Maatwerk voor uw mat mogelijkMatten van kwaliteit
Wij weten wat kwaliteit is!
Altijd een ontwerp voorafMaatwerk mogelijk
Stuur ons een bericht!
Stoffering mogelijkRuime keuze
Wij blijven uitbreiden!
Alle soorten mattenStopt vocht en vuil
Voor een schone vloer!
Speciale vormen mogelijkHoge klanttevredenheid!
5-sterren beoordeling!

Leveren en retourneren

Doorgaans heeft u de bestelling binnen 10 tot 12 werkdagen in huis. Als de levertijd langer is wordt u hierover geïnformeerd. Heeft u de mat sneller nodig? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via mail sales@adlogomat.nl of telefonisch 088 – 888 5050

Als u niet thuis bent wanneer de zending wordt aangeboden zal er een niet-thuis bericht achtergelaten worden door de bezorger. De zending wordt dan de volgende dag opnieuw aangeboden.

Volg onderstaande stappen als u een artikel van A&D logomat terug wilt sturen.

  • Stuur ons het formulier herroepen terug zodat wij kennis hebben van uw intenties. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de producten de producten zonder reden van opgaaf terugsturen. U krijgt van ons een bevestiging op de email waarna u het product terug kunt sturen.

  • Voor het retourneren adviseren wij gebruik te maken van de originele doos. U kunt gebruik maken van een transporteur naar keuze. De kosten zijn voor uw eigen rekening.

  • Na ontvangst van de retourzending en controle van de producten door onze klantenservice ontvangt u een bevestiging per e-mail. Als u de overeenkomst herroept, betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten (naar u ) zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen, of u hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Alle deurmatten op een rij
Klantenservice
Navigeer snel tussen alle gerelateerde pagina's binnen onze klantenservice.
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk contact
Onze medewerkers staan u graag te woord voor al uw vragen.
Stuur een bericht