Franchise voordelen bij het kopen van een deurmat
Franchise voordelen bij het kopen van een deurmat

Franchisers genieten bij ons van veel voordelen!

De kernactiviteit van A&D Logomat is het faciliteren van gepersonaliseerde entreematten aan merken, bedrijven, winkelketens en franchisebedrijven. Wij zijn dan ook vaak de vaste leverancier van vele franchise formules. Door onze servicegerichte houding, goede bereikbaarheid en snelle leveringen hebben we ons goed kunnen onderscheiden in deze nichemarkt.

Wij zijn bijvoorbeeld de vaste leverancier van Taco Mundo, De echte Bakker, Zuivelhoeve, Alexanderhoeve, A.S. Watson (ICI Paris, Trekpleister etc.), Rousseau Chocolade, OK Tankstations, Florale Haircare en Koninklijke de Kuyper. Bij het bepalen van de inrichting van een winkel- of horecapand wilt u vrijheid hebben bij het bepalen van de kleur van een entreemat of dat deze geheel gepersonaliseerd met logo moet worden.

Bij ons kan dat. Wij zijn een van de grootste leveranciers van professionele, wasbare entreematten met logo’s in Nederland.

Door de jarenlange ervaring die wij op hebben gedaan met het leveren van entreematten aan franchise bedrijven, is het voor bedrijven die nog geen afnemer bij ons zijn, zeker interessant om eens contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee wanneer het gaat om het ontwerpen van uw entreemat(ten).

De voordelen van onze matten

  • 100% antislip rubberen rug
  • Wasbaar tot 60 graden
  • Gepersonaliseerd met uw eigen logo
  • 5 jaar garantie
  • U houdt uw vloer schoner
  • Minder schoonmaakkosten

Mogelijkheden

Afname per stuk

Wij werken niet met minimale afnames! U kunt één mat per keer geheel gepersonaliseerd afnemen, zelfs met speciale PMS-kleuren. Afhankelijk van de gekozen kwaliteit bedraagt de levertijd vier werkdagen of drie weken.

Bulklevering: staffelkorting bij grotere afname

Elke vestiging krijgt hetzelfde formaat mat aangeleverd met hetzelfde design. De eventuele opslag en distributie naar verschillende vestigingen kunnen we voor u verzorgen.

Grote oplage deurmatten

afb. 1 Grote oplage deurmatten

Eén design, meerdere afmetingen mogelijk

Op basis van de huisstijl bepaalt de formulemanager hoe het design eruit komt te zien. Er wordt niet afgeweken van het logo, maar de designs worden aangepast op de afmetingen van de matten.

Gepersonaliseerd design en afmeting per vestiging (zoals De Echte Bakker en De Zuivelhoeve)

Een deel van de klanten wil naast het logo van de franchise ook zijn eigen naam op de mat of een persoonlijke begroeting. Dit is mogelijk. Op basis van vooraf afgesproken randvoorwaarden m.b.t. het design met de formule-manager.

Was- en wisselservice

Tevens bieden wij wascontracten aan, waarbij u de frequentie van het wassen van de matten kunt bepalen. We halen uw matten op en ontzorgen u geheel, zodat u een schone entree heeft.

Portfolio professionele deurmat

Kijk in ons portfolio voor inspiratie naar professionele deurmatten of ga naar de productpagina voor de Logomat Pro. Voor de particuliere markt hebben we andere kwalitatieve oplossingen. Deze matten zijn ook wasbaar, maar zijn minder sterk. U kunt kiezen uit unieke voorbeelden welke we voor u ontworpen hebben of voor een geheel eigen design.

Meer deurmatten = meer korting.

afb. 2 Meer matten = meer korting

Grote oplage Logomat deurmatten

afb. 3 Grote oplage Logomat deurmatten

Deel dit artikel!

Al een aantal jaren nemen we onze droogloopmatten met logo af van A&D Logomat. Prima kwaliteit matten voor een prima prijs, die lang mee gaan.En de service is uitstekend. Altijd even een voorbeeld vooraf en een heldere prijs. Duidelijke afspraken over de levering zodat je weet waar je aan toe bent.
Marcel Schilt, Projectmanager bouw, Zuivelhoeve winkelbedrijven
A&D Logomat is voor A.S. Watson al jaren lang een betrouwbare partner voor het leveren van diverse soorten matten tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. A&D Logomat denkt mee met de wensen van A.S. Watson en de levertijden zijn meer dan prima!
Willem Kerkhof, Projectmanager, afdeling Projectmanagement A.S. Watson
A&D Logomat heeft alle deurmatten van onze (28) winkels in topkwaliteit afgeleverd. Onze contactpersonen denken altijd met ons mee om de juiste oplossing te vinden. Daarnaast is de klantenservice uiterst behulpzaam.
Stephano Linger, Digital Marketeer Taco Mundo