Bespaar geld door zelf goedkope vloerkleden te maken. Bijvoorbeeld een vintage design!
Bespaar geld door zelf goedkope vloerkleden te maken. Bijvoorbeeld een vintage design!

Goedkope vloerkleden[ook vintage!]

Goedkope vloerkleden zijn niet makkelijk te vinden en zeker niet met de mooiste designs. Hier en daar is wel eens een vloerkleden outlet maar dat is zoeken naar een speld in een hooiberg.

Bij A&D Logomat kunt u zeker slagen bij uw zoektocht naar goedkope vloerkleden. U kunt namelijk zelf een ontwerp aanleveren waarna wij deze vervolgens produceren. Daarvoor bieden wij verschillende kwaliteiten vloerkleden en kleuren die u kunt kiezen om uw mat mee te bedrukken. Ook kunnen wij full-color bedrukken waardoor in principe uit het gehele kleurenspectrum gekozen kan worden. Hierdoor zijn uw mogelijkheden werkelijk eindeloos.

Voordelen van een zelfgemaakte vloerkleed

  • Hele goede kwaliteit – Lange levensduur en uitstekende kleuren
  • Sterk geprijsd – Zeer sterke prijs / kwaliteit verhouding!
  • Bedrukt of onbedrukt – Uw ontwerp of een effen kleur

  • Antislip – Dankzij een rubberen of PVC rugzijde
  • Hoogpolig en laagpolig – U kiest de kwaliteit!
  • Vintage vloerkleed? – De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Ook een vloerkleed van A&D Logomat? Dan kiest u uit onze verschillende kwaliteiten, geeft de maat (en het ontwerp) aan ons door en wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte.

Kwaliteit van goedkope vloerkleden

Mede door gebruik van het woord ‘goedkope’ zou u kunnen denken dat de kwaliteit ook niet geweldig kan zijn. Vaak is dit het geval bij verschillende leveranciers maar bij A&D Logomat leveren wij niets minder dan hele goede kwaliteit. Wij leveren uitsluitend vloerkleden met een lange levensduur en uitstekende kleuren.

Hiervoor gebruiken wij onze ‘Logomatten‘ en ‘Effen matten‘ lijnen. U kunt bij beide lijnen kiezen uit 4 verschillende kwaliteiten met allemaal zo hun eigen voordelen. De ene kwaliteit is wasbaar en de andere niet. De ene mat heeft een hogere droog- en schoonloopscore dan de andere maar wanneer u de mat enkel voor thuis gebruikt, is de droog- en schoonloopscore voor u niet echt van belang.

Onze effen vloerkleden

Een goedkope vloerkleed hoeft natuurlijk niet bedrukt te zijn. Wij leveren ook effen vloerkleden in 44 kleuren. Een effen vloerkleed kan door zijn volle kleur verassend mooi in het oog springen. Voor de effen vloerkleden gebruiken wij onze ‘Effen matten’ lijn. Deze lijn leveren wij ook in 4 verschillende kwaliteiten.

Goedkope vloerkleden in een woonkamer

afb. 1 Verschillende vloerkleden die perfect passen icm de kussens op de bank

Goedkope vloerkleed rood in een hal

afb. 2 Een vloerkleed in de hal op een houten vloer. Fungeert als een rode loper

Een extra voordeel: Antislip

Een bijkomend voordeel is dat al onze vloerkleden antislip zijn door middel van een rubberen of PVC rugzijde. Iets dat niet iedere leverancier levert en vloerkleden vanuit de winkel zijn bijna nooit antislip. Het geeft een stuk extra veiligheid wanneer u en / of uw bezoekers er overheen lopen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om  het materiaal van de rugzijde 2 cm rondom de mat de laten lopen als rand. Dit zijn voordelen die u bij een standaard vloerkleed niet kunt kiezen. Wilt u geen rand van 2 cm rondom uw mat? Wilt u dat dan duidelijk aangeven bij het opvragen van uw offerte?

Hoogpolig vloerkleed of laagpolig?

Bij ons kunt u kiezen voor verschillende hoogpolige vloerkleden in bedrukte en effen varianten. Onze hoogpolige vloerkleden hebben een hogere pool maar hebben niet de draden loshangen zoals u dat wel eens ziet bij een traditioneel vloerkleed. Bij de verschillende kwaliteiten kunt u in de productspecificaties de poolhoogte achterhalen. Bij de Logomatten is de ‘PVC’ kwaliteit hoogpolig en bij de effen matten is de ‘Effen Pro’ kwaliteit hoogpolig.

Vintage vloerkleden

Met onze vloerkleden zijn uw mogelijkheden eindeloos. Op zoek naar een mooi vintage vloerkleed? Maak zelf een mooi design of download een design. Om u een idee te geven naar de mogelijkheden willen we u graag een aantal voorbeelden laten zien van vintage vloerkleden in verschillende maten en kwaliteiten. U kunt de vloerkleden niet alleen voor thuis gebruiken maar ook in uw winkel of onderneming.

Vintage vloerkleed in een woonkamer

afb. 3 Een vintage vloerkleed in de woonkamer

Een stoere vintage vloerkleed in een grote open ruimte

afb. 4 Een stoere vintage vloerkleed in een grote open ruimte

Een vintage vloerkleed in de hal met bijpassend interieur

afb. 5 Een vintage vloerkleed in de hal met bijpassend interieur

Direct online vintage vloerkleden kopen!

Heeft u de smaak te pakken en kunt u niet wachten om zelf aan de slag te gaan? Download dan een vintage design voor uw vloerkleed en laat deze produceren! Om u alvast op weg te helpen kunt u starten bij istockphoto.com of shutterstock.com.

Heeft u een ontwerp? Selecteer dan een kwaliteit en laat uw mat dan zo snel mogelijk produceren!

Produceer uw design op een Logomat!
Kies direct uw effen mat