Maatwerk voor uw mat mogelijk Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Altijd een ontwerp vooraf Snelle communicatie
Via telefoon en e-mail
Stoffering mogelijk Breed assortiment
Kwaliteit staat voorop!
Alle soorten matten Maatwerk
Formaat, kleur en vorm
Speciale vormen mogelijk Hoge klanttevredenheid!
Door goede service!

Welke droogloopmat kiezen?

Wij hebben veel verschillende soorten droogloopmatten in ons assortiment. Geen enkele droogloopmat is hetzelfde en elke droogloopmat heeft dan ook zijn eigen sterke punten. Voor u is het belangrijk om te weten waar u op moet letten, als u een droogloopmat kiest. Met onze selectie tool ziet u aan de hand van een aantal vragen direct welke droogloopmat het meest geschikt is voor uw situatie.

Ga naar de deurmat selectietool
Deurmat met logo

Logomat
PVC Lite

VANAF:

72,-

incl. BTW (bij 60 x 90 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar
Hoogte 8,5 mm
Max afm. 200 x 600 cm (B x L)
Offerte aanvragen
Deurmat met logo

Logomat
Pro Lite

VANAF:

61,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 7 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Direct bestellen
Deurmat met logo

Logomat
Pro

MEEST BESTELD

VANAF:

73,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 10 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Direct bestellen
Deurmat met logo

Logomat
Pro XL

VANAF:

107,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 12/13 mm
Max afm. 240 x 500 cm (B x L)
Direct bestellen

Onze droogloopmatten liggen o.a. bij:

Kies een droogloopmat zonder personalisering

Deze droogloopmatten kunnen niet bedrukt/gepersonaliseerd worden. 
De matten kunnen wel in de juiste maatvoering worden geleverd, met- en zonder rand rondom.

Multicolor
droogloopmat

Multicolor deurmat / vloerkleed


VANAF:
40,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie multicolor
 • Binnenmat

 • 17 multicolor kleuren
 • Wasbaar tot 60º

 • geen design

Naar stap 2


Droogloopmat met logo laten bedrukken

Wij beschikken over een aantal verschillende kwaliteiten droogloopmatten. Deze droogloopmatten kunnen zonder, maar ook mét logo worden geleverd. Vooral bedrijven – maar ook steeds meer particulieren – kiezen voor een droogloopmat met logo!

Wij kunnen de droogloopmat bedrukken met uw logo of tekst!

U kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten droogloopmat met logo. De grootste verschillen tussen de matten: de ene kwaliteit mat is antislip, de andere niet. Ook is de ene kwaliteit wel wasbaar tot 60 graden en de andere niet.

A&D Logomat is de toonaangevende leverancier van de droogloopmat mét logo voor winkelpanden, kantoren, scholen, restaurants, hotels en meer. Veel droogloopmatten die wij leveren zijn zeer eenvoudig te reinigen en in verschillende maten te bestellen. A&D Logomat biedt u droogloopmatten in verschillende maten, met of zonder logo en op rol. De lengte is eveneens geen probleem. Met trots bieden wij u de selectie droogloopmatten met logo aan in onze ‘logomatten‘ lijn; matten van zeer hoge professionele kwaliteit.

De voordelen van een droogloopmat

 • Concurrerende prijs – Goede prijs/kwaliteitverhouding
 • Lange droogloopmat – droogloopmat tot een lengte van maar liefst 20 meter!
 • Wasbare droogloopmat – Wij kunnen uw mat wassen tot 60º!

 • Droogloopmat personaliseren – Kies je eigen kleur, tekst of logo!
 • Droogloopmat op maat – standaard formaten maar ook maatwerk!
 • Besparen op schoonmaakkosten – Houdt u entree schoon en droog.
 • Bescherming van uw vloer – Verminder slijtage.

Kies de droogloopmat die bij u past

A&D Logomat levert bedrukte en onbedrukte droogloopmatten tegen een zeer lage prijs. Bij het kopen van een droogloopmat is het belangrijk dat u zeker weet welke droogloopmat het beste bij u past. Wij raden u daarom ook aan om goed te kijken naar de omgeving waarin u de droogloopmat wil gebruiken. Vervolgens kiest u de best passende droogloopscore in de tabel van de mat. Kortom, kies een mat die bij u past!

Wanneer u toch nog moeite heeft om een juiste keuze te maken, adviseren wij u om onze deurmat selectietool te gebruiken. Deze vindt u op onze homepage.

Voor het aanbod op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om persoonlijk advies in te winnen. Wij helpen u graag met al uw wensen voor de perfecte droogloopmat. Neem contact op met een van onze medewerkers voor directe hulp.

De droogloopmat van Carp Company met veel detail

afb. 1 De droogloopmat van Carp Company met veel detail.

Standaard formaten droogloopmatten met rand

Onze droogloopmatten zijn te bestellen in een aantal verschillende standaard formaten. Deze formaten zijn gebaseerd op onze standaard rolbreedtes van: 60 cm, 75 cm, 85 cm, 115 cm, 150 cm en 200 cm. Het maakt dan niet uit of dit de breedte of de lengte van de droogloopmat is.

Wanneer een van de twee zijdes van de droogloopmat een standaard formaat heeft, kan de andere zijde van de mat maximaal 700 cm lang gemaakt worden. Dit houdt dus in dat de maximale afmeting van de droogloopmat 200 bij 700 centimeter kan zijn.

U kunt ook kiezen voor de Logomat Pro XL. Deze kwaliteit kan tot een breedte van 240 centimeter gemaakt worden. De maximale lengte van deze mat bedraagt 500 centimeter.

Standaard formaten droogloopmatten zonder rand

Wanneer de droogloopmatten verzonken in de vloer moet komen te liggen, leveren wij de droogloopmat zonder rand aan. De rand van de mat komt dus te vervallen. Hierdoor zijn de standaard formaten zonder rand anders dan de standaard formaten mét rand.

De standaard formaten zonder rand zijn: 57cm, 72cm, 82cm, 112cm, 147cm en 197cm.

Als wij u een droogloopmat aanbieden in een standaard formaat, kunt u kiezen uit bovenstaande afmetingen. De andere zijde kan dan – net als bij een droogloopmat met rand – met een maximale lengte van 700 centimeter worden geleverd.

Speciale formaten droogloopmatten

Onze droogloopmat met en zonder rand kunnen in een aantal standaard formaten worden besteld. Daarnaast is het ook mogelijk om een droogloopmat in een speciaal formaat te laten maken. Hiervoor moeten we u wel een toeslag van 25% in rekening brengen. Formaten zonder rand kunnen we groter leveren zodat u de droogloopmat op maat snijdt op locatie. Wij kunnen ook op basis van een mal de droogloopmat op maat snijden. Door het productieproces dient u bij de droogloopmatten met rand rekening te houden met een productietolerantie van 3%. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Speciale vormen droogloopmatten

Naast de mogelijkheid om speciale formaten te leveren, kunnen we u ook voorzien van droogloopmatten in speciale vormen zoals een wolk, hart of een letter. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

afb. 2 Een droogloopmat met logo voor de entree van de Rabobank.

afb. 2 Een droogloopmat met logo voor de entree van de Rabobank.

Droogloopmat wassen

De droogloopmatten in ons assortiment, zijn wasbaar, maar dat zijn ze niet allemaal op het web. Let daar goed op bij het kiezen van uw droogloopmat. De wasbare droogloopmatten zijn wasbaar tot 60º. U kunt de mat niet in uw eigen wasmachine wassen, wat onder meer te maken heeft met het formaat. Wij raden u daarom in alle gevallen aan om uw mat te laten wassen door een bedrijf dat daar echt in gespecialiseerd is. A&D Logomat kan uw mat ook voor u wassen, zodat uw droogloopmat er altijd schoon en fris bij ligt.

Wascontract!

Het is mogelijk om een wascontract bij ons af te sluiten voor uw droogloopmat. Aan de hand van dit contract halen we uw droogloopmat om de paar weken bij u op, om deze te reinigen. U kunt zelf bepalen om de hoeveel weken u dit wilt laten doen.

Veel klanten kiezen voor een praktische oplossing, om altijd een representatieve uitstraling te hebben. Zij schaffen twee exact dezelfde droogloopmatten aan. Als de ene droogloopmat schoon voor de deur (of elders) ligt, kan de andere droogloopmat ondertussen gereinigd worden. Klanten vinden dit een prettige werkwijze.

Onze droogloopmatten liggen in het hele land!

U vindt onze droogloopmatten in de hotels van ‘Van der Valk’, de winkelketens van Hema, Trekpleister, ICI Paris, Taco Mundo, Zuivelhoeve, de Echte Bakker en meer. We kunnen ook droogloopmatten voor thuis personaliseren met een leuk ontwerp. Weet u niet hoe u zelf een ontwerp moet maken? Wij kunnen dit voor u doen! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Welke techniek wordt gebruikt om een droogloopmat te bedrukken?

Eenvoudig gezegd gebruiken we een heel grote printer, waar een onbewerkte droogloopmat met witte garens ingevoerd wordt. Deze printer is speciaal ontwikkeld om te kunnen printen op tapijt. Dit witte tapijt bedrukken we met het gewenste logo, met behulp van speciaal ontwikkelde verf. U kunt dit vergelijken met het ‘gewone’ printen op papier. Aan de ene kant stopt u een witte tapijt in de printer, waarna er aan de andere kant een geprint, kleurrijk droogloopmat uitkomt.

Tijdens het printproces gaat garen van de mat openstaan door de warmte. Op dat moment wordt er verf in de garen gespoten waarna. Dit zorgt er ook voor dat de droogloopmat tot 60 graden wasbaar blijft.

Een droogloopmat op maat voor de entree van een hotel van ‘Van der Valk’

afb. 3 Een droogloopmat op maat voor de entree van een hotel van ‘Van der Valk’

Kies uw kwaliteit droogloopmat op maat
Kies uw kwaliteit effen droogloopmat

Volgens onze klanten; écht hele goede droogloopmatten!

Laat u niet alleen overtuigen door wat wij zeggen maar lees ook eens de ervaringen van onze klanten.

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Stuur een bericht
Whatsapp chat!
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
Op dinsdagmiddag bestelde ik een deurmat bij Logomat zonder gekeken te hebben naar de levertijd. Ik heb toen telefonisch contact met ze gehad en ze beloofden dat de mat dezelfde dag nog verstuurd zou worden. De volgende ochtend om half 10 werd de mat al bezorgd. Wat een super goede service en ook de mat ziet er heel mooi uit. De volgende bestelling doe ik zeker weer bij A&D Logomat!
Facebook reviewPeter Dirksen, Facebook Review
Mat was een cadeautje voor iemand. Ze is zeer blij met de mat! Goede kwaliteit en bij het regelen een goede service!
Facebook reviewMireille Bathoorn, Facebook Review
Zeer tevreden! Vriendelijk contact en snelle service.

Facebook reviewAdmira Softic, Facebook Review
Al heel wat jaren laten we onze bekende kreet “wij rollen voor u de rode loper uit” bij A&D logomat onze entreemat maken. Natuurlijk zijn ze na een paar jaar aan vervanging toe maar ze geven een goede service voor een correcte prijs. Ze zijn ook nog eens aardig! Goeie lui uit Twente.

Facebook reviewWalle Tempelman, Facebook Review
De logomatten zien er strak uit en er is door A&D goed meegedacht en geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader! -Belsimpel
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBerber Boonstra, Google Review
Deurmat met logo ziet er superstrak uit en ook de communicatie om aan onze wensen tegemoet te komen was uitstekend.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTwan Salimans, Google Review
De geleverde droogloopmatten (2) in zwart werd door ze voorzien van een automerklogo en uitgevoerd in prachtige warme kleuren.

Ben er blij mee!! Een aanrader deze firma!

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPeter van der Veen, Google Review
Ik heb voor mijn kapsalon een mat besteld met mijn logo erop, super blij mee. Het is heel mooi geworden!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBarbershop& Kapsalon Kamal, Google Review
Super mat. Prima service, fijn contact. Heel blij mee. Met de prijs ook.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsIngrid Klumper, Google Review
Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsToerisme Rijssen-Holten, Google Review
Meerdere borstelmatten gekocht. GROTE voordeel t.o.v. Hornbach etc. is dat de borstelmat bij A&D Logomat 90 cm breed zijn, en dit is de standaard breedte van buitendeuren in nieuwbouw. De borstelmatten van Hornbach etc. kosten hetzelfde of zelfs meer, maar zijn 10 cm smaller! Ook binnenmatten besteld. Doen perfect hun werk en zijn mooi op maat.

Zeer tevreden over de levering/service/advies/prijs van alle matten die ik heb besteld.

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarc Wouters, Google Review
Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) maar ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om in de toekomst nog eens gebruik te maken…
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMier Steevens, Google Review
Geweldige mat! Echt topkwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsThomas Pessers, Google Review
Blij met de mat! Bedankt
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArthur Verwoerd, Google Review
Prima en snelle afhandeling. Mooie mat.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsSimson Tapijt, Google Review
A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsStephano Linger, Google Review
Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen. Er werd goed advies gegeven welke kleuren het beste op de mat zouden passen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsRampie, Google Review
Onze logomat is binnen ziet er super uit. Bedankt A&D Logomat team ???
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJohannes Kangus, Google Review
Perfect geholpen en een snelle levering. De mat is zo geworden zoals wij het graag willen zien.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrank Nijhuis, Google Review
Mat ziet er keurig uit, inmiddels is de tweede binnen. Keurige afhandeling, precies geleverd op genoemde tijdstip. Al met al zeer tevreden.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews R. van der Veer, Google Review
Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kledingwinkel nog een bedrukte logomat kon krijgen. Ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. Er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. Dit was niet nodig want het is A&D Logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. Topservice en de mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice. -The Mancave Nijverdal
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrandon Prinssen, Google Review
Topkwaliteit, mooie kleuren op de mat. Keurige prijzen. Alleen levertijd zou iets sneller mogen, maar dat is geen noemenswaardig probleem.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrans Slot, Google Review
Stomerij van Boordt in Driebergen heeft een Logomat en die is al heel lang heel mooi, we zijn er blij mee.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJoke Hald, Google Review
Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld. We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken. Hij is prachtig geworden! Geweldige service!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsOna Pots, Google Review
Zeer tevreden over onze logomat. Top kwaliteit en uitstekend meedenkend personeel. Complimenten!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPaul Tekce, Google Review
Correcte levering, geen moeite teveel.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArnold Labohm, Google Review
Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews HY Mirza, Google Review
Goede communicatie en mooie mat geleverd. Dankjewel!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMcali01, Google Review
prima contact en prima service.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarije Heidi, Google Review
Prachtige entree! Goed ingeschat op afstand! Kleur en materiaal is top!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsKirstin Poort, Google Review
Snelle nette levering. Mat van goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTjah Dinge, Google Review
Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van A&D Logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviewsvincent groothedde, Google Review
Prima service! Goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews Sylvia Pauw, Google Review
Keurig geregeld en zelfs de mat erin gesneden. Ik zeg topservice.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrian Hudepol, Google Review