• Deskundig advies

 • Snelle communicatie

 • Breed assortiment
 • Hoge klanttevredenheid

Welke deurmat voor uw bedrijf?

Wij hebben veel verschillende soorten schoonloopmatten en droogloopmatten in ons assortiment. Geen enkele deurmat is hetzelfde en elke deurmat heeft dan ook zijn eigen, sterke punten. Voor u is het belangrijk om te weten waar u op moet letten, als u een deurmat kiest. Met onze deurmat selectie tool ziet u aan de hand van een aantal vragen direct welke deurmat het meest geschikt is voor uw situatie.

ADmat Borstelmat 90 x 60 cm

ADmat Borstelmat

VANAF:

104,-

incl. BTW (90 x 60 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk nvt
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 22 mm
Max afm. 90 x 60 cm (B x L)
Borstelmat zonder logo

Borstelmat
Standaard

VANAF:

203,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk nvt
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 22 mm
Max afm. 370 x 400 cm (B x L)
Borstelmat met logo

Borstelmat
met logo

VANAF:

433,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 22 mm
Max afm. 370 x 400 cm (B x L)

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Borstelmat

Een borstelmat is een zeer degelijke en sterke, professionele deurmat die vooral buiten wordt gebruikt. Wij hebben een professionele variant borstelmat, die op maat gemaakt kan worden. Daarnaast hebben wij een consumentenvariant met een standaardformaat van 90×60 cm, voorzien van een aanloopprofiel.

Beide varianten hebben een erg goede schoonloopfunctie, waardoor het meeste vuil dan ook buiten blijft wanneer bezoekers over uw borstelmat lopen. De borstelmat maakt onderdeel uit van de schoonloopmatten. Op de pagina schoonloopmat zijn alternatieve schoonloopmatten te vinden.

De borstelmat is bedoeld om langdurig op zijn plek te blijven liggen en kan zelfs als antislip worden aangemerkt! Door zijn gewicht van ongeveer 18 kilo per vierkante meter blijft deze mat uitstekend op zijn plek liggen. Daarnaast is de borstelmat leverbaar in wel 16 verschillende basiskleuren en te personaliseren met uw eigen logo, tekst of ontwerp!

De voordelen

 • Sterk geprijsd – Zeer sterke prijs/kwaliteitverhouding!
 • Stopt vooral vuil – Bescherm uw vloer!

 • Professionele uitstraling – Oersterk!

 • Eenvoudig te reinigen – Door middel van een hogedrukreiniger.

 • Door weer en wind – Daar zijn deze matten voor gemaakt!

De borstelmat voor buiten en binnen

De borstelmat is normaliter een entreemat die buiten gebruikt wordt. We zien echter dat deze mat met enige regelmaat ook binnen wordt gebruikt. Dit komt vaak voor in grote winkels, bedrijven en kantoren. De borstelmat heeft een professionele uitstraling en verwijdert effectief het vuil, zand en modder van de schoenzolen van uw bezoekers. De mat is zeer weerbestendig en kan zowel op de vloer als verzonken in de vloer worden gelegd.

Geregeld zien we dat een borstelmat samen met een droogloopmat wordt aangeschaft. De borstelmat wordt dan buiten voor het pand gelegd, zodat bezoekers hun zolen kunnen schoonlopen. Binnen wordt er dan gekozen voor een goede droogloopmat, die vocht vasthoudt, zodat de vloer droog kan blijven. Deze droogloopmatten zijn te leveren zonder logo in een volle, effen kleur of met logo in meerdere kleuren. Wanneer u een logo op een droogloopmat wenst, zijn de Logomat Pro, Logomat Pro Lite, Logomat Pro Green of Logomat Pro XL uitstekende opties.

Borstelmat op maat van Euromaster verzonken / in een put geplaatst

afb. 1 Borstelmat op maat van Euromaster verzonken / in een put gelegd

Borstelmat op maat laten maken

Onze borstelmatten kunnen op de millimeter nauwkeurig op maat worden gemaakt. Dit geldt voor zowel de borstelmat zonder logo als voor de borstelmat met logo. Door het aanleveren van tekeningen of een mal kunnen delen en rondingen uit de mat gezaagd worden, zodat de borstelmat perfect past in het werk.

Onze borstelmat zonder logo en onze borstelmat met logo hebben beide dezelfde kwaliteit. Het verschil tussen deze twee entreematten is dat onze borstelmatten mét logo gepersonaliseerd kunnen worden. We kunnen elk ‘plukje’ inkleuren met één van onze standaardkleuren. De plukjes borstels zijn 5 mm van elkaar verwijderd. Het heeft onze voorkeur om twee plukjes per lijn (2 centimeter) in te kleuren voor een goede zichtbaarheid van het logo. Hierdoor zijn gedetailleerde afbeeldingen niet geschikt op de borstelmat. Voor een goede leesbaarheid van de tekst op een borstelmat adviseren wij om een minimale breedte te hanteren van 10 cm per letter. Hoe groter de mat, hoe meer detail we in het design kunnen verwerken.

Het detail van het gewenste design op de borstelmat is tamelijk eenvoudig. Desondanks is het goed mogelijk om uw logo, tekst of ontwerp terug te laten komen op de borstelmat. We kunnen maximaal 4 standaardkleuren verwerken in een borstelmat met logo.
Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien van de mogelijkheden met betrekking tot een borstelmat met logo. Wij hebben al menig borstelmat mogen leveren aan bedrijven, die jarenlang profijt hebben van hun aankoop.

Borstelmat met logo van Esso

afb. 2 Borstelmat met logo van Esso

Open structuur

De borstelmat wordt gemaakt door rijen borstels in pvc-latjes.De borstelmat is een zeer goede schoonloopmat, die ideaal is voor buitengebruik. De borstelharen passen zich bij elke stap aan, om vuil, zand of sneeuw van de schoenzolen te schrapen. Extreem duurzaam en heavy duty, blijft op zijn plaats en verschuift niet.

Doordat de rijen borstels en latten van pvc niet direct aan elkaar bevestigd zijn – maar er kleine kieren tussen gelaten zijn – kan het vuil dat van de zolen afgelopen wordt, door de borstelmat heen vallen. Dit betekent voor u dat de borstelmat minder snel zichtbaar vies wordt. De borstelmat kan daardoor waarschijnlijk ook minder vaak gereinigd worden dan u zou denken.

Het detail van een ontwerp op een borstelmat

afb. 3 Het detail van een ontwerp op een borstelmat

Afmetingen

Uw borstelmat kan in principe gemaakt worden in elk gewenst formaat. Er moet echter wel rekening worden gehouden met het gewicht van de borstelmat. Aangezien de borstelmat plusminus 18 kg per vierkante meter weegt, leveren wij de borstelmatten niet veel groter dan 4,5 vierkante meter per stuk aan.

Dit betekent natuurlijk niet dat u geen grotere borstelmat af kunt nemen! Wanneer u een borstelmat wenst die groter is dan 4,5 vierkante meter, kunt u er voor kiezen om meerdere matten naast elkaar te plaatsen. Hier ziet u (bijna) niets van en hiermee houden we de matten beter vervoerbaar.

Dit betekent ook dat u de matten op kunt rollen, mee kunt nemen en elders neer kunt leggen wanneer u gaat verhuizen. Of wanneer u de borstelmat(ten) bij een andere entree zou willen plaatsen.

Aanloopprofiel

Het is mogelijk om tegen een kleine meerprijs een aanloopprofiel aan uw borstelmat te (laten) monteren. Door dit aanloopprofiel blijft uw entree beter rolstoeltoegankelijk en kunnen mensen die achter een rollator lopen, ook beter binnenkomen. Daarnaast staat een aanloopprofiel voor uw borstelmat natuurlijk ook gewoon erg mooi!

Reinigen van uw Borstelmat

Een groot voordeel van de borstelmat heeft te maken met het reinigen van de mat. U hoeft dit niet te laten doen door een erkend bedrijf, maar u kunt dit zelf doen met een hogedrukreiniger. Het vuil is eenvoudig weg te spuiten en de mat ziet er weer keurig uit. Wij adviseren u de waterdruk niet te hoog te zetten, omdat u dan de mat dan kunt beschadigen.

Zeer lange levensduur

Door de kwaliteit van de borstelmat, kunt u rekenen op een zeer lange levensduur. De mat behoudt zeer lange tijd zijn schraapfunctie en de kleuren blijven mooi. Het komt vaker voor dat een borstelmat wordt vernieuwd in verband met een update van het logo, ontwerp of tekst dan wegens slijtage.

Kleuren

Zoals eerder vermeld, kan de borstelmat geleverd worden in 16 verschillende kleuren.
De meeste bedrijven kiezen ervoor om de ‘achtergrondkleur’ van de borstelmat zwart te maken en om eventueel een logo in kleur op de mat erbij te laten maken.

Wij adviseren niet om de ‘achtergrondkleur’ van de mat in een lichte kleur af te nemen, omdat dit sneller zichtbaar vies zal worden.

De kleuren die mogelijk zijn bij uw borstelmat vindt u op onze kleuren-pagina

ADmat Borstelmat

De ADmat Borstelmat is een standaardformaat deurmat voor thuis. Steeds vaker zien we dat particulieren ook een goede entreemat bij de voor- en achterdeur wensen. Hiervoor is de ADmat Borstelmat uitermate geschikt!

De ADmat Borstelmat is van professionele kwaliteit en ook uitermate geschikt voor thuisgebruik!
Onze ADmat Borstelmat heeft – in tegenstelling tot de ADmat Borstelmat die veel andere bedrijven verkopen – een afmeting van 90 centimeter breed en 60 centimeter diep! Deze mat is dus ook uitermate geschikt voor nieuwbouwhuizen, die deuren van 93cm breed hebben!

Veel andere bedrijven verkopen de ADmat Borstelmat met een afmeting van 80 x 50. Wij hebben de ADmat Borstelmat in het formaat 90 x 60 op voorraad en deze is zowel leverbaar in zwart als in bruin!

Wij krijgen 5 sterren!

Tevreden klanten, daar doen we het voor! Onze klanten waarderen de verleende service, de nette prijzen en bovenal de kwaliteit van onze matten. Lees de reviews hieronder:

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
 • Aanrader!

  "Aanrader!"

  Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!

  HY Mirza

 • Ziet er super uit

  "Ziet er super uit"

  Onze logomat is binnen ziet er super uit. Bedankt A&D Logomat team

  Johannes Kangus

 • Goede service

  "Goede service"

  Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen. Er werd goed advies gegeven welke kleuren het beste op de mat zouden passen.

  Rampie

 • Snelle service!

  "Snelle service!"

  Zeer tevreden! Vriendelijk contact en snelle service!

  Admira Softic