Professionele deurmat 3 cent
Professionele deurmat

Een professionele deurmat met logo voor maar drie cent per dag

Hoe kan dat? Een professionele deurmat met logo voor maar drie cent per dag.

Het is een misvatting dat professionele producten altijd duur zijn. Er dient natuurlijk niet alleen naar de prijs gekeken te worden maar ook naar de levensduur. Bij het maken van de rekensom kom je erachter dat onze professionele deurmatten nog geen eens drie cent per dag kosten.

Standaard deurmatten voor thuis zijn in alle vormen en maten te verkrijgen. Deze deurmatten zijn onder andere te koop bij de plaatselijke bouwmarkt of tuincentra. Afhankelijk van de kwaliteit van de deurmat bedraagt de prijs tussen €20,- en € 80,- Dit is voor particulieren een acceptabel bedrag voor een goed product. Soms zijn er echter speciale acties waarbij een standaard deurmat voor enkele euro’s wordt aangeboden.

Als het u niet uit maakt wat de kwaliteit en het formaat zijn van het product dat u aanschaft, dan zijn deze matten een goede oplossing. Waarom meer betalen als het niet nodig is, toch?

Deurmatten van A&D Logomat zijn van professionele kwaliteit en niet te vergelijken met deurmatten die in de winkel te koop zijn. De deurmatten van A&D Logomat kunnen op maat gemaakt worden en hebben een 100% rubberen antislip rug waardoor de deurmat ook wasbaar is tot 60 graden. Grote wasserijen gebruiken deze professionele mat. De kosten voor deze deurmat ligt daarom veel hoger dan een standaard deurmat welke te koop is in de winkel.

Professionele deurmatten zijn duurzaam

Onze deurmatten zijn dus veel duurder, maar ook veel duurzamer. De matten zijn zo sterk dat we 5 jaar garantie bieden op onze deurmatten. De garantie op de deurmatten kunnen we ook bieden bij intensief gebruik, mits de mat natuurlijk goed onderhouden wordt. Zo hebben we klanten die al 12 jaar dezelfde mat hebben liggen voor de winkel. Indien je een goede deurmat zoekt dan ben je bij A&D Logomat altijd aan het juiste adres.

3 cent per dag

Als we de kosten per dag uitrekenen dan kom je voor een deurmat in het formaat 150×85 cm uit op 3 cent per dag. Drie cent is niet veel voor een kwalitatief duurzame mat op maat met het eigen bedrijfslogo. Met een logomat kunt u zich onderscheiden van de rest van de winkels in de straat.

Professionele deurmat met logo

afb. 1 voorbeelden van professionele deurmatten met logo Techniek Service Oost, Taco Mundo, LH Stimulans 

Portfolio professionele deurmat

Kijk in ons portfolio voor inspiratie naar professionele deurmatten of ga naar de productpagina voor de Logomat Pro.Voor de particuliere markt hebben we andere kwalitatieve oplossingen. Deze matten zijn ook wasbaar, maar zijn minder sterk. U kunt kiezen uit unieke voorbeelden welke we voor u ontworpen hebben of voor een geheel eigen design.
Kijk op onze webshop naar verschillende voorbeelden.

Logomat Pro OZEBI Utrecht

afb. 3 Logomat Pro Snooker en pool OZEBI in Utrecht 

Logomat embleem luchtmacht

afb. 3 Logomat van het embleem van de Nederlandse Luchtmacht

Deel dit artikel!