Maatwerk voor uw mat mogelijkMatten van kwaliteit Wij weten wat kwaliteit is!
Altijd een ontwerp voorafMaatwerk mogelijk Stuur ons een bericht!
Stoffering mogelijkRuime keuze Wij blijven uitbreiden!
Alle soorten mattenStopt vocht en vuil Voor een schone vloer!
Speciale vormen mogelijkHoge klanttevredenheid! beoordeeld met 5 sterren!

Over ons

Wij zijn één van de grootste leveranciers van professionele wasbare deurmatten met logo’s in Nederland.
Onze kernactiviteit is het produceren en faciliteren van gepersonaliseerde deurmatten aan bedrijven, winkelketens en franchisebedrijven. Deze deurmatten liggen o.a. in de winkels van Etos, Ici Paris, Trekpleister, De Zuivelhoeve, De Echte Bakker en bij bedrijven, zoals FC Twente, Eset, hotel van der Valk, Rabobank en vele andere.

A&D Logomat is gestart in 2003 en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer servicegericht onderneming binnen de branche, met uitsluitend professionele producten. Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog op de agenda en dat is te zien aan de waardering op Google en Facebook.

De deurmatten van A&D Logomat bieden een toegevoegde waarde voor een schoon en nette uitstraling van uw bedrijf. Wij bieden een breed assortiment deurmatten voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel voor binnen als buiten, professioneel en promotioneel. We bedienen een zeer brede doelgroep. Van detailhandel of beurs tot kantoor, garage of industrieel bedrijf.

Om de dienstverlening compleet te maken, biedt A&D Logomat interessante servicecontracten aan. Uw matten worden dan milieuvriendelijk gereinigd en eventueel gerepareerd of vervangen. Zo is uw bedrijf voor altijd voorzien van een frisse en schone entree. A&D Logomat zorgt voor een betere zichtbaarheid van uw bedrijf.

Bijna al onze producten kunnen voorzien worden van uw bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap. Hierdoor trekt u natuurlijk extra aandacht van het langs lopende publiek. Uw bezoeker krijgt zo direct een goede en degelijke indruk van uw bedrijf. Een goede, eerste indruk kunt u maar één keer maken!

Kies direct uw deurmat
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Stuur een bericht
Whatsapp chat!
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur