• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid

Verschillende soorten droogloopmatten op maat

Gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde droogloopmatten op maat.
Voor droge én schone voeten!

Multicolor
droogloopmat

Multicolor deurmat / vloerkleed


VANAF:
38,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie multicolor
 • Binnenmat

 • 17 multicolor kleuren
 • Wasbaar tot 60º

 • geen design


Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Droogloopmat op maat

Een droogloopmat op maat is een op maat gemaakte entreemat die voornamelijk voor binnen is bedoeld. Een droogloopmat draagt bij aan het drooglopen van de schoenzolen wanneer de voeten worden geveegd en daarbij aan een veiligere en droge entree. Bij A&D Logomat beschikken we over een aantal verschillende kwaliteiten droogloopmatten die we op maat voor u kunnen maken. Hieronder specificeren we deze stuk voor stuk. We kunnen de volgende drie verschillende droogloopmatten onderscheiden; de effen en de multicolor droogloopmatten en daarnaast nog de droogloopmatten met logo. Deze laatste kunt u helemaal laten personaliseren

Effen droogloopmatten op maat gemaakt

De Effen Pro

De Effen Pro is een professionele droogloopmat op maat gemaakt. Deze beschikt over een rug van nitril rubber, dat antislip werkt. Deze kwaliteit is leverbaar in elf verschillende kleuren en oogt wat gemêleerd. Daarnaast is deze kwaliteit tot 60 graden wasbaar in de wasmachine!

De Effen Pro Full Color

De Effen Pro Full Color kan geleverd worden in wel 70 verschillende en zeer heldere kleuren! Ook deze droogloopmat op maat wordt gemaakt met nitril rubber en kan tot 60 graden worden gewassen! Beide bovenstaande kwaliteiten kunnen thuis worden gebruikt, maar zijn van een dermate hoge kwaliteit dat deze zeer goed passen bij de entree van detailhandel wanneer er geen logo gewenst is.

Op maat gemaakte Multicolor droogloopmatten

De Multicolor Pro

De Multicolor Pro is een andere professionele droogloopmatten. Deze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Door de antislip rubberen rug blijft deze kwaliteit goed op zijn plek liggen en is de mat tot 60 graden wasbaar in de wasmachine.

De Multicolor Pro Luxe

Deze multicolor op maat is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en valt ook onder onze Pro serie. Dit betekent dat ook deze droogloopmat beschikt over een antislip rubberen rug en dat hij tot 60 graden wasbaar is in de wasmachine.

De Multicolor Pro Plus

Bij de Multicolor Pro Plus is er voor gekozen om een soort hardere haartjes extra bij in de mat te maken. Hierdoor is dit niet alleen een goede droogloopmat op maat, maar heeft de Pro Plus ook een betere schoonloopfunctie dan de andere multicolors. Ook deze mat beschikt weer over de antislip rubberen rug en is tot 60 graden wasbaar in de wasmachine.

De Multicolor Pro Katoen

De Multicolor Pro Katoen is onze beste droogloper op maat. Deze mat neemt het meest vocht op en beschikt over een antislip rubberen rug, gemaakt van nitril rubber. Ook deze mat is tot 60 graden wasbaar in de wasmachine en beschikt over drie kleuren.

Multicolor Pro Katoen is een van onze droogloopmatten op maat

afb. 1 Multicolor Pro Katoen is een van onze droogloopmatten op maat.

Droogloopmatten op maat met logo

De Logomat Pro

De Logomat Pro is onze best verkochte mat. Deze mat beschikt over 70 felle standaard kleuren waarmee uw logo op de mat kan worden gemaakt. Aan de naam van deze kwaliteit is te zien dat ook deze mat onder onze pro-serie valt. Dit houdt in dat ook deze mat geleverd wordt met een antislip rubberen rug gemaakt van nitril rubber en dat hij tot 60 graden wasbaar is.
Deze kwaliteit ligt al bij erg veel winkels bij de entree!

De Logomat Pro Lite

De Logomat Pro Lite is het jongere broertje van de Logomat Pro. Deze mat op maat beschikt over dezelfde 70 felle standaard kleuren en wordt gemaakt met hetzelfde materiaal. Echter is de droogloopmat wat laagpoliger waardoor deze een iets minder goede vochtopname heeft.

De Logomat Pro Green

De Logomat Pro Green behoort ook tot onze pro-serie. Deze kwaliteit dankt zijn naam aan het feit dat de bovenlaag van de mat wordt gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. De droogloopfunctie van deze mat is, net zoals de Logomat Pro, zeer goed en ook deze mat beschikt over 70 verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om kleur. Wel zijn de kleuren iets minder fel.

De Logomat Pro XL

Deze mat is de juiste keuze voor u als u een droogloopmat op maat wenst die zowel in de breedte als de lengte groter is dan 200cm en de mat graag in een geheel geleverd wenst.  kan namelijk tot een maximum van 240 x 500cm worden geleverd en ook deze kwaliteit beschikt weer over de antislip rubberen rug waardoor hij goed op zijn plek blijft liggen!

Logomat PVC Lite

De Logomat PVC Lite is een droogloopmat die zijn werk uitstekend doet en op maat geleverd kan worden. Deze mat beschikt niet over een antislip rubberen rug, maar over een rug van PVC. Deze kwaliteit is uitermate geschikt voor projectstoffeerders die matten nodig zijn die verzonken in de vloer komen te liggen. De PVC rug is namelijk vrij makkelijk op maat te snijden.

Droogloopmat op maat gemaakt - Logomat Pro

afb. 2 Droogloopmat op maat gemaakt – Logomat Pro

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
 • Met kop en schouders bovenuit!

  "Met kop en schouders bovenuit!"

  Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om er in de toekomst nog eens gebruik van te maken.

  Mier Steevens

 • Prima service!

  "Prima service!"

  Prima service! Goede kwaliteit.

  Sylvia Pauw

 • Zeer tevreden

  "Zeer tevreden"

  Meerdere borstelmatten gekocht. GROTE voordeel t.o.v. Hornbach etc. is dat de borstelmat bij A&D Logomat 90 cm breed zijn, en dit is de standaard breedte van buitendeuren in nieuwbouw. De borstelmatten van Hornbach etc. kosten hetzelfde of zelfs meer, maar zijn 10 cm smaller! Ook binnenmatten besteld. Doen perfect hun werk en zijn mooi op maat.

  Zeer tevreden over de levering/service/advies/prijs van alle matten die ik heb besteld.

  Marc Wouters

 • Aanrader!

  "Aanrader!"

  Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!

  HY Mirza