Maatwerk voor uw mat mogelijk Matten van kwaliteit
Wij weten wat kwaliteit is!
Altijd een ontwerp vooraf Maatwerk mogelijk
Stuur ons een bericht!
Stoffering mogelijk Ruime keuze
Wij blijven uitbreiden!
Alle soorten matten Stopt vocht en vuil
Voor een schone vloer!
Speciale vormen mogelijk Hoge klanttevredenheid!
beoordeeld met 5 sterren!

Veelgestelde vragen

Boven aan de pagina, in de blauwe balk, vindt u het kopje ‘kleuren’. Wanneer u hierop klikt, vindt u alle mogelijke kleuren voor alle kwaliteiten matten die wij aanbieden!

Daarnaast is het mogelijk om speciale kleuren te laten maken. De kosten hiervan zijn €100,- per kleur, per order.

Op onze homepagina vindt u een ‘deurmat selectietool’. Deze tool helpt u bij het maken van de juiste keuze!
Maar natuurlijk is dit mogelijk! Al onze kwaliteiten zijn niet alleen geschikt voor bedrijven, maar kunnen ook prima thuis worden gebruikt!

Bij de kwaliteiten die wasbaar zijn tot 60 graden, betekent dit dat deze matten letterlijk wasbaar zijn tot een maximum van 60 graden. De mat moet dan wel in uw wasmachine passen! Wanneer u een formaat mat afneemt dat niet in uw wasmachine past, kan deze wel professioneel gereinigd worden. Hierbij kunt u aangeven dat de mat tot 60 graden gewassen mag worden.

Deze reiniging kunnen wij ook voor u regelen. U bepaalt zelf de wasfrequentie.

Dit zijn allebei buitenmatten met logo. Het grootste verschil tussen deze twee kwaliteiten is het feit dat het vrij moeilijk is om logo’s op de spaghettimat te maken. Hierop kunnen alleen eenvoudige logo’s worden gemaakt. Op de Logomat Pro Buiten kunnen veel gedetailleerde logo’s gedrukt worden. Daarnaast kunt u bij de Logomat Pro Buiten kiezen uit 44 beschikbare kleuren (deze worden nog uitgebreid), terwijl voor de spaghettimat met logo maar acht mogelijke kleuren kunnen worden gebruikt.
Ja, dit is mogelijk.

Wij werken met bepaalde standaardformaten, die een maximale breedte en lengte hebben. Hier kan echter van worden afgeweken. Wel hanteren wij een productiemarge van 3%, waardoor we niet met honderd procent zekerheid kunnen zeggen dat de mat op de millimeter nauwkeurig zal worden geleverd.

Het is, tegen meerprijs, mogelijk dat wij de mat met de hand voor u op maat snijden. Echter, ook hierop is het niet mogelijk om 100% garantie op de nauwkeurigheid te geven. Daarom adviseren wij de mat op locatie op maat te laten snijden, als deze verzonken/in een put komt te liggen.

Wij adviseren u om gebruik te maken van een gewoon stanleymesje. Vervang wel eerst even het huidige mesje, zodat u zeker weet dat u gaat snijden met een mesje dat goed scherp is.

Meet exact hoe groot de mat moet worden, teken af (op de rug), leg een waterpaslatje of plankje langs het afgetekende deel en snijd met het scherpe stanleymes de mat op het juiste formaat.

Maar natuurlijk is dit mogelijk!

Wij hebben de nodige ervaring met grote bedrijven en franchisers, die grote aantallen in een keer bestellen. Zo zijn wij onder andere de vaste leverancier van De Echte Bakker, A.S. Watson, Zuivelhoeve en Taco Mundo!

Eenvoudig gezegd gebruiken we een heel grote printer, waarbij een onbewerkte mat met witte garens in de printer gaat. Deze printer is speciaal ontwikkeld om op tapijt te printen. Dit witte canvas wordt bedrukt met het gewenste logo door middel van het gebruik van speciaal ontwikkelde verf.

U kunt dit vergelijken met het ‘gewone’ printen op papier. Aan de ene kant stopt u een blanco canvas in de printer en aan de andere kant komt er een geprint, kleurrijk canvas uit.

In het printproces gaat de pool van de mat openstaan door de warmte en wordt er verf in de mat gespoten. Dit zorgt er ook voor dat de mat tot 60 graden wasbaar blijft.

Wanneer u uw logo wilt meesturen met uw aanvraag, ontvangen wij dit graag als pdf- of eps-bestand. Deze bestanden zijn kwalitatief veel beter dan bijvoorbeeld een jpeg-afbeelding. Hierdoor kunnen wij een kwalitatief beter design maken, dat ook beter op de mat zal komen.
Het grootste verschil tussen deze twee matten is het feit dat de droogloopmat gebruikt wordt om de zolen te drogen. Dit houdt in dat de vloer achter de mat droog zal blijven.

Een schoonloopmat zorgt ervoor dat de zolen schoon worden gelopen. Dit houdt in dat deze mat zorgt voor het afschrapen van vuil dat zich onder de zool van uw schoenen bevindt. Een schoonloopmat biedt in veel mindere mate de mogelijkheid om de zool te drogen.

Wij geven, bij goed onderhoud van de mat(ten), vijf jaar garantie. In de praktijk zien we echter dat onze matten tot wel tien jaar lang worden gebruikt!
Persoonlijk advies nodig? Bel onze klantenservice!
Persoonlijk contact
Onze medewerkers staan u graag te woord voor al uw vragen.
Of bel onze klantenservice
088 - 888 5050
ma t/m vr van 09.00 uur - 17.00 uur