• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid
Promomat Lite

Promomat
Lite

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 6,5 mm
Max afm. 190 x 762 cm (B x L)
Promomat Standaard

Promomat
Standaard

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 6,5 mm
Max afm. 190 x 762 cm (B x L)
Promomat Luxe

Promomat
Luxe

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 8 mm
Max afm. 180 x 762 cm (B x L)

Promotionele vloermatten

A&D Logomat levert vele promotionele vloermatten tegen de scherpste prijs. We beschikken over wasbare vloermatten ten behoeve van langdurige, promotionele doeleinden van een zware projectkwaliteit en ook goedkope, lichte vloermatten ten behoeve van relatiegeschenken of actiematig voor (meerdaagse) evenementen. Deze promotiepagina richt zich op de lichte, goedkope promotiekwaliteit. Voor de zware projectkwaliteit promotievloermatten raden we de Logomat pro Lite en de Fotomat Pro aan.

Met onze drie promotionele producten; Promomat Lite, Promomat Standaard en Promomat Luxe is het zelfs mogelijk om goedkope gepersonaliseerde vloermatten per stuk te bestellen. Voorheen was een goedkope promotionele mat alleen te bestellen bij afname van zeer grotere aantallen. Echter door een geheel nieuw, geautomatiseerd en digitaal productieproces is het nu mogelijk om kleine aantallen zelfs vanaf 1 stuk tegen zeer lage prijzen aan te bieden. We kunnen ondanks de al lage prijs bij afname van één stuk een mooie staffel korting aanbieden bij grotere aantallen vanaf 50 vierkante meter.

Printtechniek

De vloermatten worden fullcolour tot in de kern van de garens geprint met een speciale hoogwaardige vloerenprinter. Het materiaal van de vloermatten is voor promotioneel gebruik, maar het productieproces is zeer modern en hoogwaardig met een fantastisch printresultaat als gevolg. De print is fullcolour op basis van de kleurinstellingen van Adobe RGB (1998). Kleuren kunnen licht afwijken van hetgeen je op het beeldscherm ziet aangezien de printoppervlakte met daarbij ook de lichtinval bepalend is van hoe de kleur zichtbaar is.

Aanleverspecificaties

Designs dienen aangeleverd te worden volgens de aanleverspecificaties om het proces soepel te laten verlopen. Voor de standaard formaten hebben we werktekeningen beschikbaar om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Indien u de designs niet volgens de specificaties kunt aanleveren dan kunnen wij dit tegen een vergoeding van € 50,00 per design voor u verzorgen.

Snijmachine

De drie promotionele kwaliteiten kunnen geleverd worden in formaten tot 200×300 cm. Standaard zijn de promotiematten rechthoekig. Het is echter mogelijk om binnen dit formaat elk gewenste vorm te bestellen. De promotiematten worden aan de hand van het aangeleverde designs machinaal gesneden. Hierdoor kunnen we heel secuur snijden en waarborgen dat alle matten even groot zijn. Eenvoudige vormen zoals ovaal, diamantstructuur of cirkels maar ook complexe figuren zoals lettercontouren zijn mogelijk.

De 3 lichte promotionele kernproducten van A&D Logomat

Promomat Lite

De Promomat Lite is de meest eenvoudige promotionele vloermat die we hebben en is daarmee ook de goedkoopste promotionele vloermat waarover we beschikken. Deze mat heeft een zachte zwarte gelrug met rasters voor een antislip werking. Deze mat kan enkel geleverd worden zonder rand.

Voor meer informatie over deze kwaliteit kunt u de pagina Promomat Lite bezoeken.

Promomat Standaard

De Promomat Standaard beschikt over dezelfde bovenlaag als de Promomat Lite. Echter beschikt de Promomat Standaard over een antislip vinyl onderlaag. Daarnaast is dit product zowel met als zonder rand leverbaar.

Voor meer informatie over deze kwaliteit kunt u de pagina Promomat Standaard bezoeken.

Promomat Luxe

De Promomat Luxe is onze beste promotionele mat. Deze promomat heeft als meerwaarde dat deze vocht absorbeert en daarmee kan fungeren als droogloopmat. Deze mat is daarom ook goed te gebruiken bij de entree. Tevens is dit product wasbaar tot 30 graden. De Promomat Luxe is leverbaar met rand of zonder rand.

Voor meer informatie over deze kwaliteit kunt u de pagina Promomat Luxe bezoeken.

Sparta Shop Promomat standaard

afb. 1 Sparta Store promotionele Logomat Promomat standaard met rand.

Toepassingen promotiematten

 • Gebruik voor acties om een product of evenement onder de aandacht te brengen
 • Lopers bij evenementen met sponsor bedrukking
 • Beurstapijt als vloerreclame op beurzen
 • Het onder de aandacht brengen van een product of merk bij de kassa.
 • Het kenbaar maken van een boodschap zoals gevaar of afstand houden.
 • Route-aanduiding
 • Relatiegeschenken
 • Weggevertjes

Deurmatten zijn er om de vloer te bekleden en om vuil en vocht op te nemen. Steeds meer zie je dat deze deurmatten naast de functionele eigenschap zoals vuil en vocht opname ook gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

Deurmatten zijn er in alle vormen en maten en met onze promotionele kwaliteiten kunnen we erg veel voor u betekenen wanneer het gaat om toepassingen voor beurzen of kortstondige evenementen. Het is mogelijk om de matten te leveren in verschillende vormen door het schoonsnijden van matten.

Professionele kwaliteit

We beschikken over verschillende matten met elk hun eigen unieke eigenschappen. Wenst u geen promotionele kwaliteit, maar een echte deurmat van professionele kwaliteit die vuil en vocht opneemt dan kunnen wij u deze ook leveren. Deze matten zijn wasbaar tot 60 graden en beschikken over een antislip rubberen rug.

Wanneer u op zoek bent naar een professionele mat dan beschikken wij over meerdere kwaliteiten, zowel met als zonder logo te leveren.

Om te achterhalen welke kwaliteit voor u het meest geschikt is kunt u gebruik maken van onze deurmat selectietool, die te vinden is op onze homepage!

Mogelijkheden met betrekking tot grotere afnames

Zoals hierboven al vermeld staat, zijn wij de vaste partner van verschillende formules. Hierdoor hebben we ook ervaring in het leveren van grotere aantallen. Het is bij ons mogelijk om per stuk te bestellen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om 10, 50, 100 of meer stuks in een keer af te nemen.

Het is mogelijk om grotere afnames te doen die allemaal dezelfde afmeting en hetzelfde design hebben, maar het is ook mogelijk om hetzelfde design terug te laten komen op droogloopmatten met logo van verschillende groottes.

Ook is het mogelijk dat iedere mat een ander design heeft.

Kan ik in plaats van een professionele mat ook een promotionele mat bestellen?

Jazeker kan dat!
Wij beschikken over drie promotionele kwaliteiten, namelijk de Promomat Lite, Promomat Standaard en de Promomat Luxe. Deze matten zijn van een wat mindere kwaliteit dan de professionele matten die wij aanbieden, maar kunnen uitstekend worden gebruikt wanneer ze voor promotionele doeleinden zijn bedoeld. Echter kunnen deze matten wel langer dan een aantal weken worden gebruikt! We kunnen deze kwaliteiten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden vanaf afnames vanaf 50 vierkante meter.

Promotionele logomatten showroom A&D logomat

afb. 2 Showroom A&D logomat met verschillende Promotionele vloermatten

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur

Andere soorten deurmatten zonder tekst, ontwerp of logo

Onderstaande matten kunnen (ook) zonder logo worden besteld
met de juiste maat en in diverse kleuren.

Spaghettimat
(met logo)

Spaghettimat (met logo)


VANAF:
104,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie spaghettimat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 31 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Gedetailleerd design


Borstelmat
(met logo)

Borstelmat (met logo)


VANAF:
104,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie borstelmat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 16 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Eenvoudig design


Onze deurmatten liggen o.a. bij:

 • Uitstekend meedenkend personeel

  "Uitstekend meedenkend personeel"

  Zeer tevreden over onze logomat. Top kwaliteit en uitstekend meedenkend personeel. Complimenten!

  Paul Tekce

 • Goede service

  "Goede service"

  Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen. Er werd goed advies gegeven welke kleuren het beste op de mat zouden passen.

  Rampie

 • Met kop en schouders bovenuit!

  "Met kop en schouders bovenuit!"

  Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om er in de toekomst nog eens gebruik van te maken.

  Mier Steevens

 • Fijn contact

  "Fijn contact"

  Super mat. Prima service, fijn contact. Heel blij mee. Met de prijs ook.

  Ingrid Klumper