Maatwerk voor uw mat mogelijk Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Altijd een ontwerp vooraf Snelle communicatie
Via telefoon en e-mail
Stoffering mogelijk Breed assortiment
Kwaliteit staat voorop!
Alle soorten matten Maatwerk
Formaat, kleur en vorm
Speciale vormen mogelijk Hoge klanttevredenheid!
Door goede service!

Welke deurmat past het beste bij u?

Wij hebben veel verschillende soorten schoonloopmatten en droogloopmatten in ons assortiment. Geen enkele deurmat is hetzelfde en elke deurmat heeft dan ook zijn eigen, sterke punten. Voor u is het belangrijk om te weten waar u op moet letten, als u een deurmat kiest. Met onze deurmat selectie tool ziet u aan de hand van een aantal vragen direct welke deurmat het meest geschikt is voor uw situatie.

Ga naar de deurmat selectietool
ADmat Borstelmat 90 x 60 cm

ADmat Borstelmat

VANAF:

98,-

incl. BTW (90 x 60 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk nvt
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 22 mm
Max afm. 90 x 60 cm (B x L)
Direct bestellen
Borstelmat zonder logo

Borstelmat
Standaard

VANAF:

184,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk nvt
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 22 mm
Max afm. 370 x 400 cm (B x L)
Direct bestellen
Borstelmat met logo

Borstelmat
met logo

VANAF:

413,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 22 mm
Max afm. 370 x 400 cm (B x L)
Direct bestellen

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Borstelmat

Een borstelmat is een zeer degelijke en sterke, professionele deurmat die vooral buiten wordt gebruikt. Wij hebben een professionele variant borstelmat, die op maat gemaakt kan worden. Daarnaast hebben wij een consumentenvariant met een standaardformaat van 90×60 cm, voorzien van een aanloopprofiel.

Beide varianten hebben een erg goede schoonloopfunctie, waardoor het meeste vuil dan ook buiten blijft wanneer bezoekers over uw borstelmat lopen. De borstelmat maakt onderdeel uit van de schoonloopmatten. Op de pagina schoonloopmat zijn alternatieve schoonloopmatten te vinden.

De borstelmat is bedoeld om langdurig op zijn plek te blijven liggen en kan zelfs als antislip worden aangemerkt! Door zijn gewicht van ongeveer 18 kilo per vierkante meter blijft deze mat uitstekend op zijn plek liggen. Daarnaast is de borstelmat leverbaar in wel 16 verschillende basiskleuren en te personaliseren met uw eigen logo, tekst of ontwerp!

De voordelen

  • Sterk geprijsd – Zeer sterke prijs/kwaliteitverhouding!
  • Stopt vooral vuil – Bescherm uw vloer!

  • Professionele uitstraling – Oersterk!

  • Eenvoudig te reinigen – Door middel van een hogedrukreiniger.

  • Door weer en wind – Daar zijn deze matten voor gemaakt!

De borstelmat voor buiten en binnen

De borstelmat is normaliter een entreemat die buiten gebruikt wordt. We zien echter dat deze mat met enige regelmaat ook binnen wordt gebruikt. Dit komt vaak voor in grote winkels, bedrijven en kantoren. De borstelmat heeft een professionele uitstraling en verwijdert effectief het vuil, zand en modder van de schoenzolen van uw bezoekers. De mat is zeer weerbestendig en kan zowel op de vloer als verzonken in de vloer worden gelegd.

Geregeld zien we dat een borstelmat samen met een droogloopmat wordt aangeschaft. De borstelmat wordt dan buiten voor het pand gelegd, zodat bezoekers hun zolen kunnen schoonlopen. Binnen wordt er dan gekozen voor een goede droogloopmat, die vocht vasthoudt, zodat de vloer droog kan blijven. Deze droogloopmatten zijn te leveren zonder logo in een volle, effen kleur of met logo in meerdere kleuren. Wanneer u een logo op een droogloopmat wenst, zijn de Logomat Pro, Logomat Pro Lite, Logomat Pro Green of Logomat Pro XL uitstekende opties.

Borstelmat op maat van Euromaster verzonken / in een put geplaatst

afb. 1 Borstelmat op maat van Euromaster verzonken / in een put gelegd

Borstelmat op maat laten maken

Onze borstelmatten kunnen op de millimeter nauwkeurig op maat worden gemaakt. Dit geldt voor zowel de borstelmat zonder logo als voor de borstelmat met logo. Door het aanleveren van tekeningen of een mal kunnen delen en rondingen uit de mat gezaagd worden, zodat de borstelmat perfect past in het werk.

Onze borstelmat zonder logo en onze borstelmat met logo hebben beide dezelfde kwaliteit. Het verschil tussen deze twee entreematten is dat onze borstelmatten mét logo gepersonaliseerd kunnen worden. We kunnen elk ‘plukje’ inkleuren met één van onze standaardkleuren. De plukjes borstels zijn 5 mm van elkaar verwijderd. Het heeft onze voorkeur om twee plukjes per lijn (2 centimeter) in te kleuren voor een goede zichtbaarheid van het logo. Hierdoor zijn gedetailleerde afbeeldingen niet geschikt op de borstelmat. Voor een goede leesbaarheid van de tekst op een borstelmat adviseren wij om een minimale breedte te hanteren van 10 cm per letter. Hoe groter de mat, hoe meer detail we in het design kunnen verwerken.

Het detail van het gewenste design op de borstelmat is tamelijk eenvoudig. Desondanks is het goed mogelijk om uw logo, tekst of ontwerp terug te laten komen op de borstelmat. We kunnen maximaal 4 standaardkleuren verwerken in een borstelmat met logo.
Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien van de mogelijkheden met betrekking tot een borstelmat met logo. Wij hebben al menig borstelmat mogen leveren aan bedrijven, die jarenlang profijt hebben van hun aankoop.

Borstelmat met logo van Esso

afb. 2 Borstelmat met logo van Esso

Open structuur

De borstelmat wordt gemaakt door rijen borstels in pvc-latjes.De borstelmat is een zeer goede schoonloopmat, die ideaal is voor buitengebruik. De borstelharen passen zich bij elke stap aan, om vuil, zand of sneeuw van de schoenzolen te schrapen. Extreem duurzaam en heavy duty, blijft op zijn plaats en verschuift niet.

Doordat de rijen borstels en latten van pvc niet direct aan elkaar bevestigd zijn – maar er kleine kieren tussen gelaten zijn – kan het vuil dat van de zolen afgelopen wordt, door de borstelmat heen vallen. Dit betekent voor u dat de borstelmat minder snel zichtbaar vies wordt. De borstelmat kan daardoor waarschijnlijk ook minder vaak gereinigd worden dan u zou denken.

Het detail van een ontwerp op een borstelmat

afb. 3 Het detail van een ontwerp op een borstelmat

Afmetingen

Uw borstelmat kan in principe gemaakt worden in elk gewenst formaat. Er moet echter wel rekening worden gehouden met het gewicht van de borstelmat. Aangezien de borstelmat plusminus 18 kg per vierkante meter weegt, leveren wij de borstelmatten niet veel groter dan 4,5 vierkante meter per stuk aan.

Dit betekent natuurlijk niet dat u geen grotere borstelmat af kunt nemen! Wanneer u een borstelmat wenst die groter is dan 4,5 vierkante meter, kunt u er voor kiezen om meerdere matten naast elkaar te plaatsen. Hier ziet u (bijna) niets van en hiermee houden we de matten beter vervoerbaar.

Dit betekent ook dat u de matten op kunt rollen, mee kunt nemen en elders neer kunt leggen wanneer u gaat verhuizen. Of wanneer u de borstelmat(ten) bij een andere entree zou willen plaatsen.

Aanloopprofiel

Het is mogelijk om tegen een kleine meerprijs een aanloopprofiel aan uw borstelmat te (laten) monteren. Door dit aanloopprofiel blijft uw entree beter rolstoeltoegankelijk en kunnen mensen die achter een rollator lopen, ook beter binnenkomen. Daarnaast staat een aanloopprofiel voor uw borstelmat natuurlijk ook gewoon erg mooi!

Reinigen van uw Borstelmat

Een groot voordeel van de borstelmat heeft te maken met het reinigen van de mat. U hoeft dit niet te laten doen door een erkend bedrijf, maar u kunt dit zelf doen met een hogedrukreiniger. Het vuil is eenvoudig weg te spuiten en de mat ziet er weer keurig uit. Wij adviseren u de waterdruk niet te hoog te zetten, omdat u dan de mat dan kunt beschadigen.

Zeer lange levensduur

Door de kwaliteit van de borstelmat, kunt u rekenen op een zeer lange levensduur. De mat behoudt zeer lange tijd zijn schraapfunctie en de kleuren blijven mooi. Het komt vaker voor dat een borstelmat wordt vernieuwd in verband met een update van het logo, ontwerp of tekst dan wegens slijtage.

Kleuren

Zoals eerder vermeld, kan de borstelmat geleverd worden in 16 verschillende kleuren.
De meeste bedrijven kiezen ervoor om de ‘achtergrondkleur’ van de borstelmat zwart te maken en om eventueel een logo in kleur op de mat erbij te laten maken.

Wij adviseren niet om de ‘achtergrondkleur’ van de mat in een lichte kleur af te nemen, omdat dit sneller zichtbaar vies zal worden.

De kleuren die mogelijk zijn bij uw borstelmat vindt u op onze kleuren-pagina

ADmat Borstelmat

De ADmat Borstelmat is een standaardformaat deurmat voor thuis. Steeds vaker zien we dat particulieren ook een goede entreemat bij de voor- en achterdeur wensen. Hiervoor is de ADmat Borstelmat uitermate geschikt!

De ADmat Borstelmat is van professionele kwaliteit en ook uitermate geschikt voor thuisgebruik!
Onze ADmat Borstelmat heeft – in tegenstelling tot de ADmat Borstelmat die veel andere bedrijven verkopen – een afmeting van 90 centimeter breed en 60 centimeter diep! Deze mat is dus ook uitermate geschikt voor nieuwbouwhuizen, die deuren van 93cm breed hebben!

Veel andere bedrijven verkopen de ADmat Borstelmat met een afmeting van 80 x 50. Wij hebben de ADmat Borstelmat in het formaat 90 x 60 op voorraad en deze is zowel leverbaar in zwart als in bruin!

Wij krijgen 5 sterren!

Tevreden klanten, daar doen we het voor! Onze klanten waarderen de verleende service, de nette prijzen en bovenal de kwaliteit van onze matten. Lees de reviews hieronder:

Kies de kwaliteit van uw borstelmat
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Stuur een bericht
Whatsapp chat!
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
Op dinsdagmiddag bestelde ik een deurmat bij Logomat zonder gekeken te hebben naar de levertijd. Ik heb toen telefonisch contact met ze gehad en ze beloofden dat de mat dezelfde dag nog verstuurd zou worden. De volgende ochtend om half 10 werd de mat al bezorgd. Wat een super goede service en ook de mat ziet er heel mooi uit. De volgende bestelling doe ik zeker weer bij A&D Logomat!
Facebook reviewPeter Dirksen, Facebook Review
Mat was een cadeautje voor iemand. Ze is zeer blij met de mat! Goede kwaliteit en bij het regelen een goede service!
Facebook reviewMireille Bathoorn, Facebook Review
Zeer tevreden! Vriendelijk contact en snelle service.

Facebook reviewAdmira Softic, Facebook Review
Al heel wat jaren laten we onze bekende kreet “wij rollen voor u de rode loper uit” bij A&D logomat onze entreemat maken. Natuurlijk zijn ze na een paar jaar aan vervanging toe maar ze geven een goede service voor een correcte prijs. Ze zijn ook nog eens aardig! Goeie lui uit Twente.

Facebook reviewWalle Tempelman, Facebook Review
De logomatten zien er strak uit en er is door A&D goed meegedacht en geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader! -Belsimpel
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBerber Boonstra, Google Review
Deurmat met logo ziet er superstrak uit en ook de communicatie om aan onze wensen tegemoet te komen was uitstekend.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTwan Salimans, Google Review
De geleverde droogloopmatten (2) in zwart werd door ze voorzien van een automerklogo en uitgevoerd in prachtige warme kleuren.

Ben er blij mee!! Een aanrader deze firma!

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPeter van der Veen, Google Review
Ik heb voor mijn kapsalon een mat besteld met mijn logo erop, super blij mee. Het is heel mooi geworden!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBarbershop& Kapsalon Kamal, Google Review
Super mat. Prima service, fijn contact. Heel blij mee. Met de prijs ook.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsIngrid Klumper, Google Review
Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsToerisme Rijssen-Holten, Google Review
Meerdere borstelmatten gekocht. GROTE voordeel t.o.v. Hornbach etc. is dat de borstelmat bij A&D Logomat 90 cm breed zijn, en dit is de standaard breedte van buitendeuren in nieuwbouw. De borstelmatten van Hornbach etc. kosten hetzelfde of zelfs meer, maar zijn 10 cm smaller! Ook binnenmatten besteld. Doen perfect hun werk en zijn mooi op maat.

Zeer tevreden over de levering/service/advies/prijs van alle matten die ik heb besteld.

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarc Wouters, Google Review
Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) maar ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om in de toekomst nog eens gebruik te maken…
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMier Steevens, Google Review
Geweldige mat! Echt topkwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsThomas Pessers, Google Review
Blij met de mat! Bedankt
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArthur Verwoerd, Google Review
Prima en snelle afhandeling. Mooie mat.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsSimson Tapijt, Google Review
Mat ziet er keurig uit, inmiddels is de tweede binnen. Keurige afhandeling, precies geleverd op genoemde tijdstip. Al met al zeer tevreden.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews R. van der Veer, Google Review
A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsStephano Linger, Google Review
Perfect geholpen en een snelle levering. De mat is zo geworden zoals wij het graag willen zien.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrank Nijhuis, Google Review
Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld. We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken. Hij is prachtig geworden! Geweldige service!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsOna Pots, Google Review
Topkwaliteit, mooie kleuren op de mat. Keurige prijzen. Alleen levertijd zou iets sneller mogen, maar dat is geen noemenswaardig probleem.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrans Slot, Google Review
Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kledingwinkel nog een bedrukte logomat kon krijgen. Ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. Er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. Dit was niet nodig want het is A&D Logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. Topservice en de mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice. -The Mancave Nijverdal
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrandon Prinssen, Google Review
Stomerij van Boordt in Driebergen heeft een Logomat en die is al heel lang heel mooi, we zijn er blij mee.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJoke Hald, Google Review
Onze logomat is binnen ziet er super uit. Bedankt A&D Logomat team ???
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJohannes Kangus, Google Review
Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen. Er werd goed advies gegeven welke kleuren het beste op de mat zouden passen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsRampie, Google Review
prima contact en prima service.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarije Heidi, Google Review
Prima service! Goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews Sylvia Pauw, Google Review
Keurig geregeld en zelfs de mat erin gesneden. Ik zeg topservice.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrian Hudepol, Google Review
Prachtige entree! Goed ingeschat op afstand! Kleur en materiaal is top!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsKirstin Poort, Google Review
Correcte levering, geen moeite teveel.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArnold Labohm, Google Review
Zeer tevreden over onze logomat. Top kwaliteit en uitstekend meedenkend personeel. Complimenten!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPaul Tekce, Google Review
Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews HY Mirza, Google Review
Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van A&D Logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviewsvincent groothedde, Google Review
Snelle nette levering. Mat van goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTjah Dinge, Google Review
Goede communicatie en mooie mat geleverd. Dankjewel!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMcali01, Google Review