Maatwerk voor uw mat mogelijk Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Altijd een ontwerp vooraf Snelle communicatie
Via telefoon en e-mail
Stoffering mogelijk Breed assortiment
Kwaliteit staat voorop!
Alle soorten matten Maatwerk
Formaat, kleur en vorm
Speciale vormen mogelijk Hoge klanttevredenheid!
Door goede service!

Verschillende soorten droogloopmatten op maat

Gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde droogloopmatten op maat.
Voor droge én schone voeten!

Multicolor
droogloopmat

Multicolor deurmat / vloerkleed


VANAF:
40,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie multicolor
  • Binnenmat

  • 17 multicolor kleuren
  • Wasbaar tot 60º

  • geen design

Naar stap 2


Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Droogloopmat op maat

Een droogloopmat op maat is een op maat gemaakte entreemat die voornamelijk voor binnen is bedoeld. Een droogloopmat draagt bij aan het drooglopen van de schoenzolen wanneer de voeten worden geveegd en daarbij aan een veiligere en droge entree. Bij A&D Logomat beschikken we over een aantal verschillende kwaliteiten droogloopmatten die we op maat voor u kunnen maken. Hieronder specificeren we deze stuk voor stuk. We kunnen de volgende drie verschillende droogloopmatten onderscheiden; de effen en de multicolor droogloopmatten en daarnaast nog de droogloopmatten met logo. Deze laatste kunt u helemaal laten personaliseren

Effen droogloopmatten op maat gemaakt

De Effen Pro

De Effen Pro is een professionele droogloopmat op maat gemaakt. Deze beschikt over een rug van nitril rubber, dat antislip werkt. Deze kwaliteit is leverbaar in elf verschillende kleuren en oogt wat gemêleerd. Daarnaast is deze kwaliteit tot 60 graden wasbaar in de wasmachine!

De Effen Pro Full Color

De Effen Pro Full Color kan geleverd worden in wel 70 verschillende en zeer heldere kleuren! Ook deze droogloopmat op maat wordt gemaakt met nitril rubber en kan tot 60 graden worden gewassen! Beide bovenstaande kwaliteiten kunnen thuis worden gebruikt, maar zijn van een dermate hoge kwaliteit dat deze zeer goed passen bij de entree van detailhandel wanneer er geen logo gewenst is.

Op maat gemaakte Multicolor droogloopmatten

De Multicolor Pro

De Multicolor Pro is een andere professionele droogloopmatten. Deze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Door de antislip rubberen rug blijft deze kwaliteit goed op zijn plek liggen en is de mat tot 60 graden wasbaar in de wasmachine.

De Multicolor Pro Luxe

Deze multicolor op maat is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en valt ook onder onze Pro serie. Dit betekent dat ook deze droogloopmat beschikt over een antislip rubberen rug en dat hij tot 60 graden wasbaar is in de wasmachine.

De Multicolor Pro Plus

Bij de Multicolor Pro Plus is er voor gekozen om een soort hardere haartjes extra bij in de mat te maken. Hierdoor is dit niet alleen een goede droogloopmat op maat, maar heeft de Pro Plus ook een betere schoonloopfunctie dan de andere multicolors. Ook deze mat beschikt weer over de antislip rubberen rug en is tot 60 graden wasbaar in de wasmachine.

De Multicolor Pro Katoen

De Multicolor Pro Katoen is onze beste droogloper op maat. Deze mat neemt het meest vocht op en beschikt over een antislip rubberen rug, gemaakt van nitril rubber. Ook deze mat is tot 60 graden wasbaar in de wasmachine en beschikt over drie kleuren.

Multicolor Pro Katoen is een van onze droogloopmatten op maat

afb. 1 Multicolor Pro Katoen is een van onze droogloopmatten op maat.

Droogloopmatten op maat met logo

De Logomat Pro

De Logomat Pro is onze best verkochte mat. Deze mat beschikt over 70 felle standaard kleuren waarmee uw logo op de mat kan worden gemaakt. Aan de naam van deze kwaliteit is te zien dat ook deze mat onder onze pro-serie valt. Dit houdt in dat ook deze mat geleverd wordt met een antislip rubberen rug gemaakt van nitril rubber en dat hij tot 60 graden wasbaar is.
Deze kwaliteit ligt al bij erg veel winkels bij de entree!

De Logomat Pro Lite

De Logomat Pro Lite is het jongere broertje van de Logomat Pro. Deze mat op maat beschikt over dezelfde 70 felle standaard kleuren en wordt gemaakt met hetzelfde materiaal. Echter is de droogloopmat wat laagpoliger waardoor deze een iets minder goede vochtopname heeft.

De Logomat Pro Green

De Logomat Pro Green behoort ook tot onze pro-serie. Deze kwaliteit dankt zijn naam aan het feit dat de bovenlaag van de mat wordt gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. De droogloopfunctie van deze mat is, net zoals de Logomat Pro, zeer goed en ook deze mat beschikt over 70 verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om kleur. Wel zijn de kleuren iets minder fel.

De Logomat Pro XL

De Logomat Pro XL is de juiste keuze voor u als u een droogloopmat op maat wenst die zowel in de breedte als de lengte groter is dan 200cm en de mat graag in een geheel geleverd wenst. De Logomat Pro XL kan namelijk tot een maximum van 240 x 500cm worden geleverd en ook deze kwaliteit beschikt weer over de antislip rubberen rug waardoor hij goed op zijn plek blijft liggen!

Logomat PVC Lite

De Logomat PVC Lite is een droogloopmat die zijn werk uitstekend doet en op maat geleverd kan worden. Deze mat beschikt niet over een antislip rubberen rug, maar over een rug van PVC. Deze kwaliteit is uitermate geschikt voor projectstoffeerders die matten nodig zijn die verzonken in de vloer komen te liggen. De PVC rug is namelijk vrij makkelijk op maat te snijden.

Droogloopmat op maat gemaakt - Logomat Pro

afb. 2 Droogloopmat op maat gemaakt – Logomat Pro

Kies direct uw droogloopmat op maat
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Stuur een bericht
Whatsapp chat!
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
Op dinsdagmiddag bestelde ik een deurmat bij Logomat zonder gekeken te hebben naar de levertijd. Ik heb toen telefonisch contact met ze gehad en ze beloofden dat de mat dezelfde dag nog verstuurd zou worden. De volgende ochtend om half 10 werd de mat al bezorgd. Wat een super goede service en ook de mat ziet er heel mooi uit. De volgende bestelling doe ik zeker weer bij A&D Logomat!
Facebook reviewPeter Dirksen, Facebook Review
Mat was een cadeautje voor iemand. Ze is zeer blij met de mat! Goede kwaliteit en bij het regelen een goede service!
Facebook reviewMireille Bathoorn, Facebook Review
Zeer tevreden! Vriendelijk contact en snelle service.

Facebook reviewAdmira Softic, Facebook Review
Al heel wat jaren laten we onze bekende kreet “wij rollen voor u de rode loper uit” bij A&D logomat onze entreemat maken. Natuurlijk zijn ze na een paar jaar aan vervanging toe maar ze geven een goede service voor een correcte prijs. Ze zijn ook nog eens aardig! Goeie lui uit Twente.

Facebook reviewWalle Tempelman, Facebook Review
De logomatten zien er strak uit en er is door A&D goed meegedacht en geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader! -Belsimpel
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBerber Boonstra, Google Review
Deurmat met logo ziet er superstrak uit en ook de communicatie om aan onze wensen tegemoet te komen was uitstekend.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTwan Salimans, Google Review
De geleverde droogloopmatten (2) in zwart werd door ze voorzien van een automerklogo en uitgevoerd in prachtige warme kleuren.

Ben er blij mee!! Een aanrader deze firma!

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPeter van der Veen, Google Review
Ik heb voor mijn kapsalon een mat besteld met mijn logo erop, super blij mee. Het is heel mooi geworden!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBarbershop& Kapsalon Kamal, Google Review
Super mat. Prima service, fijn contact. Heel blij mee. Met de prijs ook.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsIngrid Klumper, Google Review
Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsToerisme Rijssen-Holten, Google Review
Meerdere borstelmatten gekocht. GROTE voordeel t.o.v. Hornbach etc. is dat de borstelmat bij A&D Logomat 90 cm breed zijn, en dit is de standaard breedte van buitendeuren in nieuwbouw. De borstelmatten van Hornbach etc. kosten hetzelfde of zelfs meer, maar zijn 10 cm smaller! Ook binnenmatten besteld. Doen perfect hun werk en zijn mooi op maat.

Zeer tevreden over de levering/service/advies/prijs van alle matten die ik heb besteld.

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarc Wouters, Google Review
Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) maar ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om in de toekomst nog eens gebruik te maken…
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMier Steevens, Google Review
Geweldige mat! Echt topkwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsThomas Pessers, Google Review
Blij met de mat! Bedankt
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArthur Verwoerd, Google Review
A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsStephano Linger, Google Review
Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld. We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken. Hij is prachtig geworden! Geweldige service!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsOna Pots, Google Review
Perfect geholpen en een snelle levering. De mat is zo geworden zoals wij het graag willen zien.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrank Nijhuis, Google Review
Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kledingwinkel nog een bedrukte logomat kon krijgen. Ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. Er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. Dit was niet nodig want het is A&D Logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. Topservice en de mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice. -The Mancave Nijverdal
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrandon Prinssen, Google Review
Prima en snelle afhandeling. Mooie mat.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsSimson Tapijt, Google Review
Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen. Er werd goed advies gegeven welke kleuren het beste op de mat zouden passen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsRampie, Google Review
Mat ziet er keurig uit, inmiddels is de tweede binnen. Keurige afhandeling, precies geleverd op genoemde tijdstip. Al met al zeer tevreden.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews R. van der Veer, Google Review
Stomerij van Boordt in Driebergen heeft een Logomat en die is al heel lang heel mooi, we zijn er blij mee.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJoke Hald, Google Review
Topkwaliteit, mooie kleuren op de mat. Keurige prijzen. Alleen levertijd zou iets sneller mogen, maar dat is geen noemenswaardig probleem.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrans Slot, Google Review
Onze logomat is binnen ziet er super uit. Bedankt A&D Logomat team ???
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJohannes Kangus, Google Review
Snelle nette levering. Mat van goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTjah Dinge, Google Review
prima contact en prima service.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarije Heidi, Google Review
Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews HY Mirza, Google Review
Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van A&D Logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviewsvincent groothedde, Google Review
Keurig geregeld en zelfs de mat erin gesneden. Ik zeg topservice.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrian Hudepol, Google Review
Goede communicatie en mooie mat geleverd. Dankjewel!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMcali01, Google Review
Prima service! Goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews Sylvia Pauw, Google Review
Correcte levering, geen moeite teveel.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArnold Labohm, Google Review
Zeer tevreden over onze logomat. Top kwaliteit en uitstekend meedenkend personeel. Complimenten!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPaul Tekce, Google Review
Prachtige entree! Goed ingeschat op afstand! Kleur en materiaal is top!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsKirstin Poort, Google Review