Maatwerk voor uw mat mogelijkMatten van kwaliteit
Wij weten wat kwaliteit is!
Altijd een ontwerp voorafMaatwerk mogelijk
Stuur ons een bericht!
Stoffering mogelijkRuime keuze
Wij blijven uitbreiden!
Alle soorten mattenStopt vocht en vuil
Voor een schone vloer!
Speciale vormen mogelijkHoge klanttevredenheid!
5-sterren beoordeling!

Over ons

A&D Logomat is een topleverancier voor (logo)matten. Onze matten liggen in de winkels van Etos, Ici Paris, Trekpleister, Hema, De Echte Bakker en bij bedrijven zoals: FC Twente, Eset, van der Valk, Rabobank en nog veel meer.

A&D Logomat is gestart in 2003 en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer service-gericht bedrijf binnen de branche met uitsluitend producten van de betere kwaliteit. Klanttevredenheid staat bij ons hoog op de agenda.

De matten van A&D LogoMat zijn bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Wij bieden een breed assortiment matten voor de meest uiteenlopende toepassing, zowel voor binnen als buiten. We bedienen een zeer brede doelgroep. Van detailhandel of beurs tot kantoor, garage of industrieel bedrijf.

Om de dienstverlening compleet te maken, biedt A&D LogoMat interessante servicecontracten aan. Uw matten worden dan milieuvriendelijk gereinigd en eventueel gerepareerd of vervangen. Zo is uw bedrijf voor altijd voorzien van een frisse en schone entree. A&D Logomat zorgt voor een betere zichtbaarheid van uw bedrijf.

Bijna al onze producten kunnen voorzien worden van uw bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap. Hierdoor trekt u natuurlijk extra aandacht van het langslopende publiek. Uw bezoeker krijgt direct een goede en degelijke indruk van uw bedrijf. Immers een goede, eerste indruk kunt u maar één keer maken!

Kies direct uw deurmat
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers staan u graag te woord wanneer u meer wil weten over onze matten.
Stuur een bericht
Whatsapp chat!
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
Alle deurmatten op een rij
Alle deurmatten
Navigeer snel tussen al onze verschillende kwaliteiten matten.