Maatwerk voor uw mat mogelijk Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Altijd een ontwerp vooraf Snelle communicatie
Via telefoon en e-mail
Stoffering mogelijk Breed assortiment
Kwaliteit staat voorop!
Alle soorten matten Maatwerk
Formaat, kleur en vorm
Speciale vormen mogelijk Hoge klanttevredenheid!
Door goede service!

Verschillende soorten schoonloopmatten op maat

Gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde schoonloopmatten op maat gemaakt.
Voor buiten en binnen gebruik!

Spaghettimat
(met logo)

Spaghettimat (met logo)


VANAF:
74,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie spaghettimat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 31 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Gedetailleerd design

Naar stap 2


Borstelmat
(met logo)

Borstelmat (met logo)


VANAF:
79,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie borstelmat met logo
 • Buiten- / binnenmat
 • 16 Kleuren

 • Wasbaar met water

 • Eenvoudig design

Naar stap 2


Grindmat
zonder logo

Grindmatten


VANAF:
65,-incl. BTW

Droog- en schoonloopscore categorie grindmatten
 • Buitenmat

 • 8 kleuren
 • Wasbaar met water

 • geen design

Offerte aanvragen


Deurmat met logo - Logomat Pro buiten

Logomat
Pro Buiten

VANAF:

113,-

incl. BTW (bij 85 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar
Hoogte 8 mm
Max afm. 200 x 700 cm (B x L)
Direct bestellen

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Schoonloopmat op maat

Een schoonloopmat op maat is een entreemat om buiten te gebruiken. Een op maat gemaakte schoonloopmat zorgt ervoor dat het ergste vuil van de schoenzolen wordt gelopen voordat deze schoenzolen binnenlopen. Bij A&D Logomat kunnen we u verschillende kwaliteiten schoonloopmatten op maat aanbieden met ieder een eigen unieke kenmerken. Wij beschikken over drie verschillende kwaliteiten schoonloopmatten die geleverd kunnen worden en deze worden hieronder verder gespecificeerd. Alle drie deze kwaliteiten schoonloopmatten kunnen op maat worden gemaakt.

Borstelmat

De borstelmat is een product van een zeer hoge kwaliteit. De mat heeft een luxe uitstraling en door de borstels, die gemaakt worden van nylon 6,6 (polyamide), is deze mat zeer geschikt voor het verwijderen van grof vuil.

De borstelmat is een zeer goede schoonloopmat die op maat gemaakt kan worden en ideaal is voor buitengebruik. De borstelharen passen zich bij elke stap aan om vuil, zand of sneeuw van de schoenzolen te schrapen. Extreem duurzaam en heavy duty, blijft op zijn plaats en verschuift niet. De Borstelmat kan op de centimeter nauwkeurig op maat worden gemaakt.

Kleuren

Deze kwaliteit schoonloopmat is leverbaar in 16 verschillende kleuren en is naast dat deze mat helemaal effen leverbaar is in een van deze 16 kleuren, ook te personaliseren met een logo!

Er moet wel rekening worden gehouden met het feit dat de letters van logo’s minimaal 10cm breed moeten zijn om deze zichtbaar op de mat te kunnen maken.

Profielen

Daarnaast kunnen onze Borstelmatten geleverd worden met een aluminium aanloopprofiel aan de voorkant van de mat. Hierdoor kunnen mensen in een rolstoel of met een rollator de mat beter betreden, waardoor deze schoonloopmat op maat bijdraagt aan de veiligheid buiten uw pand.

Dit aanloopprofiel én het aluminium u-profiel, dat aan de achterkant van de mat bevestigd is, kunnen zowel in standaard grijs/zilver als in zwart worden geleverd.

Afmetingen

De borstelmat kan in principe in ieder gewenste maat worden gemaakt. Echter is het gewicht van de Borstelmat zo hoog (plusminus 15kg per vierkante mater) waardoor we adviseren om maximaal 4,5 vierkante meter in een geheel te maken.

Wanneer een afnemer een grotere Borstelmat wenst dan is dit natuurlijk wél mogelijk, maar dan zou het advies altijd zijn om de mat in meerdere delen te leveren. Hierdoor zal de mat ook makkelijker te reinigen en te verplaatsen zijn.

Schoonloopmat op maat - Borstelmat met logo

afb. 1 Schoonloopmat op maat – Borstelmat met logo

Logomat Pro Buiten

De Logomat Pro Buiten valt ook onder de noemer schoonloopmat op maat. Deze kwaliteit schoonloopmat is onze nieuwste aanwinst als het gaat om schoonloopmatten.

De Logomat Pro Buiten is speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik. De mat heeft een duurzaam nylon kunstgras-effect en beschikt over een anti-slip rug. De mat heeft een hoogte van 8mm. Wanneer het veel regent kan er echter wel water blijven liggen op deze buitenmat. Daarom is het mogelijk om de mat met kleine gaatjes te bestellen zodat het water beter afgevoerd kan worden.

Kleuren

Deze kwaliteit van deze schoonloopmat op maat kan geleverd worden in maar liefst 70 verschillende kleuren! Daarnaast is het mogelijk om logo’s te verwerken op deze mat waardoor uw bedrijfsnaam voor uw pand op de mat kan prijken! Het is mogelijk om maximaal 20 verschillende kleuren te gebruiken op één mat!

Afmetingen

De Logomat Pro Buiten kan geleverd worden in heel veel verschillende formaten. Standaard afmetingen voor deze kwaliteit zijn 50, 85, 115, 150 en 200cm.

De grootst mogelijk maat in een geheel voor deze kwaliteit bedraagt 200x500cm. Dit is inclusief rand. Deze schoonloopmat kan op maat worden gemaakt. Er dient wel rekening te worden gehouden met een productiemarge. Daardoor adviseren we matten die verzonken komen te liggen groter af te nemen.

Vormen

Wenst u een specifieke vorm schoonloopmat op maat? Ook dit is mogelijk met de Logomat Pro Buiten. Wanneer u een schoonloopmat in een bepaalde vorm zoals een driehoek of rondje wenst dan is dit mogelijk bij de Logomat Pro Buiten.

Schoonloopmat op maat - Logomat pro buiten

afb. 2 Schoonloopmat op maat – Logomat pro buiten

Spaghettimat

Bij A&D Logomat beschikken we over drie verschillende kwaliteiten spaghettimatten. Hieronder vindt u over alle kwaliteiten meer informatie.

Spaghettimat Standaard

De Spaghettimat Standaard is een schoonloopmat die zowel leverbaar is op rol als in kleinere afmetingen. De mat heeft een dikte van plusminus 16mm en heeft een zeer goede waterafvoer. Deze kwaliteit wordt vaak gebruikt bij bedrijven met natte ruimtes, zoals zwembaden. Deze kwaliteit is beschikbaar in zeven verschillende kleuren.

Spaghettimat Lite

De Spaghettimat Lite kan hetzelfde worden omschreven als de Spaghettimat Standaard. Echter is de hoogte van de mat iets minder, namelijk 14mm. Ook deze kwaliteit is leverbaar in zeven verschillende kleuren.

Spaghettimat Pro

De Spaghettimat Pro is een spaghettimat die geleverd kan worden mét logo! Wanneer deze schoonloopmat op maat geleverd wordt, wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende matten waar het logo uit wordt gesneden. Het geheel wordt dan als een puzzel in elkaar gelegd en verlijmd waardoor uw logo of tekst zichtbaar wordt.

Deze kwaliteit is leverbaar in acht verschillende kleuren en heeft een dikkere/hardere structuur dan de Spaghettimat Standaard en de Spaghettimat Lite. Hierdoor is de afwatering van deze kwaliteit iets minder in vergelijking met de twee bovenstaande kwaliteiten.

Onze spaghettimatten lenen zich ook uitstekend om in te zetten als (rode) lopers!

Spaghettimat pro als schoonloopmat op maat

afb. 3 Spaghettimat pro als schoonloopmat op maat

Kies direct uw schoonloopmat op maat
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Stuur een bericht
Whatsapp chat!
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
Op dinsdagmiddag bestelde ik een deurmat bij Logomat zonder gekeken te hebben naar de levertijd. Ik heb toen telefonisch contact met ze gehad en ze beloofden dat de mat dezelfde dag nog verstuurd zou worden. De volgende ochtend om half 10 werd de mat al bezorgd. Wat een super goede service en ook de mat ziet er heel mooi uit. De volgende bestelling doe ik zeker weer bij A&D Logomat!
Facebook reviewPeter Dirksen, Facebook Review
Mat was een cadeautje voor iemand. Ze is zeer blij met de mat! Goede kwaliteit en bij het regelen een goede service!
Facebook reviewMireille Bathoorn, Facebook Review
Zeer tevreden! Vriendelijk contact en snelle service.

Facebook reviewAdmira Softic, Facebook Review
Al heel wat jaren laten we onze bekende kreet “wij rollen voor u de rode loper uit” bij A&D logomat onze entreemat maken. Natuurlijk zijn ze na een paar jaar aan vervanging toe maar ze geven een goede service voor een correcte prijs. Ze zijn ook nog eens aardig! Goeie lui uit Twente.

Facebook reviewWalle Tempelman, Facebook Review
De logomatten zien er strak uit en er is door A&D goed meegedacht en geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader! -Belsimpel
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBerber Boonstra, Google Review
Deurmat met logo ziet er superstrak uit en ook de communicatie om aan onze wensen tegemoet te komen was uitstekend.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTwan Salimans, Google Review
De geleverde droogloopmatten (2) in zwart werd door ze voorzien van een automerklogo en uitgevoerd in prachtige warme kleuren.

Ben er blij mee!! Een aanrader deze firma!

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPeter van der Veen, Google Review
Ik heb voor mijn kapsalon een mat besteld met mijn logo erop, super blij mee. Het is heel mooi geworden!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBarbershop& Kapsalon Kamal, Google Review
Super mat. Prima service, fijn contact. Heel blij mee. Met de prijs ook.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsIngrid Klumper, Google Review
Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsToerisme Rijssen-Holten, Google Review
Meerdere borstelmatten gekocht. GROTE voordeel t.o.v. Hornbach etc. is dat de borstelmat bij A&D Logomat 90 cm breed zijn, en dit is de standaard breedte van buitendeuren in nieuwbouw. De borstelmatten van Hornbach etc. kosten hetzelfde of zelfs meer, maar zijn 10 cm smaller! Ook binnenmatten besteld. Doen perfect hun werk en zijn mooi op maat.

Zeer tevreden over de levering/service/advies/prijs van alle matten die ik heb besteld.

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarc Wouters, Google Review
Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) maar ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om in de toekomst nog eens gebruik te maken…
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMier Steevens, Google Review
Geweldige mat! Echt topkwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsThomas Pessers, Google Review
Blij met de mat! Bedankt
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArthur Verwoerd, Google Review
Perfect geholpen en een snelle levering. De mat is zo geworden zoals wij het graag willen zien.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrank Nijhuis, Google Review
Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld. We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken. Hij is prachtig geworden! Geweldige service!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsOna Pots, Google Review
Onze logomat is binnen ziet er super uit. Bedankt A&D Logomat team ???
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJohannes Kangus, Google Review
A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsStephano Linger, Google Review
Topkwaliteit, mooie kleuren op de mat. Keurige prijzen. Alleen levertijd zou iets sneller mogen, maar dat is geen noemenswaardig probleem.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrans Slot, Google Review
Mat ziet er keurig uit, inmiddels is de tweede binnen. Keurige afhandeling, precies geleverd op genoemde tijdstip. Al met al zeer tevreden.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews R. van der Veer, Google Review
Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen. Er werd goed advies gegeven welke kleuren het beste op de mat zouden passen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsRampie, Google Review
Prima en snelle afhandeling. Mooie mat.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsSimson Tapijt, Google Review
Stomerij van Boordt in Driebergen heeft een Logomat en die is al heel lang heel mooi, we zijn er blij mee.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJoke Hald, Google Review
Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kledingwinkel nog een bedrukte logomat kon krijgen. Ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. Er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. Dit was niet nodig want het is A&D Logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. Topservice en de mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice. -The Mancave Nijverdal
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrandon Prinssen, Google Review
Zeer tevreden over onze logomat. Top kwaliteit en uitstekend meedenkend personeel. Complimenten!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPaul Tekce, Google Review
Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews HY Mirza, Google Review
prima contact en prima service.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarije Heidi, Google Review
Prima service! Goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews Sylvia Pauw, Google Review
Prachtige entree! Goed ingeschat op afstand! Kleur en materiaal is top!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsKirstin Poort, Google Review
Keurig geregeld en zelfs de mat erin gesneden. Ik zeg topservice.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrian Hudepol, Google Review
Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van A&D Logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviewsvincent groothedde, Google Review
Correcte levering, geen moeite teveel.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArnold Labohm, Google Review
Goede communicatie en mooie mat geleverd. Dankjewel!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMcali01, Google Review
Snelle nette levering. Mat van goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTjah Dinge, Google Review