ARTIKEL

Gepersonaliseerde deurmat met logo, tekst of ontwerp

Bedrijven, winkels, hotels, etc.

Een gepersonaliseerde deurmat is een echte binnenkomer. Het is het visitekaartje voor uw onderneming dus dat wilt u goed voor elkaar hebben! Waar u aan kunt denken bij een gepersonaliseerde deurmat is bijvoorbeeld het personaliseren met een specifieke tekst, een logo, een ontwerp of zelfs een afbeelding! Bij A&D Logomat is het allemaal mogelijk met uitsluitend de beste kwaliteiten deurmatten.

Met tekst uw deurmat persoonlijk maken

Heeft u een leuke welkomsttekst die u graag op uw deurmat wil laten bedrukken? Dat kan! Geef ons uw tekst door met daarbij het gewenste lettertype en wij maken een ontwerp die we vervolgens met u zullen afstemmen. Alles naar wens? Dan kan de mat gedrukt worden op de kwaliteit van uw keuze. Een Gepersonaliseerde deurmat met tekst kunt u gebruiken om een grappige deurmat te maken, om aanwijzingen te geven of, zoals meestal gebeurt, om uw bedrijfsnaam te communiceren.

Met tekst wordt hier de deurmat gepersonaliseerd.

afb. 1 Met tekst wordt hier de deurmat gepersonaliseerd.

Deurmat met logo

Dat laatste kan ook anders. In plaats van alleen een tekst, kunt u kiezen om de mat te personaliseren met een logo. Dit geeft meteen een stuk herkenning bij uw bezoeker(s) en het geeft een uiterst professionele uitstraling. Wij kunnen u logo in meerdere kleuren bedrukken en zelfs in full-color. De scherpte van het logo is afhankelijk van het soort deurmat en de kwaliteit van deze deurmat.

Verschillende deurmatten zijn hier gepersonaliseerd met logo.

afb. 2 Verschillende deurmatten zijn hier gepersonaliseerd met logo.

Personaliseren met een ontwerp

Behalve een logo, kunt u er ook voor kiezen om de deurmat te personaliseren met een ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een billboard, maar dan op de vloer bij uw beursstand. Of wat dacht u van bewegwijzering geheel in eigen stijl. Met een ontwerp op uw deurmat kunt u het zo gek maken als u zelf wil. Lukt het u niet om zelf een ontwerp te maken? Wij helpen u er graag mee verder. U geeft uw wensen door en wij maken voor u het ontwerp.

Gepersonaliseerde deurmat met ontwerp

afb. 3 Gepersonaliseerde deurmat met ontwerp.

Een afbeelding op uw deurmat

Wij willen u graag álle mogelijkheden bieden op gebied van gepersonaliseerde deurmatten en daarom is het bij ons ook mogelijk om afbeeldingen of foto’s op de deurmat te bedrukken. Dit kan alleen met onze promomat lijn. Ook hier hebben wij keuze uit verschillende kwaliteiten waardoor er werkelijk voor ieder wat wils is.

Gepersonaliseerde deurmat met foto

afb. 4 Gepersonaliseerde deurmat met foto.

A&D Logomat helpt u graag verder

Kortom, een deurmat personaliseren kan op veel verschillende manieren en wij kunnen u er bij helpen. Behalve het personaliseren van uw deurmat door middel van een design, kunnen wij uw deurmat ook personaliseren met de maatvoering. Wij kunnen uw gepersonaliseerde deurmat op maat maken en bij de textiele deurmatten is het zelfs mogelijk om deze in speciale vormen te leveren. Bijvoorbeeld een ronde deurmat. U vraagt het, wij maken het.

Deurmat in een speciale vorm

afb. 5 Deurmat in een speciale vorm.

Ook een deurmat op maat bestellen?

Wilt u een deurmat op maat laten maken met eigen logo, tekst of ontwerp? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!