaliteit van onze producten door de ervaringen van onze klanten!

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
 • Geweldige service!

  "Geweldige service!"

  Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld. We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken. Hij is prachtig geworden! Geweldige service!

 • Snelle service!

  "Snelle service!"

  Zeer tevreden! Vriendelijk contact en snelle service!

  Admira Softic

 • Topservice

  "Topservice"

  Keurig geregeld en zelfs de mat erin gesneden. Ik zeg topservice.

  Brian Hudepol

 • Goede prijs kwaliteit verhouding

  "Goede prijs kwaliteit verhouding"

  Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper

  Toerisme Rijssen-Holten