• Deskundig advies

  • Snelle communicatie

  • Breed assortiment
  • Hoge klanttevredenheid

Veelgestelde vragen

Boven aan de pagina, in de blauwe balk, vindt u het kopje ‘kleuren’. Wanneer u hierop klikt, vindt u alle mogelijke kleuren voor alle kwaliteiten/ producten deurmatten die wij aanbieden.

Daarnaast is het mogelijk bij de Logomat Pro, Logomat Pro Lite, Effen Pro FC, Logomat Pro XL en de Logomat Pro Green speciale PMS kleuren te laten maken (geen metallic kleuren). De kosten hiervan zijn €100,- per kleur, per order.

Op onze homepagina vindt u een ‘deurmat selectietool‘. Deze tool helpt u bij het maken van de juiste keuze door enkele vragen te beantwoorden!

Al onze kwaliteiten zijn geschikt voor hoogwaardige projecten bij bedrijven, maar kunnen ook prima thuis worden gebruikt!
Bij de kwaliteiten die wasbaar zijn tot 60 graden, betekent dit dat deze matten letterlijk wasbaar zijn tot een maximum van 60 graden. De mat moet dan wel in uw wasmachine passen! Wanneer u een formaat mat afneemt dat niet in uw wasmachine past, kan deze wel professioneel gereinigd worden. Hierbij kunt u aangeven dat de mat tot 60 graden gewassen mag worden.

Deze reiniging kunnen wij ook voor u verzorgen. U bepaalt dan de wasfrequentie van 4, 8 of 13 weken. Let hierbij op dat er een tweede wisselmat beschikbaar moet zijn.

Dit zijn allebei uitstekende buitenmatten. Er zijn twee grote verschillen tussen deze twee producten. De spaghettimat heeft een open structuur waardoor regen eenvoudig door de mat sijpelt. De Logomat Pro Buiten heeft een dichte structuur waardoor bij regenval water op de mat blijft liggen. drainage gaten kunnen de waterafvoer wel bespoedigen.

Het maken van een tekst of logo op de twee buiten deurmatten is zeer verschillend.
Bij de spaghettimat pro is dit een kostbaar en arbeidsintensief traject waarbij het logo uit bijvoorbeeld een zwarte basis mat gesneden word en daarna uit bijvoorbeeld een witte mat. Het witte deel zal daarna als een puzzelstukje in de zwarte basis mat geplakt worden. Hoe meer en complex de verschillende onderdelen zijn hoe duurder de mat.
Bij de Logomat Pro buiten word een tekst of logo op de mat met een speciaal techniek geprint waardoor de complexiteit van het design geen invloed heeft op de prijs. Op de Logomat Pro Buiten kunnen hierdoor veel gedetailleerde logo’s gedrukt worden. Daarnaast kunt u bij de Logomat Pro Buiten kiezen uit 70 beschikbare standaard kleuren , terwijl voor de spaghettimat met logo maar acht mogelijke kleuren kunnen worden gebruikt.

Ja het is mogelijk om deurmatten op maat te bestellen.

Voor onze wasbare deurmatten werken wij veelal met bepaalde standaardformaten, die een maximale breedte en lengte hebben. Hier kan echter van worden afgeweken. Wel hanteren wij een productietolerantie van 3%, waardoor we niet met honderd procent zekerheid kunnen zeggen dat de productiemaat op de millimeter nauwkeurig zal worden geleverd. Indien de deurmat in een uitsparing of put komt dan is het noodzakelijk om de deurmat iets groter te bestellen om garanties te bieden voor een gewenst formaat.

Het is, tegen meerprijs, mogelijk dat wij de mat met de hand voor u op maat snijden. Echter, ook hierop is het niet mogelijk om 100% garantie op de nauwkeurigheid te geven. Daarom adviseren wij de deurmat op locatie op maat te laten snijden, als deze verzonken/in een put komt te liggen.

De borstelmat op maat is daadwerkelijk een deurmat die op de millimeter nauwkeurig gemaakt kan worden. Indien deze deurmat in een uitsparing komt dan raden we aan om de deurmat 5 mm kleiner te produceren in verband met het uitzetten van het materiaal door weersinvloeden.

Wij adviseren u om gebruik te maken van een gewoon stanleymesje. Vervang wel eerst even het huidige mesje, zodat u zeker weet dat u gaat snijden met een mesje dat goed scherp is.

Meet exact hoe groot de deurmat moet worden, teken af (op de rug), leg een waterpaslatje of plankje langs het afgetekende deel en snijd met het scherpe stanleymes de deurmat op het juiste formaat.

Maar natuurlijk is dit mogelijk!

Wij hebben de nodige ervaring met grote bedrijven en franchisers, die grote aantallen in een keer bestellen. Zo zijn wij onder andere de vaste leverancier van De Echte Bakker, A.S. Watson, Zuivelhoeve en Taco Mundo!

Mogelijkheden:
1: Afname per stuk
Wij werken niet met minimale afnames! U kunt één mat per keer geheel gepersonaliseerd afnemen, zelfs met speciale PMS kleuren. Afhankelijk van de kwaliteit bedraagt de levertijd vijf werkdagen of drie weken.

2: Bulk levering: staffel korting bij grotere afname
Elke vestiging krijgt hetzelfde formaat mat aangeleverd met hetzelfde design.
Eventuele opslag en distributie naar verschillende vestigingen kunnen we voor u verzorgen.

3: Één design, meerdere afmetingen mogelijk
Op basis van de huisstijl bepaald de formulemanager hoe het design er uit komt te zien.
Er is geen afwijking in logo, maar de designs zullen worden aangepast op de afmetingen van de matten.

4: Gepersonaliseerd design en afmeting per vestiging (zoals De Echte Bakker en De Zuivelhoeve)
Een deel van de klanten wil naast het logo van de franchise ook zijn eigen naam op de mat of een persoonlijke begroeting. Dit is mogelijk.
Op basis van vooraf afgesproken randvoorwaarden m.b.t. het design met de formulemanager.

Eenvoudig gezegd gebruiken we een heel grote printer, waarbij een onbewerkte mat met witte garens in de printer gaat. Deze printer is speciaal ontwikkeld om op tapijt te printen. Dit witte canvas wordt bedrukt met het gewenste logo door middel van het gebruik van speciaal ontwikkelde verf.

U kunt dit vergelijken met het ‘gewone’ printen op papier. Aan de ene kant stopt u een blanco canvas in de printer en aan de andere kant komt er een geprint, kleurrijk canvas uit.

In het printproces gaat de pool van de mat openstaan door de warmte en wordt er verf in de mat gespoten. Dit zorgt er ook voor dat de mat tot 60 graden wasbaar blijft.

Wanneer u uw logo wilt meesturen met uw aanvraag, ontvangen wij dit graag als pdf- of eps-bestand. Deze bestanden zijn kwalitatief veel beter dan bijvoorbeeld een jpeg-afbeelding. Hierdoor kunnen wij een kwalitatief beter design maken, dat ook beter op de mat zal komen.

Het grootste verschil tussen deze twee matten is het feit dat de droogloopmat gebruikt wordt om de zolen te drogen. Dit houdt in dat de vloer achter de mat droog zal blijven.

Een schoonloopmat zorgt ervoor dat de zolen schoon worden gelopen. Dit houdt in dat deze mat zorgt voor het afschrapen van vuil dat zich onder de zool van uw schoenen bevindt. Een schoonloopmat biedt in veel mindere mate de mogelijkheid om de zool te drogen.

Wij geven, bij goed onderhoud van de mat(ten), vijf jaar garantie. In de praktijk zien we echter dat onze matten tot wel tien jaar lang worden gebruikt!
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk contact
Onze medewerkers staan u graag te woord voor al uw vragen.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur