Maatwerk voor uw mat mogelijk Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Altijd een ontwerp vooraf Snelle communicatie
Via telefoon en e-mail
Stoffering mogelijk Breed assortiment
Kwaliteit staat voorop!
Alle soorten matten Maatwerk
Formaat, kleur en vorm
Speciale vormen mogelijk Hoge klanttevredenheid!
Door goede service!

Welke deurmat past het beste bij u?

Wij hebben veel verschillende soorten schoonloopmatten en droogloopmatten in ons assortiment. Geen enkele deurmat is hetzelfde en elke deurmat heeft dan ook zijn eigen, sterke punten. Voor u is het belangrijk om te weten waar u op moet letten, als u een deurmat kiest. Met onze deurmat selectie tool ziet u aan de hand van een aantal vragen direct welke deurmat het meest geschikt is voor uw situatie.

Ga naar de deurmat selectietool
Deurmat met logo

Logomat
Pro Lite

VANAF:

61,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 7 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Direct bestellen
Deurmat met logo

Logomat
Pro

MEEST BESTELD

VANAF:

73,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 10 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Direct bestellen
Deurmat met logo

Logomat
Pro Green

LEVERTIJD 5 DAGEN!

VANAF:

91,-

incl. BTW (bij 85 x 60 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 10 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Direct bestellen
Deurmat met logo

Logomat
Pro XL

VANAF:

107,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 12/13 mm
Max afm. 240 x 500 cm (B x L)
Direct bestellen

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Kies een vloermat zonder personalisering

Deze vloermatten kunnen niet bedrukt/gepersonaliseerd worden.
De vloermatten kunnen wel in de juiste maatvoering geleverd worden, met en zonder rand rondom.

Multicolor
droogloopmat

Multicolor deurmat / vloerkleed


VANAF:
40,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie multicolor
  • Binnenmat

  • 17 multicolor kleuren
  • Wasbaar tot 60º

  • geen design

Naar stap 2


Vloermat met logo laten bedrukken

A&D Logomat is de toonaangevende leverancier van de vloermat op maat mét logo voor winkelpanden, kantoren, scholen, restaurants, hotels en meer. Veel van onze vloermatten zijn zeer eenvoudig te reinigen en in verschillende maten te bestellen. A&D Logomat biedt u droogloopmatten in verschillende maten, met of zonder logo, op rol en de lengte is eveneens geen probleem. Met trots bieden wij u de meest kwalitatieve selectie vloermatten met logo in onze ‘logomatten‘-lijn.

Dus bent u op zoek naar een vloermat met logo? Zoek dan niet verder!

A&D Logomat verkoopt vloermatten met logo van professionele kwaliteit. We hebben een vloermat met logo voor binnen, maar natuurlijk ook een vloermat met logo voor buiten!

Om meer te weten te komen over onze kwaliteiten, kunt u onze website eens goed bekijken. Daarnaast is het mogelijk om direct contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Enkele voordelen van ons

  • Concurrerende prijs – Hele goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Lange vloermat – Uw vloermat met logo tot een lengte van maar liefst 7 meter!

  • Wasbare vloerloopmat – Wij kunnen uw mat wassen tot 60º!

  • Vloermat op maat bedrukken – Personaliseer uw mat!
  • Onze klanten zeggen het ook – Écht tevreden!

Een vloermat van A&D Logomat is bijvoorbeeld met tekst te bedrukken.

afb. 1 Een vloermat van A&D Logomat is bijvoorbeeld met tekst te bedrukken.

Vloermat op maat met logo

Om de aandacht van passanten en winkelend publiek te trekken, is het verstandig om uw logo naar voren te laten komen bij, op, in en buiten uw pand. De eerste indruk die (potentiële) bezoekers van uw bedrijf krijgen, is natuurlijk van essentieel belang. Wij kunnen u erbij helpen om een goede eerste indruk te maken.

Onze vloermat op maat met logo is namelijk niet alleen een lust voor het oog, maar is ook nog eens erg functioneel!

Vloermat voor binnen of buiten

Wij verkopen zowel binnenkwaliteiten vloermat met logo als buitenkwaliteiten vloermat met logo. Door gebruik te maken van onze productselector, die u op de homepagina vindt, ziet u direct welke vloermat met logo het beste bij u past.

Hierna is het mogelijk om deze vloermat met logo direct bij ons te bestellen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te bellen of mailen met een van onze collega’s.

Offerte aanvragen

Wanneer u een offerte aanvraagt voor een vloermat met logo, is het handig om direct uw gewenste tekst of logo mee te sturen. Aan de hand van dit logo kunnen onze medewerkers direct een design voor u maken.

Het zou fijn zijn om uw logo in pdf- of eps-bestand te ontvangen. Dit zijn kwalitatief goede bestanden, die beter zijn dan bijvoorbeeld een jpeg-afbeelding – die is kwalitatief een stuk minder. Dit gaat u ook terugzien op de vloermat met logo!

Op de vloer of verzonken

Wanneer u een vloermat met logo bij ons aanschaft, is het noodzakelijk om te weten of deze vloermat met logo verzonken komt te liggen. Dit houdt in dat de mat in een soort put komt te liggen, zoals op de plaat van een kruipruimte (lager dan de vloer).

Wanneer dit het geval is, leveren wij een vloermat zonder rubberen rand aan. Hierdoor zal de vloermat met logo beter aansluiten op de vloer eromheen.

Wanneer u de mat ‘gewoon’ óp de vloer gaat leggen, wordt de vloermat met logo normaliter mét rand geleverd. Wanneer u dit toch niet wenst, mag u dit natuurlijk aangeven.

Een vloermat met logo. Deze vloermat is geschikt voor binnen.

afb. 2 Een vloermat met logo. Deze vloermat is geschikt voor binnen.

Afmetingen

Wij werken met een aantal standaardafmetingen. De standaardafmetingen waaruit u kunt kiezen voor uw vloermat op maat zijn: 60 centimeter, 75 centimeter, 85 centimeter, 115 centimeter, 150 centimeter en 200 centimeter.

Wanneer u een van deze formaten kiest, kan de andere zijde van uw mat (breedte of lengte) tot een maximum van 700 centimeter worden geproduceerd!

Wanneer u een vloermat met logo zonder rand wenst, zijn de standaardformaten drie centimeter minder dan de maten die u hierboven kunt vinden. Wel kan de vloermat op maat met logo zonder rand tot 700 centimeter worden geproduceerd.

Wenst u een ander formaat dat wel binnen de 200 bij 700 centimeter valt? Dat kan! Wij kunnen uw vloermat met logo op maat maken, maar hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Het bedrukken van een vloermat op maat

Eenvoudig gezegd gebruiken we een heel grote printer, waarin een onbewerkte vloermat met witte garens wordt ingevoerd. Deze printer is speciaal ontwikkeld om te printen op tapijt. Dit witte canvas wordt bedrukt met het gewenste logo door middel van het gebruik van speciaal ontwikkelde verf.

U kunt dit vergelijken met het ‘gewone’ printen op papier. Aan de ene kant stopt u een blanco canvas in de printer, waarna er aan de andere kant een geprint, kleurrijk canvas uitkomt.

In het printproces gaat de pool van de vloermat openstaan door de warmte en wordt er verf in de mat gespoten. Dit zorgt er ook voor dat de mat tot 60 graden wasbaar blijft.

Een vloermat met logo in detail. Onze vloermatten worden tot in de kern van de vezels gekleurd.

afb. 3 Een vloermat met logo in detail. Onze vloermatten worden tot in de kern van de vezels gekleurd.

Wasbare vloermat met logo

Veel vloermatten die wij leveren, zijn wasbaar tot 60 graden Celsius! Dit houdt in dat deze vloermat met logo letterlijk tot 60 graden in uw eigen wasmachine gewassen kan worden. Is uw mat te groot voor uw eigen wasmachine? Dan kunt u altijd een wasserij inschakelen, die uw vloermat kan reinigen.

Ook ons bedrijf kan uw matten voor u reinigen. Hiervoor bieden wij wascontracten aan. Wanneer u een wascontract met ons overeenkomt, beslist u zelf hoe vaak uw vloermat met logo gereinigd wordt. Onze partner komt uw mat om de x-aantal weken ophalen, om deze grondig te reinigen.

We zien vaak dat bedrijven twee exact dezelfde vloermatten afnemen als ze horen dat zij bij ons ook een wascontract kunnen afsluiten. Op die manier ligt er altijd een schone mat, terwijl de andere mat ondertussen kan worden gereinigd.

Betrouwbare partner

Onze vloermatten met logo liggen in het hele land! Wij verkopen onze vloermat op maat met logo niet alleen aan particulieren en kleinere bedrijven, maar wij zijn ook de vaste partner van De Echte Bakker, Taco Mundo, Zuivelhoeve, A.S. Watson en nog veel meer!

Vloermatten in verschillende soorten en maten op maat gemaakt.

afb. 4 Vloermatten in verschillende soorten en maten, op maat gemaakt.

Kies uw kwaliteit droogloopmat op maat
Kies uw kwaliteit effen droogloopmat

Volgens onze klanten: écht heel goede matten!

Laat u niet alleen overtuigen door wat wij zeggen, maar lees ook eens de ervaringen van onze klanten.

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Stuur een bericht
Whatsapp chat!
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
Op dinsdagmiddag bestelde ik een deurmat bij Logomat zonder gekeken te hebben naar de levertijd. Ik heb toen telefonisch contact met ze gehad en ze beloofden dat de mat dezelfde dag nog verstuurd zou worden. De volgende ochtend om half 10 werd de mat al bezorgd. Wat een super goede service en ook de mat ziet er heel mooi uit. De volgende bestelling doe ik zeker weer bij A&D Logomat!
Facebook reviewPeter Dirksen, Facebook Review
Mat was een cadeautje voor iemand. Ze is zeer blij met de mat! Goede kwaliteit en bij het regelen een goede service!
Facebook reviewMireille Bathoorn, Facebook Review
Zeer tevreden! Vriendelijk contact en snelle service.

Facebook reviewAdmira Softic, Facebook Review
Al heel wat jaren laten we onze bekende kreet “wij rollen voor u de rode loper uit” bij A&D logomat onze entreemat maken. Natuurlijk zijn ze na een paar jaar aan vervanging toe maar ze geven een goede service voor een correcte prijs. Ze zijn ook nog eens aardig! Goeie lui uit Twente.

Facebook reviewWalle Tempelman, Facebook Review
De logomatten zien er strak uit en er is door A&D goed meegedacht en geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader! -Belsimpel
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBerber Boonstra, Google Review
Deurmat met logo ziet er superstrak uit en ook de communicatie om aan onze wensen tegemoet te komen was uitstekend.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTwan Salimans, Google Review
De geleverde droogloopmatten (2) in zwart werd door ze voorzien van een automerklogo en uitgevoerd in prachtige warme kleuren.

Ben er blij mee!! Een aanrader deze firma!

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPeter van der Veen, Google Review
Ik heb voor mijn kapsalon een mat besteld met mijn logo erop, super blij mee. Het is heel mooi geworden!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBarbershop& Kapsalon Kamal, Google Review
Super mat. Prima service, fijn contact. Heel blij mee. Met de prijs ook.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsIngrid Klumper, Google Review
Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsToerisme Rijssen-Holten, Google Review
Meerdere borstelmatten gekocht. GROTE voordeel t.o.v. Hornbach etc. is dat de borstelmat bij A&D Logomat 90 cm breed zijn, en dit is de standaard breedte van buitendeuren in nieuwbouw. De borstelmatten van Hornbach etc. kosten hetzelfde of zelfs meer, maar zijn 10 cm smaller! Ook binnenmatten besteld. Doen perfect hun werk en zijn mooi op maat.

Zeer tevreden over de levering/service/advies/prijs van alle matten die ik heb besteld.

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarc Wouters, Google Review
Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) maar ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om in de toekomst nog eens gebruik te maken…
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMier Steevens, Google Review
Geweldige mat! Echt topkwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsThomas Pessers, Google Review
Blij met de mat! Bedankt
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArthur Verwoerd, Google Review
Onze logomat is binnen ziet er super uit. Bedankt A&D Logomat team ???
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJohannes Kangus, Google Review
Stomerij van Boordt in Driebergen heeft een Logomat en die is al heel lang heel mooi, we zijn er blij mee.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJoke Hald, Google Review
Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld. We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken. Hij is prachtig geworden! Geweldige service!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsOna Pots, Google Review
Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kledingwinkel nog een bedrukte logomat kon krijgen. Ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. Er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. Dit was niet nodig want het is A&D Logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. Topservice en de mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice. -The Mancave Nijverdal
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrandon Prinssen, Google Review
Perfect geholpen en een snelle levering. De mat is zo geworden zoals wij het graag willen zien.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrank Nijhuis, Google Review
Topkwaliteit, mooie kleuren op de mat. Keurige prijzen. Alleen levertijd zou iets sneller mogen, maar dat is geen noemenswaardig probleem.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrans Slot, Google Review
Mat ziet er keurig uit, inmiddels is de tweede binnen. Keurige afhandeling, precies geleverd op genoemde tijdstip. Al met al zeer tevreden.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews R. van der Veer, Google Review
Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen. Er werd goed advies gegeven welke kleuren het beste op de mat zouden passen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsRampie, Google Review
Prima en snelle afhandeling. Mooie mat.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsSimson Tapijt, Google Review
A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsStephano Linger, Google Review
Prima service! Goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews Sylvia Pauw, Google Review
prima contact en prima service.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarije Heidi, Google Review
Correcte levering, geen moeite teveel.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArnold Labohm, Google Review
Goede communicatie en mooie mat geleverd. Dankjewel!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMcali01, Google Review
Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van A&D Logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviewsvincent groothedde, Google Review
Snelle nette levering. Mat van goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTjah Dinge, Google Review
Prachtige entree! Goed ingeschat op afstand! Kleur en materiaal is top!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsKirstin Poort, Google Review
Zeer tevreden over onze logomat. Top kwaliteit en uitstekend meedenkend personeel. Complimenten!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPaul Tekce, Google Review
Keurig geregeld en zelfs de mat erin gesneden. Ik zeg topservice.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrian Hudepol, Google Review
Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews HY Mirza, Google Review