• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid

Verschillende kwaliteiten lopers van tapijt

Gepersonaliseerde lopers van tapijt. Wij maken deze voor u helemaal op maat.
Voor droge én schone voeten!

Deurmat met logo

Logomat
PVC Lite

VANAF:

72,-

incl. BTW (bij 60 x 90 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar
Hoogte 8,5 mm
Max afm. 200 x 600 cm (B x L)
Deurmat met logo

Logomat
Pro Lite

VANAF:

65,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 7 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Deurmat met logo

Logomat
Pro Green

LEVERTIJD 5 DAGEN!

VANAF:

103,-

incl. BTW (bij 85 x 60 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 10 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Deurmat met logo

Logomat
Pro

MEEST BESTELD

VANAF:

77,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 10 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Deurmat met logo

Logomat
Pro XL

VANAF:

105,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 60º
Hoogte 12/13 mm
Max afm. 240 x 500 cm (B x L)

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Loper tapijt

A&D Logomat beschikt over verschillende soorten tapijt lopers. Onze tapijt lopers zijn te bestellen in verschillende afmetingen, kleuren en kwaliteiten. Hieronder kunt u onze verschillende kwaliteiten vinden waar we prachtige lopers van kunnen maken.

Logomat pro

De Logomat Pro kan geleverd worden als loper van tapijt met professionele kwaliteit. Deze kwaliteit kan maximaal worden geleverd in het formaat 200x700cm. Deze loper kan geleverd worden in wel 66 verschillende kleuren en kan jarenlang worden gebruikt! Deze kwaliteit beschikt ook nog eens over een antislip rubberen rug en kan tot 60 graden worden gewassen!

Logomat Pro Lite

Ook de Logomat Pro Lite kan geleverd worden als tapijt loper van professionele kwaliteit. Deze kwaliteit kan maximaal worden geleverd in het formaat 200x700cm. Het kan geleverd worden in wel 66 verschillende kleuren en kan tevens jarenlang worden gebruikt! Deze kwaliteit beschikt over een antislip rubberen rug, kan tot 60 graden worden gewassen en wordt gezien als het kleinere broertje van de Logomat Pro.

Logo Loper PVC

Ook deze kwaliteit loper wordt gezien als professioneel. De rug wordt gemaakt van pvc, waardoor we deze kwaliteit helaas niet als antislip aan kunnen merken. Deze kwaliteit beschikt ook over 66 verschillende kleuren waardoor er voor u altijd een goede kleur te kiezen is! Deze loper kan geleverd worden tot een maximaal formaat van wel 200x2000cm en is daardoor dus zeer goed te gebruiken als tapijt loper!

Promomat Lite

De Promomat Lite is, zoals de naam al zegt, een mat voor promotionele doeleinden. Deze mat kan full color worden bedrukt en kan tevens geleverd worden in verschillende rolbreedtes. Deze kwaliteit kan geleverd worden tot een maximale lengte van wel 25 meter! Hiermee is de Promomat Lite zeer geschikt als tapijt loper. Deze kwaliteit is enkel beschikbaar zonder rand.

Promomat Standaard

De Promomat Standaard is, net zoals de Promomat Lite, een mat voor promotionele doeleinden. Deze mat kan full color worden bedrukt en kan geleverd worden in verschillende rolbreedtes. Deze kwaliteit kan geleverd worden tot een maximale lengte van wel 25 meter! Hiermee is de Promomat Lite zeer geschikt als tapijt loper. Deze kwaliteit is zowel met als zonder rand beschikbaar.

Promomat Luxe

De Promomat Luxe is onze meest luxe promotionele kwaliteit en is uitermate geschikt voor promotionele doeleinden. Deze mat kan full color worden bedrukt en kan geleverd worden in verschillende rolbreedtes. Ook deze kwaliteit kan geleverd worden tot een maximale lengte van 25 meter! De Promomat Luxe is zowel met als zonder rand beschikbaar.

Gangloper – keukenloper – tapijt loper

Alle kwaliteiten die hierboven beschreven staan kunnen word gebruikt als gangloper, tapijt loper of keukenloper. Indien u wenst dat de mat een droogloopfunctie heeft dan adviseren we de Logomat Pro of Logomat Pro Lite.

Loper van tapijt
Loper voor de trap
Loper gemaakt van een spaghettimat
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
 • Goede kwaliteit

  "Goede kwaliteit"

  Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van A&D Logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.

  vincent groothedde

 • Echt topkwaliteit

  "Echt topkwaliteit"

  Geweldige mat! Echt topkwaliteit.

  Thomas Pessers

 • Met kop en schouders bovenuit!

  "Met kop en schouders bovenuit!"

  Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om er in de toekomst nog eens gebruik van te maken.

  Mier Steevens

 • zeker een aanrader!

  "zeker een aanrader!"

  De Logomatten zien er strak uit en er is door A&D goed meegedacht en geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader!

  Berber Boonstra - Belsimpel