Bespaar geld door zelf goedkope vloerkleden te maken. Bijvoorbeeld een vintage design!
Bespaar geld door zelf goedkope vloerkleden te maken. Bijvoorbeeld een vintage design!

Goedkope vloerkleden[ook vintage!]

Goedkope vloerkleden zijn niet makkelijk te vinden – zeker niet als het gaat om vloerkleden met de mooiste designs. Wellicht komt u ergens bij toeval een vloerkleden-outlet tegen, maar doorgaans is dat zoeken naar een speld in de welbekende hooiberg.

Bij A&D Logomat slaagt u zeker in uw zoektocht naar goedkope vloerkleden. U kunt zelf een ontwerp aanleveren, dat wij daarna produceren. Daarvoor bieden wij verschillende kwaliteiten vloerkleden aan. Hierbij kunt u uit diverse kleuren kiezen om het vloerkleed c.q. de mat te laten bedrukken. Omdat wij de vloerkleden full-color kunnen bedrukken, kunt u in principe uit het hele kleurenspectrum kiezen. Hierdoor heeft u eindeloos veel mogelijkheden.

Voordelen van een zelfgemaakte vloerkleed

  • Hele goede kwaliteit – Lange levensduur en uitstekende kleuren
  • Sterk geprijsd – Zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding!

  • Bedrukt of onbedrukt – Volgens uw ontwerp of in een effen kleur
  • Antislip – Dankzij een rubberen of pvc-rugzijde
  • Hoogpolig en laagpolig – U kiest de kwaliteit!
  • Vintage vloerkleed? – De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Ook een vloerkleed van A&D Logomat? Kies uit de verschillende kwaliteiten en geef de maat (en het ontwerp) aan ons door. U ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een offerte van ons.

Kwaliteit van goedkope vloerkleden

Mede door het woord ‘goedkope’ zou u kunnen denken dat de kwaliteit van deze vloerkleden niet geweldig kan zijn. Bij verschillende leveranciers is dit inderdaad het geval. Maar niet bij A&D Logomat: wij leveren uitsluitend vloerkleden van heel goede kwaliteit, die een lange levensduur hebben, in uitstekende kleuren.

Hiervoor gebruiken wij onze ‘Logomatten‘ en ‘Effen matten‘ lijnen. U kunt bij beide lijnen kiezen uit 4 verschillende kwaliteiten, die elk hun eigen voordelen hebben. Zo is de ene kwaliteit wasbaar en de andere niet. Ook heeft de ene mat een hogere droog- en schoonloopscore dan de andere. Gebruikt u de mat alleen binnenshuis, dan is die droog- en schoonloopscore voor u niet echt van belang.

Onze effen vloerkleden

Een goedkoop vloerkleed hoeft natuurlijk niet bedrukt te zijn. Wij leveren ook effen vloerkleden in 44 kleuren. Een effen vloerkleed kan door zijn volle kleur verassend mooi in het oog springen. Voor de effen vloerkleden gebruiken wij onze ‘Effen matten’-lijn. Vanuit deze lijn leveren wij vloerkleden in 4 verschillende kwaliteiten.

Verschillende vloerkleden die perfect te combineren zijn met de kussens op de bank

afb. 1 Verschillende vloerkleden die perfect te combineren zijn met de kussens op de bank

Een vloerkleed in de hal op een houten vloer, dat fungeert als rode loper

afb. 2 Een vloerkleed in de hal op een houten vloer, dat fungeert als rode loper

Een extra voordeel: Antislip

Een bijkomend voordeel is dat al onze vloerkleden voorzien zijn van antislip: ze hebben een rubberen of pvc-rugzijde. Dit levert niet iedere leverancier. Zo zijn vloerkleden vanuit de winkel bijna nooit antislip. Op zich is dat vreemd, want antislip zorgt voor een stuk extra veiligheid wanneer u en/of uw bezoekers over het vloerkleed heen lopen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het materiaal van de rugzijde 2 cm rondom de mat te laten lopen als rand. Deze voordelen heeft u niet als u voor een standaard vloerkleed kiest. Wilt u geen rand van 2 cm rondom uw mat? Wij vinden het fijn als u dit duidelijk aangeeft bij het aanvragen van uw offerte.

Hoogpolig vloerkleed of laagpolig?

Bij ons kunt u kiezen voor verschillende hoogpolige vloerkleden, in bedrukte en effen varianten. Onze hoogpolige vloerkleden hebben een hogere pool, maar ze hebben geen loshangende dragen, zoals u dat weleens ziet bij traditionele vloerkleden. Bij de verschillende kwaliteiten kunt u in de productspecificaties de poolhoogte achterhalen. Bij de Logomatten is de ‘pvc’-kwaliteit hoogpolig. Wilt u een hoogpolige effen mat, dan kiest u voor de mat van ‘Effen Pro’-kwaliteit.

Vintage vloerkleden

Met onze vloerkleden zijn uw mogelijkheden eindeloos. Op zoek naar een mooi vintage vloerkleed? Maak zelf een mooi design of download een design naar keuze. Om u een idee te geven van de verschillende mogelijkheden, laten we u graag een aantal voorbeelden zien van vintage vloerkleden in verschillende maten en kwaliteiten. U kunt de vloerkleden zowel thuis gebruiken als in uw winkel of onderneming.

Vintage vloerkleed in een woonkamer

afb. 3 Een vintage vloerkleed in de woonkamer

Een stoer vintage vloerkleed in een grote open ruimte

afb. 4 Een stoer vintage vloerkleed in een grote open ruimte

Een vintage vloerkleed in de hal met bijpassend interieur

afb. 5 Een vintage vloerkleed in de hal met bijpassend interieur

Direct online vintage vloerkleden kopen!

Heeft u de smaak te pakken en kunt u niet wachten om zelf aan de slag te gaan? Download dan een vintage design voor uw vloerkleed en laat dit produceren! Om u alvast op weg te helpen, kunt u starten bij istockphoto.com of shutterstock.com.

Heeft u een mooi ontwerp gevonden? Selecteer dan de gewenste kwaliteit en laat uw vloerkleed zo snel mogelijk produceren!

Deel dit artikel!