Maatwerk voor uw mat mogelijk Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Altijd een ontwerp vooraf Snelle communicatie
Via telefoon en e-mail
Stoffering mogelijk Breed assortiment
Kwaliteit staat voorop!
Alle soorten matten Maatwerk
Formaat, kleur en vorm
Speciale vormen mogelijk Hoge klanttevredenheid!
Door goede service!

Welke deurmat past het beste bij u?

Wij hebben veel verschillende soorten schoonloopmatten en droogloopmatten in ons assortiment. Geen enkele deurmat is hetzelfde en elke deurmat heeft dan ook zijn eigen, sterke punten. Voor u is het belangrijk om te weten waar u op moet letten, als u een deurmat kiest. Met onze deurmat selectie tool ziet u aan de hand van een aantal vragen direct welke deurmat het meest geschikt is voor uw situatie.

Ga naar de deurmat selectietool
Spaghettimat zonder logo

Spaghettimat
Lite

VANAF:

72,-

incl. BTW (bij 120 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk nvt
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 12 mm
Max afm. 120 x 900 cm (B x L)
Direct bestellen
Spaghettimat zonder logo

Spaghettimat
Standaard

VANAF:

96,-

incl. BTW (bij 120 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk nvt
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 14 mm
Max afm. 120 x 1800 cm (B x L)
Direct bestellen
Spaghettimat met logo

Spaghettimat
Pro met logo

VANAF:

120,-

incl. BTW (bij 120 x 55 cm)

Droogloop
Schoonloop
Slijtvast
Drukwerk
Antislip
Wasbaar met hoge druk
Hoogte 16 mm
Max afm. 120 x 850 cm (B x L)
Direct bestellen

Onze deurmatten liggen o.a. bij:

Spaghettimat

Spaghettimat voor zowel binnen als buiten – te verkrijgen bij A&D Logomat! Een spaghettimat is een echte buitenmat, gemaakt van allemaal kleine kunststoffen sliertjes (pvc) die aan elkaar vastzitten. Hierdoor ontstaat er een stevige mat met een goede schoonloopfunctie. De naam is toepasselijk gekozen, omdat de deurmat lijkt op in elkaar gevlochten spaghettisliertjes. Sommige bedrijven noemen deze deurmat daarom ook wel pastamat.

Onze spaghettimatten hebben allemaal een open rug, die ervoor zorgt dat water gemakkelijk weg kan lopen. Hierdoor is deze mat zeer geschikt voor het vochtige Nederlandse klimaat. Daarnaast zijn onze spaghettimatten zeer gemakkelijk op te rollen, om ze elders weer uit te rollen of schoon te maken. De spaghettimatten die wij aanbieden zijn te verkrijgen in verschillende diktes en kwaliteiten. Zo kunt u bij ons terecht voor goedkope spaghettimatten en spaghettimatten die iets duurder zijn. U kunt kiezen uit onze spaghettimat lite, spaghettimat standaard en onze spaghettimat pro. Met onze spaghettimat pro kunnen we zeer mooie logomatten maken.

De voordelen

  • Sterk geprijsd – Zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding!
  • Stopt vooral vuil – Bescherm uw vloer!

  • Eenvoudig op te ruimen – oprollen en klaar!
  • Eenvoudig te reinigen – Door middel van een hogedrukreiniger.
  • Door weer en wind – Daar zijn deze matten voor gemaakt!

Perfecte uitstraling

Een spaghettimat kan door de krachtige kleuren voor een verassende toevoeging zorgen bij de entree van uw pand. De mat is te voorzien van een schuine aflooprand. U kunt duidelijk opvallen tussen de massa en daarmee meer bezoekers trekken. Uw entree is verzorgd en de eerste (en tevens de belangrijkste) indruk is gemaakt.

Spaghettimat 12 mm met afbeelding voor thuis

Voor particulieren heeft A&D Logomat speciale spaghettimatten voor thuis met een platte afwerkrand. Dit zijn goede schoonloopmatten met een afbeelding. Deze spaghetti deurmatten zijn te verkrijgen in drie formaten: 90×60 cm, 75×55 cm en 60×40 cm. De spaghettimatten voor particulieren zijn in verschillende kleuren en afbeeldingcombinaties te verkrijgen. Kleuren: zwart, grijs, beige, bruin. Met als afbeeldingen: ster, hart, fiets, kat, of pootafdruk.

Spaghettimatten voor thuis met afbeeldingen

afb. 1 Spaghettimatten voor thuis met afbeeldingen. Neem contact op met onze klantenservice voor de beschikbaarheid.

Spaghettimat Lite 16 mm

Dit is een spaghettimat met stevige sliertjes voor een goede schraapfunctie. Deze spaghettimat hebben we in bulk aangeschaft en is nog beperkt beschikbaar. Door de gunstige inkoop van dit product kunnen we ook een goede prijs aan onze klanten bieden. Daarom hebben we dit product de Spaghettimat Lite genoemd. Dit is en blijft een kwalitatief hoogwaardige deurmat.

De voorraad van deze spaghettimat zal niet meer aangevuld worden, omdat dit product niet langer leverbaar is. Op onze productpagina vindt u de beschikbare kleuren via de deurmat selectietool.

Spaghettimat standaard 14 mm

Deze spaghettimat is altijd uit voorraad leverbaar. Dit is een wat zachte en flexibele kwaliteit pvc. Bij het belopen van deze mat veert u wat meer mee, waardoor deze mat ook wel geschikt is als anti-vermoeidheidsmat. Door het zachte en verende materiaal is deze kwaliteit met name geschikt voor zwembaden.

Spaghettimat Pro 16 mm

De huidige 16 mm spaghettimat Pro is speciaal ontwikkeld in overleg met A&D Logomat en is voorlopig leverbaar in acht standaardkleuren. Op termijn zullen er meer kleuren bij komen. De spaghettimat heeft een maximale breedte van 120 cm en een lengte van 900 cm. Eventueel kunnen delen aan elkaar vastgelijmd worden, om zo een nog langere mat te realiseren.
De hoge kwaliteit van deze nieuwe Spaghettimat Pro, met een gewicht van 6 kilo per vierkante meter, is op dit moment de beste spaghettimat in de markt. De Spaghettimat Pro is het meest geschikt voor bedrijven met intensief loopverkeer.

De Spaghettimat Pro heeft een veel dichtere structuur dan de Spaghettimat Standaard, waardoor deze deurmat geschikt is om er logo’s uit te kunnen snijden. Door de hogere dichtheid kunnen veel scherpere snijlijnen gemaakt worden en zijn er ook veel meer contactpunten voor de hechting van de lijm. Andere spaghettimatten in de markt van Forbo of 3M hebben een veel grovere structuur, waardoor deze niet geschikt zijn voor het maken van logomatten.

Spaghettimat met logo

afb. 2 Spaghettimat met logo.

Maken van een spaghettimat met logo

Het maken van een spaghettimat met logo begint altijd met het maken van een design. Het design dient gemaakt te worden als vectorbestand, met een programma zoals Illustrator, Coraldraw of Inkscape (gratis). Het bestand zal daarna worden doorgestuurd naar een computergestuurde snijmachine.

Teksten en logo’s worden hierdoor zeer nauwkeurig en met hoge precisie gesneden. De minimale dikte van vormen dient 10 mm te zijn, om dit goed te kunnen snijden en plakken. Uit de basis spaghettimat worden de contourlijnen van het logo gesneden. Daarna worden de afzonderlijke logodelen uit een andere spaghettimatmat met de gewenste kleur gesneden. Alle spaghettimat logodelen worden daarna als een puzzel in elkaar gelegd en met een speciale lijm vastgemaakt. Dit alles is zeer arbeidsintensief, waardoor de mat relatief duur is ten opzichte van de Logomat Pro buiten.

Spaghettimat met logo en de uitgesneden letters die niet gebruikt worden

afb. 3 Spaghettimat met logo en de uitgesneden letters die niet gebruikt worden.

De Logomat Pro buiten is ook een echte buitenmat. Deze mat heeft een kunstgrasuiterlijk. Het logo wordt geprint, waarbij een kleurpasta diep in het materiaal van de mat wordt gespoten. Dit zorgt voor een duurzaam behoud van de mat. Er kunnen speciale PMS-kleuren en standaardkleuren worden gebruikt om de hele mat te personaliseren. Deze printtechniek is veel kostenefficiënter dan de techniek die wordt gehanteerd bij de Spaghettimat Pro met logo.

De Spaghettimat Pro heeft echter een belangrijk voordeel ten opzichte van de Logomat Pro Buiten. Door de open structuur van de Spaghettimat Pro kunnen regenwater en zand door de mat heen vallen, waardoor de bovenlaag droog en schoon blijft. Regenwater sijpelt langs de mat en bezoekers lopen over een droge mat naar binnen. De spaghettimat is eenvoudig op te rollen, om zo het zand eenvoudig weg te kunnen vegen.

Het is mogelijk om schuine randen aan de spaghettimat te bevestigen, zodat het eenvoudiger is om deze te betreden met een rollator of rolstoel. Een schuine rand is ook mooier wanneer de spaghettimat op tegels komt te liggen. Hierdoor ontstaat er een mooie afwerking. We kunnen de schuine zijde aan één kant plaatsen, aan meerdere of aan alle kanten. De randen zijn te verkrijgen in zwart en grijs.

Spaghettimat met een krachtige kleur en een schuine aflooprand

afb. 4 Spaghettimat met een krachtige kleur en een schuine aflooprand.

Toepassing Spaghettimat Pro

De Spaghettimat Pro kan gebruikt worden voor meerdere toepassingen. Door de goede kwaliteit pvc is deze mat zeer geschikt voor intensief gebruik. De Spaghettimat Pro is daarom met name geschikt als kwaliteit deurmat. Deze mat kan binnen en buiten geplaatst worden. Ook is de spaghettimat geschikt als loper bij evenementen.

Reiniging

Een ander voordeel van een spaghettimat is de eenvoud waarmee deze kan worden gereinigd. Dit kunt u gemakkelijk zelf doen met een hogedrukspuit. Voer de druk niet té hoog op, want daar doet u de mat geen plezier mee. De mat laat het water door de open rug door, en zal daarom niet doorweekt raken. Na het reinigen kunt u de mat eenvoudig laten drogen in de zon en deze ligt er daarna weer stralend, schoon en fris bij!

Prijs berekenen spaghettimat met logo

Het berekenen van de prijs van een spaghettimat met logo gebeurt aan de hand van een formule:

((A+B)*C)+P= prijs Spaghettimat Pro met logo

A: Oppervlakte van de gehele mat
B: Oppervlakte van het logo
C: Complexiteit van het logo
P: Prijs per vierkante meter van de Spaghettimat Pro

Hieronder zullen we een korte toelichting geven van de drie factoren

A: de oppervlakte van de spaghettimat

Hierbij is het uitganspunt de rolbreedte van 120 cm. Indien het gewenste formaat 150 × 100 cm is, gaan we uit van het formaat 150 × 120 cm. Het is daarom raadzaam om 120 cm te hanteren voor de breedte of de lengte, zodat u niet betaalt voor afval.

B: de oppervlakte van het logo

Het logo van de mat dient uit een andere mat gesneden te worden. Deze oppervlakte moet ook worden meegenomen bij het berekenen van de prijs van de spaghettimat.

C: complexiteit van het logo

Nadat de benodigde oppervlakte van de spaghettimat is berekend, moet het arbeidsloon nog worden meegenomen in de prijs. We berekenen deze arbeidskosten aan de hand van de complexiteit van het logo. Op basis van een vectorlogo kunnen we berekenen hoelang we bezig zijn met het snijden en plakken van de spaghettimat.

P: de prijs van de Spaghettimat Pro

De prijs van de Spaghettimat Pro ligt hoger dan die van een andere spaghettimat, omdat er veel meer grondstoffen per vierkante meter in worden verwerkt. Het basismateriaal bestaat uit 100% Virgin pvc, wat inhoudt dat er geen gebruik is gemaakt van gerecycled materiaal. Hierdoor kan de kwaliteit gewaarborgd worden.

Specificaties Spaghettimat pro

Materiaal 100% pvc (Virgin) – Puur eerste klas pvc
Rug open rug
Rolbreedte 120 cm
Lengte 900 cm
Hoogte 15 mm
Gewicht 6 kilo per m²
Levertijd 2 tot 3 weken
Bestel uw Spaghettimat met logo!

Kleuren Spaghettimat Pro

Op dit moment zijn er 8 standaardkleuren. Op termijn zullen er meer kleuren worden toegevoegd.

Zwart, RAL 9005 / Pantone Black
Grijs, RAL 7037 / Pantone 424
Rood, RAL 3020 / Pantone 485
Blauw, RAL 5002 / Pantone 288
Geel, RAL 1023 / Pantone 1235
Oranje, RAL 2011 / Pantone 1585
Groen, RAL 6002 / Pantone 349
Wit, RAL 9016 / Pantone 705

Kleuren voor de rand

Zwart, RAL 9005 / Pantone Black
Grijs, RAL 7037 / Pantone 424

Wij worden met 5 sterren gewaardeerd!

Onze klanten zijn erg tevreden! Bent u de volgende tevreden klant?

Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk advies
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze verschillende soorten matten.
Stuur een bericht
Whatsapp chat!
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur
Op dinsdagmiddag bestelde ik een deurmat bij Logomat zonder gekeken te hebben naar de levertijd. Ik heb toen telefonisch contact met ze gehad en ze beloofden dat de mat dezelfde dag nog verstuurd zou worden. De volgende ochtend om half 10 werd de mat al bezorgd. Wat een super goede service en ook de mat ziet er heel mooi uit. De volgende bestelling doe ik zeker weer bij A&D Logomat!
Facebook reviewPeter Dirksen, Facebook Review
Mat was een cadeautje voor iemand. Ze is zeer blij met de mat! Goede kwaliteit en bij het regelen een goede service!
Facebook reviewMireille Bathoorn, Facebook Review
Zeer tevreden! Vriendelijk contact en snelle service.

Facebook reviewAdmira Softic, Facebook Review
Al heel wat jaren laten we onze bekende kreet “wij rollen voor u de rode loper uit” bij A&D logomat onze entreemat maken. Natuurlijk zijn ze na een paar jaar aan vervanging toe maar ze geven een goede service voor een correcte prijs. Ze zijn ook nog eens aardig! Goeie lui uit Twente.

Facebook reviewWalle Tempelman, Facebook Review
De logomatten zien er strak uit en er is door A&D goed meegedacht en geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeker een aanrader! -Belsimpel
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBerber Boonstra, Google Review
Deurmat met logo ziet er superstrak uit en ook de communicatie om aan onze wensen tegemoet te komen was uitstekend.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTwan Salimans, Google Review
De geleverde droogloopmatten (2) in zwart werd door ze voorzien van een automerklogo en uitgevoerd in prachtige warme kleuren.

Ben er blij mee!! Een aanrader deze firma!

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPeter van der Veen, Google Review
Ik heb voor mijn kapsalon een mat besteld met mijn logo erop, super blij mee. Het is heel mooi geworden!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBarbershop& Kapsalon Kamal, Google Review
Super mat. Prima service, fijn contact. Heel blij mee. Met de prijs ook.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsIngrid Klumper, Google Review
Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. #thumbsup #paarseloper
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsToerisme Rijssen-Holten, Google Review
Meerdere borstelmatten gekocht. GROTE voordeel t.o.v. Hornbach etc. is dat de borstelmat bij A&D Logomat 90 cm breed zijn, en dit is de standaard breedte van buitendeuren in nieuwbouw. De borstelmatten van Hornbach etc. kosten hetzelfde of zelfs meer, maar zijn 10 cm smaller! Ook binnenmatten besteld. Doen perfect hun werk en zijn mooi op maat.

Zeer tevreden over de levering/service/advies/prijs van alle matten die ik heb besteld.

Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarc Wouters, Google Review
Op zoek naar een deurmat met logo…Dat blijkt nog niet zo simpel, meerdere offerte’s aangevraagd maar A&D Logomat sprong er met kop en schouders bovenuit! Sowieso qua prijs maar (weet ik nu) maar ook qua service en niet te vergeten de mat zelf! Echt fantastisch ziet deze mat eruit en er wordt ook goed met je meegedacht over hoe je logo het beste tot zijn recht komt! Ik ga zeker de gegevens bewaren om in de toekomst nog eens gebruik te maken…
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMier Steevens, Google Review
Geweldige mat! Echt topkwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsThomas Pessers, Google Review
Blij met de mat! Bedankt
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArthur Verwoerd, Google Review
Stomerij van Boordt in Driebergen heeft een Logomat en die is al heel lang heel mooi, we zijn er blij mee.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJoke Hald, Google Review
Voor het nieuwe pand van RTL autoservice een deurmat met logo besteld. We mochten zelfs aan de zaak komen om er één uit te zoeken. Hij is prachtig geworden! Geweldige service!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsOna Pots, Google Review
A&D Logomat is een erg fijne partner om mee samen te werken. De producten die zij leveren zijn van hoge kwaliteit en de klantenservice staat altijd klaar om te helpen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsStephano Linger, Google Review
Ik heb gebeld met de vraag of ik voor de opening van mijn kledingwinkel nog een bedrukte logomat kon krijgen. Ondanks dat het erg kortdag was hebben ze er alles aan gedaan om de mat voor de opening hier te krijgen. Er werd mij zelfs nog aangeboden een tijdelijke mat te brengen mocht de bedrukte mat niet op tijd zijn. Dit was niet nodig want het is A&D Logomat gelukt de bedrukte mat op tijd klaar te krijgen. Topservice en de mat ziet er ook nog eens top uit, een aanvulling op mijn interieur. Bedankt voor de topservice. -The Mancave Nijverdal
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrandon Prinssen, Google Review
Topkwaliteit, mooie kleuren op de mat. Keurige prijzen. Alleen levertijd zou iets sneller mogen, maar dat is geen noemenswaardig probleem.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrans Slot, Google Review
Perfect geholpen en een snelle levering. De mat is zo geworden zoals wij het graag willen zien.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsFrank Nijhuis, Google Review
Mat ziet er keurig uit, inmiddels is de tweede binnen. Keurige afhandeling, precies geleverd op genoemde tijdstip. Al met al zeer tevreden.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews R. van der Veer, Google Review
Onze logomat is binnen ziet er super uit. Bedankt A&D Logomat team ???
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsJohannes Kangus, Google Review
Bij het bestellen van onze logomat heb ik goede service ontvangen. Er werd goed advies gegeven welke kleuren het beste op de mat zouden passen.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsRampie, Google Review
Prima en snelle afhandeling. Mooie mat.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsSimson Tapijt, Google Review
prima contact en prima service.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMarije Heidi, Google Review
Correcte levering, geen moeite teveel.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsArnold Labohm, Google Review
Zeer tevreden over onze logomat. Top kwaliteit en uitstekend meedenkend personeel. Complimenten!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsPaul Tekce, Google Review
Prima service! Goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews Sylvia Pauw, Google Review
Snelle nette levering. Mat van goede kwaliteit.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsTjah Dinge, Google Review
Prachtige entree! Goed ingeschat op afstand! Kleur en materiaal is top!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsKirstin Poort, Google Review
Goeie kwaliteit en goeie service, aanrader!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviews HY Mirza, Google Review
Goede communicatie en mooie mat geleverd. Dankjewel!
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsMcali01, Google Review
Wij hebben al geruime tijd een deurmat met logo in ons pand van A&D Logomat. Goede kwaliteit en zelfs even keurig erin gelegd door de heren.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google Reviewsvincent groothedde, Google Review
Keurig geregeld en zelfs de mat erin gesneden. Ik zeg topservice.
Onze klanten waarderen A&D Logomat B.V. op Google ReviewsBrian Hudepol, Google Review