ARTIKEL

Droogloopmat in de hal

Snel de voeten droog tijdens het binnenlopen

Veel mensen kiezen voor een droogloopmat in de hal als verlengde van de deurmat. Dit is een goed idee wanneer er erg veel inloop is bij u thuis of op het werk of als u uw woonkamer, kantoor of andere plek goed droog en schoon wil houden.

Een droogloopmat in de hal wordt vaak gelegd als loper, zodat het grootste gedeelte van de hal wordt bedekt. Het grote voordeel van een droogloopmat in uw hal als loper neer te leggen is het feit dat mensen dan meerdere stappen op de droogloopmat zetten en daardoor de zolen van de schoenen vaker in aanraking komen met de mat. Dit zorgt natuurlijk voor drogere zolen en een drogere woonkamer.

Welke kwaliteit droogloopmat in de hal heb ik nodig?

Wij beschikken over meerdere droogloopmatten die u in de hal kan gebruiken. Zo kunnen zowel onze Logomat Pro, Effen Pro, Multicolor Pro, Logomat Pro Lite, Logoloper PVC én onze Logomat Pro Green in worden gezet als droogloopmat voor in de hal.

Welke kwaliteit voor u de juiste keus is, is afhankelijk van een aantal verschillende aspecten. Om u de best passende kwaliteit aan te bieden zou het voor ons gemakkelijk zijn om van u te weten hoe goed de droogloopfunctie van de mat zou moeten zijn, of u graag wenst dat de mat wasbaar is en een antislip rubberen rug heeft, wat de breedte van de hal is, hoe lang u de mat wenst en welke kleur u wenst voor de droogloopmat in uw hal. Aan de hand van de antwoorden op deze vragen kunnen wij u een of meerdere kwaliteiten aanraden.

Droogloopmat in de hal op maat gemaakt bij het Van Der Valk hotel.

afb. 1 Droogloopmat in de hal op maat gemaakt bij het Van Der Valk hotel.

Een droogloopmat in de hal van een flatgebouw

Zijn u en uw buren het zat om elke keer in een vies trappenhuis te lopen of in een vieze lift te staan? Het is natuurlijk mogelijk om met zijn allen een droogloopmat in de hal van uw portiek aan te schaffen.

Bent u werkzaam bij een woningstichting en bent u op zoek naar veel van dezelfde droogloopmatten óf naar allemaal verschillende droogloopmatten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Daarnaast is het bij een aantal kwaliteiten mogelijk om uw eigen welkomsttekst of eventueel logo op de droogloopmat voor in de hal te bedrukken.

Op een mat is het mogelijk om, inclusief achtergrondkleur, maximaal 20 kleuren op de mat te verwerken. Het is dus mogelijk om de meeste logo’s op de droogloopmat voor in de hal te maken. Wel moet er rekening gehouden worden met een minimale lijndikte.

Indien u weet wat u wilt, maar niet zeker bent van het logo of de tekst die u graag op de mat zou willen zien dan kunt u contact met ons opnemen. Wij maken vrijblijvend een design voor u! Gebruik ons formulier op deze pagina of bel 088 – 888 50 50.

Ook een droogloopmat voor uw hal bestellen?

Wilt u een deurmat op maat laten maken met eigen logo, tekst of ontwerp? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!