Maatwerk voor uw mat mogelijk Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Altijd een ontwerp vooraf Snelle communicatie
Via telefoon en e-mail
Stoffering mogelijk Breed assortiment
Kwaliteit staat voorop!
Alle soorten matten Maatwerk
Formaat, kleur en vorm
Speciale vormen mogelijk Hoge klanttevredenheid!
Door goede service!
Promomat Lite

Promomat
Lite

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 6,5 mm
Max afm. 190 x 230 cm (B x L)
Offerte aanvragen
Promomat Standaard

Promomat
Standaard

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 6,5 mm
Max afm. 185 x 230 cm (B x L)
Offerte aanvragen
Promomat Luxe

Promomat
Luxe

VANAF:

Prijs op aanvraag

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar tot 30º
Hoogte 8 mm
Max afm. 185 x 230 cm (B x L)
Offerte aanvragen

Promotionele vloermatten

A&D Logomat levert vele promotionele vloermatten tegen de scherpste prijs. We beschikken over wasbare vloermatten ten behoeve van langdurige, promotionele doeleinden van een zware projectkwaliteit en ook goedkope, lichte vloermatten ten behoeve van relatiegeschenken of actiematig voor (meerdaagse) evenementen. Deze promotiepagina richt zich op de lichte, goedkope promotiekwaliteit. Voor de zware projectkwaliteit promotievloermatten raden we de Logomat pro Lite en de Fotomat Pro aan.

Met onze drie promotionele producten; Promomat Lite, Promomat Standaard en Promomat Luxe is het zelfs mogelijk om goedkope gepersonaliseerde vloermatten per stuk te bestellen. Voorheen was een goedkope promotionele mat alleen te bestellen bij afname van zeer grotere aantallen. Echter door een geheel nieuw, geautomatiseerd en digitaal productieproces is het nu mogelijk om kleine aantallen zelfs vanaf 1 stuk tegen zeer lage prijzen aan te bieden. We kunnen ondanks de al lage prijs bij afname van één stuk een mooie staffel korting aanbieden bij grotere aantallen vanaf 50 vierkante meter.

Printtechniek

De vloermatten worden fullcolour tot in de kern van de garens geprint met een speciale hoogwaardige vloerenprinter. Het materiaal van de vloermatten is voor promotioneel gebruik, maar het productieproces is zeer modern en hoogwaardig met een fantastisch printresultaat als gevolg. De print is fullcolour op basis van de kleurinstellingen van Adobe RGB (1998). Kleuren kunnen licht afwijken van hetgeen je op het beeldscherm ziet aangezien de printoppervlakte met daarbij ook de lichtinval bepalend is van hoe de kleur zichtbaar is.

Aanleverspecificaties

Designs dienen aangeleverd te worden volgens de aanleverspecificaties om het proces soepel te laten verlopen. Voor de standaard formaten hebben we werktekeningen beschikbaar om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Indien u de designs niet volgens de specificaties kunt aanleveren dan kunnen wij dit tegen een vergoeding van € 50,00 per design voor u verzorgen.

Snijmachine

De drie promotionele kwaliteiten kunnen geleverd worden in formaten tot 200×300 cm. Standaard zijn de promotiematten rechthoekig. Het is echter mogelijk om binnen dit formaat elk gewenste vorm te bestellen. De promotiematten worden aan de hand van het aangeleverde designs machinaal gesneden. Hierdoor kunnen we heel secuur snijden en waarborgen dat alle matten even groot zijn. Eenvoudige vormen zoals ovaal, diamantstructuur of cirkels maar ook complexe figuren zoals lettercontouren zijn mogelijk.

De 3 lichte promotionele kernproducten van A&D Logomat

Promomat Lite

De Promomat Lite is de meest eenvoudige promotionele vloermat die we hebben en is daarmee ook de goedkoopste promotionele vloermat waarover we beschikken. Deze mat heeft een zachte zwarte gelrug met rasters voor een antislip werking. Deze mat kan enkel geleverd worden zonder rand.

Voor meer informatie over deze kwaliteit kunt u de pagina Promomat Lite bezoeken.

Promomat Standaard

De Promomat Standaard beschikt over dezelfde bovenlaag als de Promomat Lite. Echter beschikt de Promomat Standaard over een antislip vinyl onderlaag. Daarnaast is dit product zowel met als zonder rand leverbaar.

Voor meer informatie over deze kwaliteit kunt u de pagina Promomat Standaard bezoeken.

Promomat Luxe

De Promomat Luxe is onze beste promotionele mat. Deze promomat heeft als meerwaarde dat deze vocht absorbeert en daarmee kan fungeren als droogloopmat. Deze mat is daarom ook goed te gebruiken bij de entree. Tevens is dit product wasbaar tot 30 graden. De Promomat Luxe is leverbaar met rand of zonder rand.

Voor meer informatie over deze kwaliteit kunt u de pagina Promomat Luxe bezoeken.

Sparta Shop Promomat standaard

afb. 1 Sparta Store promotionele Logomat Promomat standaard met rand.

Toepassingen promotiematten

 • Gebruik voor acties om een product of evenement onder de aandacht te brengen
 • Lopers bij evenementen met sponsor bedrukking
 • Vloerreclame in een winkel of op de beurs
 • Het onder de aandacht brengen van een product of merk bij de kassa.
 • Het kenbaar maken van een boodschap zoals gevaar of afstand houden.
 • Route-aanduiding
 • Relatiegeschenken
 • Weggevertjes

Deurmatten zijn er om de vloer te bekleden en om vuil en vocht op te nemen. Steeds meer zie je dat deze deurmatten naast de functionele eigenschap zoals vuil en vocht opname ook gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

Deurmatten zijn er in alle vormen en maten en met onze promotionele kwaliteiten kunnen we erg veel voor u betekenen wanneer het gaat om toepassingen voor beurzen of kortstondige evenementen. Het is mogelijk om de matten te leveren in verschillende vormen door het schoonsnijden van matten.

Professionele kwaliteit

We beschikken over verschillende matten met elk hun eigen unieke eigenschappen. Wenst u geen promotionele kwaliteit, maar een echte deurmat van professionele kwaliteit die vuil en vocht opneemt dan kunnen wij u deze ook leveren. Deze matten zijn wasbaar tot 60 graden en beschikken over een antislip rubberen rug.

Wanneer u op zoek bent naar een professionele mat dan beschikken wij over meerdere kwaliteiten, zowel met als zonder logo te leveren.

Om te achterhalen welke kwaliteit voor u het meest geschikt is kunt u gebruik maken van onze deurmat selectietool, die te vinden is op onze homepage!

Mogelijkheden met betrekking tot grotere afnames

Zoals hierboven al vermeld staat, zijn wij de vaste partner van verschillende formules. Hierdoor hebben we ook ervaring in het leveren van grotere aantallen. Het is bij ons mogelijk om per stuk te bestellen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om 10, 50, 100 of meer stuks in een keer af te nemen.

Het is mogelijk om grotere afnames te doen die allemaal dezelfde afmeting en hetzelfde design hebben, maar het is ook mogelijk om hetzelfde design terug te laten komen op droogloopmatten met logo van verschillende groottes.

Ook is het mogelijk dat iedere mat een ander design heeft.

Kan ik in plaats van een professionele mat ook een promotionele mat bestellen?

Jazeker kan dat!
Wij beschikken over drie promotionele kwaliteiten, namelijk de Promomat Lite, Promomat Standaard en de Promomat Luxe. Deze matten zijn van een wat mindere kwaliteit dan de professionele matten die wij aanbieden, maar kunnen uitstekend worden gebruikt wanneer ze voor promotionele doeleinden zijn bedoeld. Echter kunnen deze matten wel langer dan een aantal weken worden gebruikt! We kunnen deze kwaliteiten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden vanaf afnames vanaf 50 vierkante meter.

Promotionele logomatten showroom A&D logomat

afb. 2 Showroom A&D logomat met verschillende Promotionele vloermatten

Kies uw kwaliteit promotionele deurmat
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Stuur een bericht
Whatsapp chat!
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur

Andere soorten deurmatten zonder tekst, ontwerp of logo

Onderstaande matten kunnen (ook) zonder logo worden besteld
met de juiste maat en in diverse kleuren.

Spaghettimat
(met logo)

Spaghettimat (met logo)


VANAF:
74,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie spaghettimat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 31 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Gedetailleerd design

Naar stap 2


Borstelmat
(met logo)

Borstelmat (met logo)


VANAF:
79,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie borstelmat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 16 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Eenvoudig design

Naar stap 2


Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Op dinsdagmiddag bestelde ik een deurmat bij Logomat zonder gekeken te hebben naar de levertijd. Ik heb toen telefonisch contact met ze gehad en ze beloofden dat de mat dezelfde dag nog verstuurd zou worden. De volgende ochtend om half 10 werd de mat al bezorgd. Wat een super goede service en ook de mat ziet er heel mooi uit. De volgende bestelling doe ik zeker weer bij A&D Logomat!
Facebook reviewPeter Dirksen, Facebook Review
Mat was een cadeautje voor iemand. Ze is zeer blij met de mat! Goede kwaliteit en bij het regelen een goede service!
Facebook reviewMireille Bathoorn, Facebook Review
Zeer tevreden! Vriendelijk contact en snelle service.

Facebook reviewAdmira Softic, Facebook Review
Al heel wat jaren laten we onze bekende kreet “wij rollen voor u de rode loper uit” bij A&D logomat onze entreemat maken. Natuurlijk zijn ze na een paar jaar aan vervanging toe maar ze geven een goede service voor een correcte prijs. Ze zijn ook nog eens aardig! Goeie lui uit Twente.

Facebook reviewWalle Tempelman, Facebook Review
De logomatten zien er strak uit en er is door A&D goed meegedacht en geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader! -Belsimpel
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBerber Boonstra, Google Review
Deurmat met logo ziet er superstrak uit en ook de communicatie om aan onze wensen tegemoet te komen was uitstekend.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTwan Salimans, Google Review
De geleverde droogloopmatten (2) in zwart werd door ze voorzien van een automerklogo en uitgevoerd in prachtige warme kleuren.

Ben er blij mee!! Een aanrader deze firma!

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPeter van der Veen, Google Review
Ik heb voor mijn kapsalon een mat besteld met mijn logo erop, super blij mee. Het is heel mooi geworden!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBarbershop& Kapsalon Kamal, Google Review
Super mat. Prima service, fijn contact. Heel blij mee. Met de prijs ook.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsIngrid Klumper, Google Review
Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsToerisme Rijssen-Holten, Google Review
Meerdere borstelmatten gekocht. GROTE voordeel t.o.v. Hornbach etc. is dat de borstelmat bij A&D Logomat 90 cm breed zijn, en dit is de standaard breedte van buitendeuren in nieuwbouw. De borstelmatten van Hornbach etc. kosten hetzelfde of zelfs meer, maar zijn 10 cm smaller! Ook binnenmatten besteld. Doen perfect hun werk en zijn mooi op maat.

Zeer tevreden over de levering/service/advies/prijs van alle matten die ik heb besteld.

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarc Wouters, Google Review
Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) maar ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om in de toekomst nog eens gebruik te maken…
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMier Steevens, Google Review
Geweldige mat! Echt topkwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsThomas Pessers, Google Review
Blij met de mat! Bedankt
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArthur Verwoerd, Google Review
Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld. We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken. Hij is prachtig geworden! Geweldige service!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsOna Pots, Google Review
Topkwaliteit, mooie kleuren op de mat. Keurige prijzen. Alleen levertijd zou iets sneller mogen, maar dat is geen noemenswaardig probleem.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrans Slot, Google Review
Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kledingwinkel nog een bedrukte logomat kon krijgen. Ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. Er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. Dit was niet nodig want het is A&D Logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. Topservice en de mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice. -The Mancave Nijverdal
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrandon Prinssen, Google Review
Onze logomat is binnen ziet er super uit. Bedankt A&D Logomat team ???
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJohannes Kangus, Google Review
Mat ziet er keurig uit, inmiddels is de tweede binnen. Keurige afhandeling, precies geleverd op genoemde tijdstip. Al met al zeer tevreden.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews R. van der Veer, Google Review
A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsStephano Linger, Google Review
Stomerij van Boordt in Driebergen heeft een Logomat en die is al heel lang heel mooi, we zijn er blij mee.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJoke Hald, Google Review
Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen. Er werd goed advies gegeven welke kleuren het beste op de mat zouden passen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsRampie, Google Review
Prima en snelle afhandeling. Mooie mat.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsSimson Tapijt, Google Review
Perfect geholpen en een snelle levering. De mat is zo geworden zoals wij het graag willen zien.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrank Nijhuis, Google Review
Goede communicatie en mooie mat geleverd. Dankjewel!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMcali01, Google Review
Correcte levering, geen moeite teveel.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArnold Labohm, Google Review
Prachtige entree! Goed ingeschat op afstand! Kleur en materiaal is top!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsKirstin Poort, Google Review
Snelle nette levering. Mat van goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTjah Dinge, Google Review
Prima service! Goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews Sylvia Pauw, Google Review
Zeer tevreden over onze logomat. Top kwaliteit en uitstekend meedenkend personeel. Complimenten!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPaul Tekce, Google Review
Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van A&D Logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviewsvincent groothedde, Google Review
Keurig geregeld en zelfs de mat erin gesneden. Ik zeg topservice.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrian Hudepol, Google Review
Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews HY Mirza, Google Review
prima contact en prima service.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarije Heidi, Google Review